ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

OSRAM AirZing Mini Καθαριστής Αέρα Αυτοκινήτου LEDAS101

Το AirZing Mini της OSRAM είναι μια καινοτόμος λύση για το φιλτράρισμα και κατά συνέπεια τον καθαρισμό του αέρα στα οχήματα. Χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη γνώση της OSRAM για το υπεριώδες φως, το AirZing Mini αντλεί αέρα και τον περνά πάνω από μια πλάκα διοξειδίου του τιτανίου, η οποία συνδυάζεται με το φως UV-A και πυροδοτεί μια φωτονική-καταλυτική αντίδραση. Αυτή η αντίδραση εξουδετερώνει τα επιβλαβή βακτήρια και τους ιούς στον αέρα. Η διαδικασία καθαρισμού μπορεί επίσης να εξαλείψει τις δυσάρεστες οσμές, έτσι ώστε καθαρός και φρέσκος αέρας να είναι διαθέσιμος στους επιβάτες.Το πάνελ διοξειδίου του τιτανίου μπορεί να αφαιρεθεί, να πλυθεί και στη συνέχεια να τοποθετηθεί ξανά, επομένως η συντήρηση είναι χαμηλή και δεν χρειάζεται να αγοράζετε και να αντικαθ..

70,00€ 52,98€

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ / ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 12V - 14160

Για το αυτοκίνητο και κάμπινγκ. Ήσυχος ανεμιστήρας σε λειτουργία. Βέλτιστη μετατροπή ενέργειας χάρη στο κεραμικό θερμαντικό στοιχείο PTC. Εξασφαλίζει ευχάριστο καθαρό αέρα χωρίς ρεύματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον θερμαντήρας χώρου για τα πόδια. Απόδοση 150W, 12V Σύνδεση μέσω της πρίζας του οχήματος. Μεταγωγή σε 2 στάδια. Στερέωση με αυτοκόλλητο ή βίδες. Εγκαθίσταται σε ταμπλό με περιστρεφόμενη βάση 360°..

18,00€ 12,60€

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 6" ΜΕ ΚΛΙΠ - 21502

Πολύ εύκολος στη χρήση! Απλά τοποθετείται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου! Με προσαρμόσιμη αρθρωτή βάση για ρύθμιση έτσι ώστε να επιτυγχάνεται διασκόρπιση του αέρα σε όλες τις κατευθύνσεις.Ιδανικό για όλα τα επιβατικά.Για 12V και 24V αναπτήρες...

19,00€ 11,29€