ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

K2 B3000 Αυτοκόλλητη ταινία

Ενισχυμένη για την επισκευή εύκαμπτων σωλήνων από καουτσούκ. Κολλάει ακόμη και όταν ο σωλήνας είναι υγρός...

6,00€ 4,38€

K2 B305 ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

Ταινία επισκευής συστήματος εξάτμισης. Αυτοκόλλητη ταινία για την επισκευή του συστήματος εξάτμισης. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Εξασφαλίζει επαγγελματική επισκευή. Εξαλείφει τους θορύβους των καυσαερίων. Για όλα τα είδη οχημάτων...

6,00€ 4,95€

MANNOL 9817 ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 10M

Η μονωτική ταινία MANNOL είναι μια πολυεστερική ταινία / μονωτική ταινία για διάφορες εφαρμογές και επισκευές στον αυτοκινητοβιομηχανικό και βιομηχανικό τομέα. Είναι ιδανικό για τη μόνωση των ηλεκτρικών συνδέσεων. στιβαρή δομή του είναι ανθεκτικό στην τριβή, αντέχει μηχανική καταπόνηση καθώς και την επίδραση της θερμότητας, του νερού, την υπεριώδη ακτινοβολία και επιτρέπει την απρόσκοπτη εφαρμογή στο χώρο του κινητήρα. Η ταινία είναι εύκολη στη χειραγώγηση, πολύ εύπλαστη και εύκαμπτη. Πλάτος: 19 mm, μήκος: 10 m. Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής...

3,30€ 1,89€

SCT GERMANY ΕΞΩΛΚΕΑΣ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΜΕ 3 ΠΟΔΙΑ 2"-4 3/8" (51-111mm)

Χαρακτηριστικά:– Κλειδί φίλτρου από επισκληρυμένο θερμικά επεξεργασμένο ατσάλι– Με δυνατότητα εφαρμογής υψηλής ροπής– Με πόδια επικαλυμμένα από καουτσούκ για βελτιωμένη πρόσφυση– Με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση– Με μηχανισμό αυτό-σύσφιξης διαμέτρου 51-111mm..

15,00€ 9,00€

Γάντια Δερματοπάνινα Από Δέρμα Μόσχου 01.00042 - 25199

Τα γάντια από δέρμα προσώπου μόσχου προσφέρουν πολύ καλή αφή και απόλυτη άνεση. Διαθέτουν ράχη από ενισχυμένο βαρέως τύπου, βαμβακερό ύφασμα χρώματος κόκκινου, με δερμάτινη ενίσχυση. Είναι κατάλληλα για χειριστές μηχανημάτων, οδηγούς και εργασίες γενικής χρήσης. ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΑΝΤΙΩΝ Γενικής χρήσης ΠΡΟΤΥΠΑ EN388, EN420 ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΑΛΑΜΗΣ Δέρμα ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ Δέρμα μόσχου ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Πολυεστέρας/Βαμβάκι ΕΠΙΠΛΕΟΝ Απόλυτη άνεση, Δέρμα μόσχου, Πολύ καλή αφή ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΝΤΙΩΝ 10,5 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΒΗ 1 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΑΠΟ ΛΕΠΙΔΑ 2 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ 1 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ 1 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΜΕ ΛΕΠΙΔΑ TDM X ..

7,90€ 5,80€

ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ν.10 - 25182

Τα γάντια είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα με επίστρωση PU στην παλάμη. Η σήμανση CE στα προϊόντα υποδηλώνει τη συμμόρφωσή τους με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 89/686/ΕΟΚ, σχετικά με τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας όσον αφορά την προστασία, την άνεση και την ανθεκτικότητα. Λόγω του σχεδιασμού τους, αυτά τα γάντια προορίζονται για την προστασία μόνο της παλάμης και όχι του καρπού του χεριού, επομένως η δοκιμή περιορίστηκε στην παλάμη. Αποθήκευση, καθαρισμός και χρήση: Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να ελέγξετε την καταλληλότητα των γαντιών για την προβλεπόμενη δραστηριότητα, καθώς οι συνθήκες στην πράξη (συγκεκριμένα οι μηχανικές ή και οι χημικές συνθήκες) ενδέχεται να διαφέρουν από τις συνθήκες δοκιμής CE, ως αποτέλεσμα της θερμοκρασίας, της τριβής κ..

2,20€ 1,50€

ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ν.9 - 25181

Τα γάντια είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα με επίστρωση PU στην παλάμη. Η σήμανση CE στα προϊόντα υποδηλώνει τη συμμόρφωσή τους με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 89/686/ΕΟΚ, σχετικά με τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας όσον αφορά την προστασία, την άνεση και την ανθεκτικότητα. Λόγω του σχεδιασμού τους, αυτά τα γάντια προορίζονται για την προστασία μόνο της παλάμης και όχι του καρπού του χεριού, επομένως η δοκιμή περιορίστηκε στην παλάμη.   Αποθήκευση, καθαρισμός και χρήση: Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να ελέγξετε την καταλληλότητα των γαντιών για την προβλεπόμενη δραστηριότητα, καθώς οι συνθήκες στην πράξη (συγκεκριμένα οι μηχανικές ή και οι χημικές συνθήκες) ενδέχεται να διαφέρουν από τις συνθήκες δοκιμής CE, ως αποτέλεσμα της θερμοκρασίας, της τ..

3,00€ 1,40€