ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

OSRAM AirZing Mini Καθαριστής Αέρα Αυτοκινήτου LEDAS101

Το Osram Airzing Mini καθαριστής αέρα είναι μία καινοτόμος λύση για τον καθαρισμό του αέρα στο αυτοκίνητο. Χάρη στη προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί, παράγεται μία φωτονική – καταλυτική αντίδραση η οποία απομακρύνει τα επιβλαβή βακτήρια και ιούς από τον αέρα. Εξαλείφει επιπλέον οσμές που μπορεί να υπάρχουν στο αυτοκίνητο, αφήνοντας τον αέρα καθαρό. Τα βακτήρια, οι ιοί και τα αλλεργιογόνα είναι πάντα παρόντα. Τα μικρόβια που προκαλούν ασθένειες εισέρχονται στο όχημα μέσω του κλιματισμού και μπορούν να εξαπλωθούν ευκολότερα στο εσωτερικό, ειδικά σε μικρούς, περιορισμένους χώρους, όπως μια καμπίνα. Μια μετάδοση από επιβάτη σε επιβάτη είναι επομένως πιο πιθανή. Ειδικά όταν ο ιός Covid-19 έγινε παγκόσμια πανδημία, τα πρότυπα υγιεινής έχουν γίνει όλο και πιο σημαντικά. Επιπλ..

65,00€ 54,00€

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ / ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 12V - 14160

Για το αυτοκίνητο και κάμπινγκ. Ήσυχος ανεμιστήρας σε λειτουργία. Βέλτιστη μετατροπή ενέργειας χάρη στο κεραμικό θερμαντικό στοιχείο PTC. Εξασφαλίζει ευχάριστο καθαρό αέρα χωρίς ρεύματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον θερμαντήρας χώρου για τα πόδια. Απόδοση 150W, 12V Σύνδεση μέσω της πρίζας του οχήματος. Μεταγωγή σε 2 στάδια. Στερέωση με αυτοκόλλητο ή βίδες. Εγκαθίσταται σε ταμπλό με περιστρεφόμενη βάση 360°..

18,00€ 12,60€

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 6" ΜΕ ΚΛΙΠ - 21502

Πολύ εύκολος στη χρήση! Απλά τοποθετείται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου! Με προσαρμόσιμη αρθρωτή βάση για ρύθμιση έτσι ώστε να επιτυγχάνεται διασκόρπιση του αέρα σε όλες τις κατευθύνσεις.Ιδανικό για όλα τα επιβατικά.Για 12V και 24V αναπτήρες...

19,00€ 11,29€