ΓΑΝΤΙΑ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Γάντια Δερματοπάνινα Από Δέρμα Μόσχου 01.00042 - 25199

Τα γάντια από δέρμα προσώπου μόσχου προσφέρουν πολύ καλή αφή και απόλυτη άνεση. Διαθέτουν ράχη από ενισχυμένο βαρέως τύπου, βαμβακερό ύφασμα χρώματος κόκκινου, με δερμάτινη ενίσχυση. Είναι κατάλληλα για χειριστές μηχανημάτων, οδηγούς και εργασίες γενικής χρήσης. ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΑΝΤΙΩΝ Γενικής χρήσης ΠΡΟΤΥΠΑ EN388, EN420 ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΑΛΑΜΗΣ Δέρμα ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ Δέρμα μόσχου ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Πολυεστέρας/Βαμβάκι ΕΠΙΠΛΕΟΝ Απόλυτη άνεση, Δέρμα μόσχου, Πολύ καλή αφή ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΝΤΙΩΝ 10,5 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΒΗ 1 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΑΠΟ ΛΕΠΙΔΑ 2 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ 1 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ 1 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΜΕ ΛΕΠΙΔΑ TDM X ..

7,90€ 5,80€

ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ν.10 - 25182

Τα γάντια είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα με επίστρωση PU στην παλάμη. Η σήμανση CE στα προϊόντα υποδηλώνει τη συμμόρφωσή τους με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 89/686/ΕΟΚ, σχετικά με τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας όσον αφορά την προστασία, την άνεση και την ανθεκτικότητα. Λόγω του σχεδιασμού τους, αυτά τα γάντια προορίζονται για την προστασία μόνο της παλάμης και όχι του καρπού του χεριού, επομένως η δοκιμή περιορίστηκε στην παλάμη. Αποθήκευση, καθαρισμός και χρήση: Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να ελέγξετε την καταλληλότητα των γαντιών για την προβλεπόμενη δραστηριότητα, καθώς οι συνθήκες στην πράξη (συγκεκριμένα οι μηχανικές ή και οι χημικές συνθήκες) ενδέχεται να διαφέρουν από τις συνθήκες δοκιμής CE, ως αποτέλεσμα της θερμοκρασίας, της τριβής κ..

2,20€ 1,50€

ΓΑΝΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ν.9 - 25181

Τα γάντια είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα με επίστρωση PU στην παλάμη. Η σήμανση CE στα προϊόντα υποδηλώνει τη συμμόρφωσή τους με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 89/686/ΕΟΚ, σχετικά με τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας όσον αφορά την προστασία, την άνεση και την ανθεκτικότητα. Λόγω του σχεδιασμού τους, αυτά τα γάντια προορίζονται για την προστασία μόνο της παλάμης και όχι του καρπού του χεριού, επομένως η δοκιμή περιορίστηκε στην παλάμη.   Αποθήκευση, καθαρισμός και χρήση: Πριν από τη χρήση, είναι σημαντικό να ελέγξετε την καταλληλότητα των γαντιών για την προβλεπόμενη δραστηριότητα, καθώς οι συνθήκες στην πράξη (συγκεκριμένα οι μηχανικές ή και οι χημικές συνθήκες) ενδέχεται να διαφέρουν από τις συνθήκες δοκιμής CE, ως αποτέλεσμα της θερμοκρασίας, της τ..

3,00€ 1,40€

Γάντια Εργασίας Τύπου Jean 01.0020/1 - 25200

Τα γάντια εργασίας  τύπου Jean είναι Φοδραρισμένα με σκληρή υφασμάτινη μανσέτα. Το μπροστινό μέρος του γαντιού και τα δάκτυλα είναι από δέρμα σχιστού μόσχου και το πίσω μέρος από βαμβακερό ύφασμα με ελαστική ταινία σύσφιξης. ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΑΝΤΙΩΝ Γενικής χρήσης ΠΡΟΤΥΠΑ EN388, EN420 ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΑΛΑΜΗΣ Δέρμα ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ Δέρμα μόσχου ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Πολυεστέρας/Βαμβάκι ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΝΤΙΩΝ 10,5 ΕΠΙΠΛΕΟΝ Δέρμα μόσχου, Εσωτερική φόδρα, Μανσέτα ασφαλείας, Σχιστό (κρούτα) ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΒΗ 2 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΑΠΟ ΛΕΠΙΔΑ 2 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ 2 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ 2 ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΜΕ ΛΕΠΙΔΑ TDM X ..

5,00€ 2,65€