PROTEC

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

PROTEC P1001 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 375ml

Καθαρίζει το σύστημα λίπανσης. Διασπά τη μόλυνση και τα ιζήματα σε μόρια, αποφεύγοντας την αποκόλληση συμπαγών μερών βρωμιάς που θα μπορούσανε να φράξουν τις διόδους του λαδιού ή του σωλήνα εμβάπτισης. Επαναφέρει τη συμπίεση καθαρίζοντας τα ελατήρια (δαχτυλίδια λαδιού) και εξαλείφει τα ανθρακικά υπολείμματα στο επάνω μέρος του κυλίνδρου. Προστατεύει τη μηχανή κατά τον καθαρισμό με ισχυρά αντιτριβικά λιπαντικά. ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσθέστε στο παλιό λάδι πριν την αλλαγή λαδιού, σε θερμοκρασία λειτουργίας. Αφήστε να δουλέψει ο κινητήρας τουλάχιστον 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, προβείτε στην αλλαγή του λαδιού και του φίλτρου σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή. Τα 375 ml είναι αρκετά για έως και 6lt λάδι. ..

16,00€ 13,99€

PROTEC P1101 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 375ml

– Απομακρύνει τα υπολείμματα λειτουργίας του συστήματος καυσίμου από το ρεζερβουάρ έως τους θαλάμους καύσης. – Αφαιρεί τις βερνικοειδείς επικαθήσεις και τα αδιάλυτα που σχηματίζονται στις δεξαμενές καυσίμου. – Ομογενοποιεί το νερό στο καύσιμο υπό μορφή γαλακτώματος- μίγμα κατάλληλο για καύση. – Απομακρύνει ρητινώδη και κολλώδη υπολείμματα από τη γραμμή καυσίμου καθώς και υπολείμματα οπτάνθρακα από το άνω τμήμα του κυλίνδρου. – Η αποτελεσματική και καθαρή καύση που προσφέρει, μειώνει το ποσοστό εκπομπών καυσαερίων και παρατείνει τη ζωή του κινητήρα. Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόζεται απευθείας στο ρεζερβουάρ ή με χρήση ειδικής συσκευής καθαρισμού σε κάθε service. Τα 375ml είναι αρκετά για έως και 80lt βενζίνης. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάπ..

17,00€ 13,99€

PROTEC P1180 KΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ 375ml

– Το OXICAT βασίζεται σε μια νέα τεχνολογία καθαρισμού καταλοίπων άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων. – Διαλύει τις ρητίνες, τα βερνίκια και τα κατάλοιπα άνθρακα από ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, τον αισθητήρα λάμδα, την βαλβίδα EGR και τον καταλύτη. – Κατάλληλο για χρήση σε βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και υβριδικούς κινητήρες. – Ιδανικό για 4χρονους κινητήρες. – Εμποδίζει την υπερβολική μόλυνση όταν χρησιμοποιείται τακτικά. – Βελτιώνει τις ιδιότητες καυσίμου και την απόδοση του κινητήρα. – Εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του καταλύτη/αισθητήρα λάμδα. – Ιδανικό σε περιπτώσεις που το αυτοκίνητο δεν έχει περάσει τον έλεγχο ΚΤΕΟ εξαιτίας των υψηλών εκπομπών καυσαερίων. Τρόπος Χρήσης: Προσθέστε κάθε 3μήν..

19,00€ 14,75€

PROTEC P1230 ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 250ml

– Απολυμαίνει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου diesel εξουδετερώνοντας βακτήρια και μύκητες που δημιουργούνται λόγω της ανάμιξης τουλάχιστον 7% biodiesel στο diesel κίνησης σύμφωνα με την οδηγία 2003/30/ΕΕ για προώθηση χρήσης Βιοκαυσίμων. – Επίσης παρεμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου. – Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Τρόπος Χρήσης: Προσθέστε το προϊόν (τακτικά κάθε 3-4 μήνες) σε αναλογία 1:1000 (0,1%) στο σύστημα καυσίμου, πριν το γέμισμα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής.Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Προκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδρασηΤοξικό για τους υδρόβιους οργανι..

16,00€ 10,99€

PROTEC P1241 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 375ml

Ιδιαίτερα ισχυρή καθαριστική δράση με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Εξουδετερώνει την μόλυνση που προκαλείται κατά τη λειτουργία, από το ρεζερβουάρ έως τους θαλάμους καύσης. Αφαιρεί τα κατάλοιπα ρητινών και ελευθερώνει τα ''μπλοκαρισμένα'' μπεκ και τις αντλίες μπεκ. Εξουδετερώνει τα κατάλοιπα άνθρακα και αιθάλης απο όλη την περιοχή του άνω μέρους του κυλίνδρου. Λιπαίνει και προστατεύει το σύστημα ψεκασμού πετρελαίου και την περιοχή του άνω μέρους κυλίνδρου (ιδανική λίπανση σύμφωνα με DIN590 HFRR). Ιδανικό για οχήματα με φίλτρα σωματιδίων αιθάλης. Κατανάλωση: 375 ml για 80 λίτρα dieselΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής.Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Προκα..

19,00€ 14,35€

PROTEC P1270 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ DIESEL 75ml

Βελτιώνει την ποιότητα του πετρελαίου.Μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.Κατάλληλο και για καύσιμο biodiesel και για μοριακά φίλτρα. Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πετρελαίου. Τα 75ml αρκούν για έως και 80lt καυσίμου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής.Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Προκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδρασηΤοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

9,75€ 6,15€

PROTEC P1281 ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1L

Προϊόν υψηλής δράσης που βελτιώνει τα λειτουργικά χαρακτηριστικά/ιδιότητες του πετρελαίου όταν αυτό αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, επιβραδύνει την οξείδωση και φθορά του. Κατάλληλο για όλα τα καύσιμα πετρελαίου και τα μίγματα πετρελαίου/ βιοκαυσίμου.Χρήση: Προσθέστε στην δεξαμενή σε αναλογία  πριν το γέμισμα με καύσιμο.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής.Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Προκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδρασηΤοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

38,00€ 29,00€

PROTEC P1301 ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ 375ml

– Βελτιώνει την λίπανση μειώνοντας σημαντικά τη φθορά και την τριβή μεταξύ των κινούμενων εξαρτημάτων. – Μειώνει την κατανάλωση λαδιού και καυσίμου, την θερμοκρασία λειτουργίας και λαδιού, την τριβή καθώς και τον θόρυβο των εξαρτημάτων. – Αναγεννά τις φλάντζες στεγανοποίησης και τις τσιμούχες. – Προστατεύει με άριστο τρόπο από τη σκουριά και τη διάβρωση, παρατείνοντας τη ζωή των εξαρτημάτων και εξασφαλίζοντας καλύτερη λειτουργία. – Αδρανοποιεί τα βλαβερά οξέα. Τρόπος Χρήσης: Προσθέστε το στο καινούργιο λάδι, μετά από κάθε αλλαγή λαδιού. Σε περίπτωση αντικατάστασης προσθέστε 10% του υπάρχοντος λαδιού με OB. Τα 200 ml είναι αρκετά για έως και 4lt λάδι.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος...

19,00€ 13,75€

PROTEC P1701 ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 375ml

Αφαιρεί υπολείμματα οξειδωμένου λαδιού και μόλυνση καθαρίζοντας ολοκληρωτικά το σύστημα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Προσφέρει ομαλή εναλλαγή ταχυτήτων. Κατάλληλο για όλα τα οχήματα με αυτόματο σασμάν.Χρήση: Προστίθεται στο παλιό λάδι του κιβωτίου ταχυτήτων, πριν από την αλλαγή λαδιών. Ενεργοποιήστε το σύστημα για περίπου 10-15 λεπτά. Έπειτα προχωρήστε με την αλλαγή λαδιών σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστήΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος...

20,00€ 13,50€

PROTEC P1801 Βελτιωτικό αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 375ml

Ημισυνθετικό προϊόν με βάση τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της προστασίας των αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων. Μειώνει τις τριβές, βελτιώνει τη διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων, βοηθά στην συντήρηση φλαντζών και τσιμουχών. Επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων. Υπερπληρεί τις προδιαγραφές για όλα τα αυτόματα  κιβώτια ταχυτήτων. Προσθέστε στο λάδι του κιβωτίου ταχυτήτων. Είναι συμβατό με κάθε είδος λαδιού για αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Τα 375ml επαρκούν για ένα αυτοκίνητο. Για τα φορτηγά η αναλογία είναι 10% του όγκου λαδιού κιβ.ταχυτήτων. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςH317 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. H412 Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις..

23,70€ 16,00€

PROTEC P1911 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ & ΒΑΛΒΙΔΩΝ 400ml

Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη.Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήραΜειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπωνΚατάλληλο για όλους τους τύπους βενζίνηςΕφαρμογή:Το προϊόν (150ml) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, turbo ή καταλυτικώνΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.EUH066 - Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή ..

15,00€ 11,00€

PROTEC P1922 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤ. ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (LPG+βενζίνη) 200ml

– Για χρήση στο ρεζερβουάρ βενζίνης. – Ειδικά σχεδιασμένο για LPG οχήματα. – Διαλύει άμεσα και με μακροπρόθεσμη δράση ακόμα και τα μικρότερα μόρια μόλυνσης και κατάλοιπα ρητινών, στον θάλαμο καύσης. – Περιέχει εξαιρετικά ενεργά λιπαντικά συστατικά που εξασφαλίζουν προστασία των βαλβίδων ενάντια στην φθορά, την τριβή και την διάβρωση. – Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή καυσαερίων, καθώς επίσης επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. – Η τακτική του χρήση εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη ‘’σταθερότητα’’ του καυσίμου. Τρόπος Χρήσης: Χρησιμοποιείστε το στο ρεζερβουάρ βενζίνης οχημάτων με δύο συστήματα (υγραέριο/βενζίνη). Προσθέστε κάθε 3-4μήνες ή κάθε 10.000 χλμ στο σύστημα καυσίμου πριν από το γέμισμα. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν το προϊόν χρησιμοπο..

13,50€ 9,45€

PROTEC P1988 ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΒΑΛΒΙΔΩΝ LPG 1L

– Εξαιρετικά ενεργό πρόσθετο που μειώνει την φθορά και τριβή των βαλβίδων και των εδρών τους στους κινητήρες LPG, προσφέροντας μόνιμη προστασία. – Η ειδική σύνθεση του προϊόντος, καθαρίζει και λιπαίνει το άνω μέρος του θαλάμου καύσης σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα ανάμεσα στις βαλβίδες και τις έδρες τους. – Η ενεργή προστασία ενάντια σε φθορά και τριβή και ο ιδανικός ‘’διασκορπισμός’’ θερμότητας, εξασφαλίζουν βελτιωμένη ψύξη των βαλβίδων και των εδρών τους. – Κατάλληλο και για οχήματα με καταλύτη. Τρόπος Χρήσης: Το LPG Valve Lube χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε αυτόματο διανεμητή οχημάτων με διπλό σύστημα (βενζίνη/υγραέριο). Χρησιμοποιείστε το προϊόν τακτικά στον αυτόματο διανεμητή. Προσοχή: ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επ..

24,00€ 18,45€

PROTEC P2101 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ DIESEL 375ml

– Προϊόν υψηλής τεχνολογίας και τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένο με βάση τις πολυάριθμες έρευνες για τις νέες ιδιόμορφες απαιτήσεις των σύγχρονων συστημάτων diesel, είτε common rail, είτε αντλίας –γραμμής- εγχυτήρα. – Συνιστάται ειδικά για οχήματα με εκτεταμένα διαστήματα service. – Αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τα μικρότερα μόρια μόλυνσης από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου. – Εξασφαλίζει ιδανική καύση. – Εγγυάται ολική λίπανση ολόκληρου του συστήματος και ειδικά της αντλίας καυσίμου υψηλής πίεσης. – Διασπά τα σταγονίδια νερού στο καύσιμο σε μικρά μόρια και απορροφά την επιβλαβή υγρασία. Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόζεται απευθείας στο ρεζερβουάρ ή με χρήση ειδικής συσκευής καθαρισμού σε κάθε service. Τα 375ml είναι αρκετά για έως και 80lt diesel. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί ..

19,90€ 14,95€

PROTEC P2131 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΩΣΤΗΡΙΩΝ 375ml

– Eξουδετερώνει τους ενοχλητικούς θορύβους. – Η ειδική σχεδίαση του εξασφαλίζει αξιόπιστη και ιδανική λειτουργία των υδραυλικών ωστηρίων. – Mειώνει την τριβή και την φθορά. – Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της ψυχρής εκκίνησης. – Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Τρόπος Χρήσης: Προσθέστε το προϊόν μετά από κάθε αλλαγή λαδιού, στο νέο λάδι. Αρκετό για 4-5lt λαδιού.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις...

22,00€ 17,25€