ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

NEOLUX D1S 35W Xenon Standard 4250K (NX1S) 1τμχ

Οι λάμπες Neolux Standard Xenon χρησιμοποιώντας τεχνολογία Xenon, παράγουν διπλάσιο φως σε σχέση με τους λαμπτήρες αλογόνου και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ιδανικοί λαμπτήρες 4.250Κ που συνδυάζουν ποιότητα και ασφάλεια. Χαρακτηριστικά και οφέλη Υψηλή θερμοκρασία χρώματος, παρόμοιο με το φυσικό φως ημέρας στα 4100Κ.Έντονο, καθαρό λευκό χρώμα για daylight effect.Μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.Βελτιωμένη ορατότητα χάρη στον καλύτερο φωτισμό του δρόμου.Υψηλή αποτελεσματικότητα.Γρήγορος χρόνος αντίδρασης χάρη στο καλύτερο φωτισμό.Άριστη ποιότητα.   *Λόγω αυτής της υψηλής τάσης, οι λαμπτήρες Xenon Standard πρέπει να τοποθετηθούν από εξειδικευμένο μηχανικό ή αυτόματο ηλεκτρ..

45,00€ 31,45€

NEOLUX D2S 35W Xenon Standard 4100K (NX2S) 1τμχ

Οι λάμπες Neolux Standard Xenon χρησιμοποιώντας τεχνολογία Xenon, παράγουν διπλάσιο φως σε σχέση με τους λαμπτήρες αλογόνου και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ιδανικοί λαμπτήρες 4.100Κ που συνδυάζουν ποιότητα και ασφάλεια. Χαρακτηριστικά και οφέλη Υψηλή θερμοκρασία χρώματος, παρόμοιο με το φυσικό φως ημέρας στα 4100Κ.Έντονο, καθαρό λευκό χρώμα για daylight effect.Μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.Βελτιωμένη ορατότητα χάρη στον καλύτερο φωτισμό του δρόμου.Υψηλή αποτελεσματικότητα.Γρήγορος χρόνος αντίδρασης χάρη στο καλύτερο φωτισμό.Άριστη ποιότητα.   *Λόγω αυτής της υψηλής τάσης, οι λαμπτήρες Xenon Standard πρέπει να τοποθετηθούν από εξειδικευμένο μηχανικό ή αυτόματο ηλεκτρολόγο. Συ..

33,00€ 22,00€

NEOLUX D3S 35W Xenon Standard 4100K (NX3S) 1τμχ

Οι λάμπες Neolux Standard Xenon χρησιμοποιώντας τεχνολογία Xenon, παράγουν διπλάσιο φως σε σχέση με τους λαμπτήρες αλογόνου και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ιδανικοί λαμπτήρες 4.100Κ που συνδυάζουν ποιότητα και ασφάλεια. Χαρακτηριστικά και οφέλη Υψηλή θερμοκρασία χρώματος, παρόμοιο με το φυσικό φως ημέρας στα 4100Κ.Έντονο, καθαρό λευκό χρώμα για daylight effect.Μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.Βελτιωμένη ορατότητα χάρη στον καλύτερο φωτισμό του δρόμου.Υψηλή αποτελεσματικότητα.Γρήγορος χρόνος αντίδρασης χάρη στο καλύτερο φωτισμό.Άριστη ποιότητα.   *Λόγω αυτής της υψηλής τάσης, οι λαμπτήρες Xenon Standard πρέπει να τοποθετηθούν από εξειδικευμένο μηχανικό ή αυτόματο ηλεκτρολόγο. Συμβο..

50,00€ 38,00€

NEOLUX D4S 35W P32d-5 Xenon 4250K (NX4S) 1τμχ

Οι λάμπες Neolux Standard Xenon χρησιμοποιώντας τεχνολογία Xenon, παράγουν διπλάσιο φως σε σχέση με τους λαμπτήρες αλογόνου και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ιδανικοί λαμπτήρες 4.250Κ που συνδυάζουν ποιότητα και ασφάλεια. Χαρακτηριστικά και οφέλη Υψηλή θερμοκρασία χρώματος, παρόμοιο με το φυσικό φως ημέρας στα 4100Κ.Έντονο, καθαρό λευκό χρώμα για daylight effect.Μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.Βελτιωμένη ορατότητα χάρη στον καλύτερο φωτισμό του δρόμου.Υψηλή αποτελεσματικότητα.Γρήγορος χρόνος αντίδρασης χάρη στο καλύτερο φωτισμό.Άριστη ποιότητα.   *Λόγω αυτής της υψηλής τάσης, οι λαμπτήρες Xenon Standard πρέπει να τοποθετηθούν από εξειδικευμένο μηχανικό ή αυτόματο ηλεκτρολόγο. Συμβουλεύουμε πάντα τη..

44,00€ 35,00€

NEOLUX LED 12V 0,5W SV8,5-8 36mm 6000K Cold White (NF6436CW-02B) 2τμχ

Η επιλογή του φωτισμού οχήματος NeoLux σημαίνει ότι έχετε πολυετή εμπειρία στον τομέα του φωτισμού αυτοκινήτων από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών στον κόσμο. Το NeoLux είναι ένα εμπορικό σήμα της OSRAM και προσφέρει έτσι αξιόπιστη ποιότητα σε μια ασυναγώνιστη σχέση τιμής / απόδοσης. Η τυποποιημένη διαίρεση του NeoLux είναι διαθέσιμη για πολλές εφαρμογές και ως εκ τούτου ικανοποιεί τις ανάγκες των περισσότερων οδηγών. Προσοχή: Αυτοί οι λαμπτήρες δεν έχουν έγκριση ECE και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε δημόσιους δρόμους.Η σειρά LED δεν έχει πιστοποίηση ECE και δεν προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα.Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πίστες αγώνων και rally.Η NEOLUX και η εταιρία μας δεν αποδέχονται καμία αρμοδιότητα ή..

13,80€ 10,00€

NEOLUX LED W5W 12V 0,5W W2,1×9,5d 6000K Bright White (NT1061CW-02B) 2τμχ

Η επιλογή του φωτισμού οχήματος NeoLux σημαίνει ότι έχετε πολυετή εμπειρία στον τομέα του φωτισμού αυτοκινήτων από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών στον κόσμο. Το NeoLux είναι ένα εμπορικό σήμα της OSRAM και προσφέρει έτσι αξιόπιστη ποιότητα σε μια ασυναγώνιστη σχέση τιμής / απόδοσης. Η τυποποιημένη διαίρεση του NeoLux είναι διαθέσιμη για πολλές εφαρμογές και ως εκ τούτου ικανοποιεί τις ανάγκες των περισσότερων οδηγών. Εγκεκριμένο μόνο για χρήση εκτός δρόμου. Προσοχή: Αυτοί οι λαμπτήρες δεν έχουν έγκριση ECE και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε δημόσιους δρόμους. Η σειρά LED δεν έχει πιστοποίηση ECE και δεν προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα.Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πίστες αγώνων και rally.Η NEOLUX και η εται..

13,80€ 9,45€

NEOLUX P21/5W 12V 1.2W Led Exterior 6000K (NP2260CW-02B) 2τμχ

Χαρακτηριστικά και οφέλη: 6000K θερμοκρασία χρώματος Μεγάλη διάρκεια ζωής Ίση κατανομή φωτός Στυλ και άνεση Ψυχρό λευκό φως για πιο έντονο φωτισμό Το τελευταίο υλικό οπτικής διάχυσης για ομοιόμορφο φως Το τεχνικό κομμάτι: Αριθμός λαμπτήρων: 2 Μάρκα: Νeolux Τύπος λαμπτήρα: Στυλ Τάση: 12V Ισχύς: 1.2W Θερμοκρασία χρώματος: Ψυχρό λευκό *ΜΟΝΟ για off-road χρήση. Προσοχή: Αυτοί οι λαμπτήρες δεν έχουν έγκριση ECE και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε δημόσιους δρόμους. Η σειρά LED δεν έχει πιστοποίηση ECE και δεν προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα.Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πίστες αγώνων και rally.Η NEOLUX και η εταιρία μας δεν αποδέχονται καμία αρμοδιότητα ή/και ευθύνηκαι δεν φέρουν καμία υποχρέωση αποζημίωσης για οποιοδήποτε τυ..

23,00€ 16,98€

NEOLUX P21W 12V 1,2W BA15S LED Retrofits (NP2160CW-02B) 2τμχ

Η επιλογή του φωτισμού οχήματος NeoLux σημαίνει ότι έχετε πολυετή εμπειρία στον τομέα του φωτισμού αυτοκινήτων από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών στον κόσμο. Το NeoLux είναι ένα εμπορικό σήμα της OSRAM και προσφέρει έτσι αξιόπιστη ποιότητα σε μια ασυναγώνιστη σχέση τιμής / απόδοσης. Η τυποποιημένη διαίρεση του NeoLux είναι διαθέσιμη για πολλές εφαρμογές και ως εκ τούτου ικανοποιεί τις ανάγκες των περισσότερων οδηγών. Προσοχή: Αυτοί οι λαμπτήρες δεν έχουν έγκριση ECE και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε δημόσιους δρόμους. Η σειρά LED δεν έχει πιστοποίηση ECE και δεν προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα.Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πίστες αγώνων και rally.Η NEOLUX και η εταιρία μας δεν αποδέχονται καμία αρμοδιότητα..

22,00€ 16,98€

OSRAM H7 12V 55W Night Breaker Laser +150% Περισσότερο Φως (64210NL-01B) 1τμχ

Ο συνδυασμός υψηλής αντοχής νήματος και καθαρής πλήρωσης αερίου xenon εξασφαλίζει επιπλέον έξοδο φωτός. Περισσότερος φωτισμός και βελτιωμένη ορατότητα μπορούν να βοηθήσουν τους οδηγούς να εντοπίσουν και να αντιδράσουν πιο γρήγορα στους κινδύνους της κυκλοφορίας. Ακρίβεια λέιζερ Η νέα σειρά OSRAM Night Breaker Laser είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βέλτιστη απόδοση και εντυπωσιακή εμφάνιση. Ένα παράθυρο ακριβείας με χαραγμένο λέιζερ εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή φωτός στο δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια ακριβή δέσμη που είναι έως και 150 μέτρα μεγαλύτερη από ένα τυπικό αλογόνου. Ποιότητα φωτός Το καθαρό γέμισμα με αέριο Xenon, σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο νήμα, παράγει έως και&nbs..

19,00€ 14,00€

OSRAM LED ΚΙΤ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 2 LED 30,5cm (LEDINT201-SEC)

Εσωτερικός φωτισμός LED σε διάφορα χρώματα Το φως των φώτων συντονισμού LED OSAM LED δίνει στο αυτοκίνητό σας ξεχωριστό σχεδιασμό. Η συναρμολόγηση των λωρίδων LED είναι εύκολο να χειριστεί λόγω της αυτοκόλλητης πρόσδεσης και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς διαφορετικούς τύπους οχημάτων. Χάρη στην ατομική ρύθμιση φωτισμού, μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στην ατμόσφαιρα του εσωτερικού του οχήματος και λειτουργεί ως ακρογωνιαίος λίθος ελκυστικού εσωτερικού φωτισμού. Το εφέ μπορεί να ενισχυθεί ή να υποστηριχθεί από το διαθέσιμο κιτ επέκτασης. Χάρη σε μια έκδοση RGB με 16 ελεύθερα επιλέξιμες χρωματικές παραλλαγές και πέντε διαφορετικές λειτουργίες, το βασικό κιτ LEDambient Tuning Lights μπορεί να προσαρμοστεί σε μεμονωμένες επιθυμίες, ανάγκες και διαθέσεις ανά πάσα στιγμή. Η..

90,00€ 48,70€

OSRAM LEDGuardian® Road Flare Signal V16 Warn (LEDSL102)

Μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς και τους άλλους στο δρόμο, καθώς είναι φωτεινή και όχι αντανακλαστική, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο για τον οδηγό σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Διαθέτει 140 Lumens, υψηλής ποιότητας ισχυρά LED, 2000 Kelvin, ακτινοβολία φωτός 360 ° για πολύ υψηλή ορατότητα. Στερέωση μαγνήτη για γρήγορη στερέωση στο συμπεριλαμβανόμενο όχημα που αντιστέκεται σε πίεση αέρα τουλάχιστον 180 Pa.Νομική ειδοποίησηΜη συμβατό με ECEΕγκρίθηκε μόνο για χρήση εκτός δρόμου. Οποιαδήποτε χρήση σε δημόσιους δρόμους θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της άδειας λειτουργίας και της ασφαλιστικής κάλυψης.Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ.*Η εγγύηση παρέχεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή. Πληροφορηθείτε σχετικά ΕΔΩ. ..

43,00€ 30,60€

OSRAM LEDinspect® MINI 125 (LEDIL202) 1τμχ

Εξοπλισμένη με 24 + 3 υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά LED, η LEDinspect Mini Inspection Lamp είναι ο ιδανικός σύντροφος για την ασφάλειά σας. Μια τάση 4,5V, μια θερμοκρασία χρώματος 6000 Kelvin και μια φωτεινότητα 2000 lux σε απόσταση 0,5m εξασφαλίζουν εξαιρετικό φωτισμό με υψηλή ένταση φωτός. Μια πρόσθετη βοήθεια για εργασίες συντήρησης και επιθεώρησης παρέχεται από ένα ενσωματωμένο άγκιστρο και έναν μαγνήτη, συμπεριλαμβανομένου του συγκρατητήρα, που επιτρέπει τη ρύθμιση χωρίς χέρια. Η ενδεικτική λυχνία LED μήκους 220 mm λειτουργεί με μπαταρία και έχει χρόνο λειτουργίας οκτώ ωρών. Περιλαμβάνονται τρεις μπαταρίες ΑΑΑ για άμεση εκκίνηση. Η εγγύηση είναι 2 χρόνια. Εμπιστευθείτε τον αριθμό ένα – όπως πολλοί διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων Η OSRAM είναι ο ηγέτης στην πα..

17,00€ 12,39€

OSRAM Βασικό κιτ LEDambient® Tuning Lights με ελεγκτή λειτουργιών (LEDINT201)

Εσωτερικός φωτισμός LED σε διάφορα χρώματαΤο φως των OSRAM LED Ambient Tuning Lights δίνει στο αυτοκίνητό σας ξεχωριστό σχέδιο. Η τοποθέτηση των λωρίδων φωτός LED είναι εύκολη στον χειρισμό λόγω της αυτοκόλλητης ιδέας στερέωσης και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς διαφορετικούς τύπους οχημάτων. Χάρη στην ατομική ρύθμιση φωτισμού, μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στην ατμόσφαιρα του εσωτερικού του οχήματος και λειτουργεί ως ο ακρογωνιαίος λίθος του ελκυστικού εσωτερικού φωτισμού. Το εφέ μπορεί να βελτιωθεί ή να υποστηριχθεί από το διαθέσιμο κιτ επέκτασης. Χάρη σε μια έκδοση RGB με 16 ελεύθερα επιλέξιμες παραλλαγές χρωμάτων και πέντε διαφορετικές λειτουργίες, το βασικό κιτ LEDambient Tuning Lights μπορεί να προσαρμοστεί στις μεμονωμένες επιθυμίες, ανάγκες και διαθέσεις ανά πά..

90,00€ 56,98€

OSRAM Φακός LEDguardian® Saver Light Plus Multifunktions (LEDSL101)

Μετά από τροχαίο ατύχημα, το όχημα που εμπλέκεται στο ατύχημα πρέπει να αδειάσει το συντομότερο δυνατό. Οι μπλοκαρισμένες ζώνες ασφαλείας και οι μπλοκαρισμένες πόρτες του αυτοκινήτου συχνά καθιστούν δύσκολη τη διαφυγή από το όχημα. Είναι καλό να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LED SAVER LIGHT αν το χειρότερο φτάσει στο χειρότερο. Με αυτόν τον καινοτόμο φακό, μπορούν να κοπούν μπλοκαρισμένες ζώνες ασφαλείας, να σπάσουν τα πλαϊνά παράθυρα, να δοθούν σήματα έκτακτης ανάγκης και να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Για αισθητή μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο. Εκτός από έναν συμβατικό φακό με λυχνία κρυπτού, συνδυάζει ένα κοπτικό ζώνης, ένα σφυρί έκτακτης ανάγκης για στοχευμένη θραύση του παραθύρου του αυτοκινήτου και μια κίτρινη προειδοποιητική λυχνία (12 κίτρινες λυχνίες LED) για τη ..

38,00€ 22,99€

OSRAM Φακός LEDinspect PRO Penlight 150 6.000Κ (LEDIL105)

Η θερμοκρασία χρώματος των 6000 Kelvin και η φωτεινότητα των 150 lumens διασφαλίζουν τη βέλτιστη υποστήριξη για εργασίες ελέγχου και συντήρησης με 6 + 1 LED υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 800 mAh της λυχνίας επιθεώρησης OSRAM LEDinspect PRO PENLIGHT 150 προσφέρει έως και 2,5 ώρες χρόνου λειτουργίας και μπορεί να φορτιστεί με βολικό τρόπο χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα. Εμπιστευτείτε τον νούμερο ένα – όπως πολλοί διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων Το OSRAM είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των λαμπτήρων οχημάτων. Κάθε χρόνο, τα μισά από όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται παγκοσμίως είναι εξοπλισμένα με τις πηγές φωτός μας. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν επίσης τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες στην αυτοκινητοβιομηχανία...

60,00€ 43,88€