ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

K&N Φίλτρο Αέρα BMW BM-1113

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:BMW R1200 GS ADVENTURE 2014-2016 ..

89,00€ 56,00€

K&N Φίλτρο Αέρα Honda HA-1004

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:HONDA CBR 1000RR Fireblade (SC 57) 2004-2005HONDA CBR 1000RR Fireblade (SC 57) 2006-2007 ..

149,00€ 111,50€

K&N Φίλτρο Αέρα Honda HA-6007

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:HONDA CBR 600RR / CBR 600RR ABS 2012HONDA CBR 600RR / CBR 600RR ABS 2013HONDA CBR 600RR 2007-2008..

95,00€ 64,75€

K&N Φίλτρο Αέρα Honda HA-6501

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:HONDA XLV 650 TRANSALP 2001-2007 ..

97,00€ 69,50€

K&N Φίλτρο Αέρα Honda HA-7008

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:HONDA XLV 700 TRANSALP 2008-2013HONDA XLV 700 TRANSALP ABS 2008-2013 ..

110,00€ 66,50€

K&N Φίλτρο Αέρα Kawasaki KA-1003

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:KAWASAKI Z1000 (ZR 1000 A1-A3/A6F) 2003-2006KAWASAKI Z1000 (ZR 1000 B7F/B8F/B9F) 2007-2009KAWASAK..

80,00€ 57,50€

K&N Φίλτρο Αέρα Suzuki GSXR 1300 Hayabusa '02-'07 - SU-1399

Το φίλτρο αυτό είναι σχεδιασμένο για να παρέχει αυξημένη ροή αέρα και αυξημένη απόδοση. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Τοποθετείται άμεσα χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή και συνεχίζει να κατασκευάζεται στην Αμερική για πάνω από 40 χρόνια τώρα. Είναι συμβατό με τα εξής μοντέλα: SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA 2002-2007..

100,00€ 67,50€

K&N Φίλτρο Αέρα Suzuki SU-1009

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:SUZUKI GSXR 1000 2009-2016 ..

85,00€ 54,50€

K&N Φίλτρο Αέρα Suzuki SU-1308

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:SUZUKI GSXR 1300 HAYABUSA 2008-2018 ..

99,00€ 70,00€

K&N Φίλτρο Αέρα SUZUKI V-STROM DL650 - SU-1002

Τα Αμερικάνικης προέλευσης φίλτρα αέρος K&N είναι μοναδικά σε όλο τον κόσμο. Τα K&N χρησιμοποιούν άριστης ποιότητας βαμβακερό πλέγμα (χειρουργική γάζα) με λιπαντική επίστρωση ανάμεσα σε στρώσεις συρμάτινου πλέγματος.Αυτός ο ειδικός συνδυασμός επιτρέπει πολύ υψηλό ρυθμό ροής, ελάχιστο περιορισμό, μέγιστο φιλτράρισμα και μεγάλη διάρκεια ζωής.Όταν λερώνεται, χρησιμοποιώντας το ειδικό κιτ καθαρισμού, απλά το πλένετε , το λιπαίνετε και το επανατοποθετείτε. Η απόδοση στα κοινά φίλτρα αέρος, κατασκευασμένα από χαρτί ή σφουγγάρι, πέφτει απότομα όταν είναι ελαφρά βρώμικο, αντίθετα με τα K&N που μπορούν να έχουν μέγιστη επίδοση ακόμα και μετά από 80.000 km χωρίς καθάρισμα. Σαν απόδειξη της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους, τα φίλτρα αέρος K&N χρησιμοποιούνται από το 80..

80,00€ 54,99€

K&N Φίλτρο Αέρα Triumph TB-1005

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:TRIUMPH SPEED TRIPLE 1050 2005-2010TRIUMPH TIGER 1050 2007-2012TRIUMPH TIGER 1050 SE 2011-2014 ..

85,00€ 56,50€

K&N Φίλτρο Αέρα Yamaha YA-1002

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:YAMAHA YZF R1 2002-2003 ..

100,00€ 64,50€

K&N Φίλτρο Αέρα Yamaha YA-1295

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:YAMAHA XJR 1200 1995-1998YAMAHA XJR 1300 1999-2001YAMAHA XJR 1300 2002-2003YAMAHA XJR 1300 2004-2..

110,00€ 80,00€

K&N Φίλτρο Αέρα Yamaha YA-5008

Τα φίλτρα αέρα της K & N έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ροή του αέρα, την ιπποδύναμη και την επιτάχυνση παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό φιλτράρισμα. Τα φίλτρα αέρα της K&N μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Το πλισσαριστό μέρος του εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερο εμβαδό φιλτραρίσματος μεγαλώνοντας τα διαστήματα που χρειάζεται καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένα για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τοποθετείται άμεσα στην μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ σας χωρίς να χρειάζεται την παραμικρή μετατροπή.Σχεδιασμένα για να αυξήσουν την ιπποδύναμη και την επιτάχυνσηΜπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανάΥψηλή ροή αέρα με εξαιρετική απόδοσηΚατάλληλο για τα παρακάτω μοντέλα:YAMAHA SR 400 2014-2015YAMAHA T-MAX 500 ie / T-MAX 500 ie ABS 2008-2011YAMAHA XP 530ie Lc 4T Lux ..

70,00€ 48,90€