ΦΑΚΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΦΑΚΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

OSRAM LEDGuardian® Road Flare Signal V16 Warn (LEDSL102)

Μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς και τους άλλους στο δρόμο, καθώς είναι φωτεινή και όχι αντανακλαστική, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο για τον οδηγό σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Διαθέτει 140 Lumens, υψηλής ποιότητας ισχυρά LED, 2000 Kelvin, ακτινοβολία φωτός 360 ° για πολύ υψηλή ορατότητα. Στερέωση μαγνήτη για γρήγορη στερέωση στο συμπεριλαμβανόμενο όχημα που αντιστέκεται σε πίεση αέρα τουλάχιστον 180 Pa.Νομική ειδοποίησηΜη συμβατό με ECEΕγκρίθηκε μόνο για χρήση εκτός δρόμου. Οποιαδήποτε χρήση σε δημόσιους δρόμους θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της άδειας λειτουργίας και της ασφαλιστικής κάλυψης.Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ.*Η εγγύηση παρέχεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή. Πληροφορηθείτε σχετικά ΕΔΩ. ..

43,00€ 30,60€

OSRAM LEDinspect® MINI 125 (LEDIL202) 1τμχ

Εξοπλισμένη με 24 + 3 υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά LED, η LEDinspect Mini Inspection Lamp είναι ο ιδανικός σύντροφος για την ασφάλειά σας. Μια τάση 4,5V, μια θερμοκρασία χρώματος 6000 Kelvin και μια φωτεινότητα 2000 lux σε απόσταση 0,5m εξασφαλίζουν εξαιρετικό φωτισμό με υψηλή ένταση φωτός. Μια πρόσθετη βοήθεια για εργασίες συντήρησης και επιθεώρησης παρέχεται από ένα ενσωματωμένο άγκιστρο και έναν μαγνήτη, συμπεριλαμβανομένου του συγκρατητήρα, που επιτρέπει τη ρύθμιση χωρίς χέρια. Η ενδεικτική λυχνία LED μήκους 220 mm λειτουργεί με μπαταρία και έχει χρόνο λειτουργίας οκτώ ωρών. Περιλαμβάνονται τρεις μπαταρίες ΑΑΑ για άμεση εκκίνηση. Η εγγύηση είναι 2 χρόνια. Εμπιστευθείτε τον αριθμό ένα – όπως πολλοί διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων Η OSRAM είναι ο ηγέτης στην πα..

17,00€ 12,39€

OSRAM Φακός LEDguardian® Saver Light Plus Multifunktions (LEDSL101)

Μετά από τροχαίο ατύχημα, το όχημα που εμπλέκεται στο ατύχημα πρέπει να αδειάσει το συντομότερο δυνατό. Οι μπλοκαρισμένες ζώνες ασφαλείας και οι μπλοκαρισμένες πόρτες του αυτοκινήτου συχνά καθιστούν δύσκολη τη διαφυγή από το όχημα. Είναι καλό να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LED SAVER LIGHT αν το χειρότερο φτάσει στο χειρότερο. Με αυτόν τον καινοτόμο φακό, μπορούν να κοπούν μπλοκαρισμένες ζώνες ασφαλείας, να σπάσουν τα πλαϊνά παράθυρα, να δοθούν σήματα έκτακτης ανάγκης και να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Για αισθητή μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο. Εκτός από έναν συμβατικό φακό με λυχνία κρυπτού, συνδυάζει ένα κοπτικό ζώνης, ένα σφυρί έκτακτης ανάγκης για στοχευμένη θραύση του παραθύρου του αυτοκινήτου και μια κίτρινη προειδοποιητική λυχνία (12 κίτρινες λυχνίες LED) για τη ..

38,00€ 22,99€

OSRAM Φακός LEDinspect PRO Penlight 150 6.000Κ (LEDIL105)

Η θερμοκρασία χρώματος των 6000 Kelvin και η φωτεινότητα των 150 lumens διασφαλίζουν τη βέλτιστη υποστήριξη για εργασίες ελέγχου και συντήρησης με 6 + 1 LED υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 800 mAh της λυχνίας επιθεώρησης OSRAM LEDinspect PRO PENLIGHT 150 προσφέρει έως και 2,5 ώρες χρόνου λειτουργίας και μπορεί να φορτιστεί με βολικό τρόπο χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα. Εμπιστευτείτε τον νούμερο ένα – όπως πολλοί διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων Το OSRAM είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των λαμπτήρων οχημάτων. Κάθε χρόνο, τα μισά από όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται παγκοσμίως είναι εξοπλισμένα με τις πηγές φωτός μας. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν επίσης τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες στην αυτοκινητοβιομηχανία...

60,00€ 43,88€

OSRAM Φακός LEDinspect Slimline 280 6500K (LEDIL103)

Η θερμοκρασία χρώματος των 6500 Kelvin και η φωτεινότητα των 280 lumens εγγυώνται τη βέλτιστη υποστήριξη για εργασίες ελέγχου και συντήρησης με 10 + 1 LED υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας. Η μπαταρία του OSRAM LEDinspect Slimline 280 Inspection Lamp προσφέρει τέσσερις ώρες λειτουργίας και μπορεί να φορτιστεί με βολικό τρόπο χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα. Η λυχνία εργασίας LED εντυπωσιάζει επίσης με την αντιολισθητική και ανθεκτική στη βρωμιά επιφάνεια και την τριετή εγγύηση του κατασκευαστή. Εμπιστευτείτε τον νούμερο ένα – όπως πολλοί διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων Το OSRAM είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των λαμπτήρων οχημάτων. Κάθε χρόνο, τα μισά από όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται παγκοσμίως είναι εξοπλισμένα με τις πηγές φωτός μας...

98,00€ 69,95€

OSRAM Φακός LEDinspect® FOLDABLE 80 6000K (LEDIL201)

Το LEDinspect Foldable Inspection Lamp προσφέρει βέλτιστες υπηρεσίες για εργασίες ελέγχου ή συντήρησης. Συνδέεται απλά με μαγνήτη ή γάντζο, έτσι ώστε να έχετε και τα δύο χέρια διαθέσιμα για τις απαραίτητες επισκευές. 21 + 5 υψηλής ποιότητας LED εξασφαλίζουν βέλτιστο φωτισμό. Χάρη σε χρόνο λειτουργίας έως και τέσσερις ώρες, η λυχνία εργασίας LED μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν η ενέργεια μειωθεί, αυτό το φως εργασίας δεν χρειάζεται μπαταρίες, αλλά μπορεί εύκολα να φορτιστεί ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα τσιγάρων 12 volt ή έναν προσαρμογέα 220 volt. Με θερμοκρασία χρώματος έως και 6000 Kelvin, η αναδιπλούμενη λυχνία επιθεώρησης LED OSRAM LED Inspect παράγει φωτισμό 1200 lumens σε απόσταση 0,5 μέτρων. Η εγγύηση του κατασκευαστή γ..

69,00€ 44,85€

OSRAM Φακός LEDinspect® PENLIGHT 80 6.000K (LEDIL203)

Τα 8 υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας LED του προβολέα LED, καθώς και το συμπαγές τους μέγεθος καθιστούν αυτή τη λάμπα ένα τέλειο εργαλείο επιθεώρησης. Μια θερμοκρασία χρώματος 6.000 Kelvin και μια φωτεινότητα 80 lumens εξασφαλίζουν εξαιρετικό φωτισμό με υψηλή ένταση φωτός. Ο ενσωματωμένος σφιγκτήρας και ένας μαγνήτης παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη για εργασίες συντήρησης και ελέγχου, οι οποίες επιτρέπουν την εργασία χωρίς χέρια και χωρίς προβλήματα. Ο χρόνος λειτουργίας των 7 ωρών επιτυγχάνεται με τρεις μπαταρίες AAA, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πεδίο παράδοσης. Η εγγύηση είναι δύο χρόνια. Εμπιστευτείτε τον νούμερο ένα – όπως πολλοί διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων Το OSRAM είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των λαμπτήρων οχημάτων. Κάθε χ..

13,00€ 8,85€

OSRAM Φακός LEDinspect® POCKET 160 6.500Κ (LEDIL204)

Με το συμπαγές, απωθητικό σχεδιασμό και πέντε LED υψηλής απόδοσης, το Pocket 160 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση στην επισκευή και συντήρηση οχημάτων στο γκαράζ του σπιτιού. Χάρη στο ενσωματωμένο κλιπ ζώνης, η πρακτική λυχνία με ελαφριά έξοδο 160 lumens (lm) είναι πάντα έτοιμη στο χέρι και μπορεί να προσαρμόζεται με ευελιξία στο όχημα με ιδιαίτερα ισχυρό μαγνήτη στη βάση και αναδιπλούμενη βάση. Αυτό διασφαλίζει ότι τα χέρια σας είναι ελεύθερα όταν εργάζεστε και, μαζί με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία επιτρέπει χρόνο λειτουργίας έως και οκτώ ώρες, καθιστά το Pocket 160 αξιόπιστο συνεργάτη, ακόμη και για μεγαλύτερες εργασίες συντήρησης ή επισκευής. Εμπιστευτείτε τον νούμερο ένα – όπως πολλοί διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων Το OSRAM είναι ο ηγέτης της παγκόσ..

47,00€ 35,00€

OSRAM Φακός LEDinspect® PRO Slimline 500 6000K (LEDIL108)

Η θερμοκρασία χρώματος των 6000 Kelvin και η φωτεινότητα των 500 lumens εγγυώνται τη βέλτιστη υποστήριξη για εργασίες ελέγχου και συντήρησης με 10 + 1 LED υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας. Η μπαταρία του OSRAM LEDinspect Slimline 500 Inspection Lamp προσφέρει τέσσερις ώρες λειτουργίας και μπορεί εύκολα να φορτιστεί χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα. Η λυχνία εργασίας LED εντυπωσιάζει επίσης με την αντιολισθητική και ανθεκτική στη βρωμιά επιφάνεια και την τριετή εγγύηση του κατασκευαστή.Εμπιστευτείτε τον νούμερο ένα - όπως πολλοί διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτωνΤο OSRAM είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των λαμπτήρων οχημάτων. Κάθε χρόνο τα μισά από όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται παγκοσμίως είναι εξοπλισμένα με τις πηγές φωτός μας. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν επ..

100,00€ 77,00€

OSRAM Φακός LEDinspect® PROFESSIONAL 150 6.500Κ (LEDIL207)

Το Professional 150 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για φωτισμό του χώρου κινητήρα χάρη στο βραχίονα του που μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες. Ένας ισχυρός μαγνήτης στο πίσω μέρος και ένα ενσωματωμένο κλιπ εξασφαλίζουν επιπλέον ευελιξία και ελεύθερα χέρια όταν εργάζεστε στο όχημα. Με έξι ισχυρές λυχνίες LED και λειτουργία φακού, το Professional 150 εντυπωσιάζει επίσης όσον αφορά την απόδοση φωτός: 150 lumens (lm) και χρόνο φωτισμού έως και πέντε ώρες κανονικά και έως και οκτώ ώρες σε λειτουργία φακού με 70 lumens (lm) προτείνουν το Professional 150 για εργασία όπου απαιτείται καλή ορατότητα. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB παρέχει ένα ακόμη πλεονέκτημα όσον αφορά τη φιλικότητα προς το χρήστη και κάνει το συμπαγές φως LED, μαζί με έναν πρακτικό σταθμό βάσης, που διευκολ..

69,00€ 54,95€

PHILIPS LED EcoPro 50 Φορητός προβολέας από ανθεκτικό αλουμίνιο RC520C1

Αυτός ο μικρός αλλά ισχυρός προβολέας από τη Philips παράγει ένα έντονο, λευκό φως για να φωτίζει τις σκοτεινές περιοχές. Κατάλληλο για εργαστήρια και για οικιακούς και τεχνίτες, η Philips προσφέρει με αυτήν τη λάμπα εργασίας μια ισχυρή και αξιόπιστη λύση φωτισμού. Χάρη στον χρόνο λειτουργίας έως και 6 ώρες (ανάλογα με τη λειτουργία φωτισμού) έχετε αρκετό χρόνο για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας χωρίς να ανησυχείτε. Επιπλέον, ο προβολέας LED διαθέτει λειτουργικότητα τροφοδοσίας, ώστε να μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη φόρτιση άλλων συσκευών. Χαρακτηριστικά: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (χρόνος λειτουργίας έως 6 ώρες) Ένδειξη φόρτισης Λειτουργία τράπεζας ισχύος Μαγνητικά εξαρτήματα στήριξης για εργασία με τα δύο χέρια Φορητός Στιβαρό περίβλημα αλουμιν..

99,00€ 67,00€

PHILIPS LED Penlight 4,5V LED (LPL18B1) 1τμχ

Πιο φωτεινό φως και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα • Φωτισμός LED υψηλής ποιότητας με έως και 85 lumens • Νικήστε το σκοτάδι με ευχάριστο, φυσικό φως • Φωτισμός εστίασης: 20 lm Υψηλή αντίσταση • δοκιμή πτώσης: 12 ελεύθερες πτώσεις από ύψος 1,5 μ Εξωτερικό κουτί • Αριθμός καταναλωτικών συσκευασιών: 20 • Εξωτερική συσκευασία (Π x Υ x Β): 29,8 x 18,6 x 26 cm • Μικτό βάρος: 1,9 kg • GTIN: 1 87 27900 38821 0 Ηλεκτρικά χαρακτηριστικά • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Έως 8 ώρες • Τύπος μπαταρίας: 3 x AAA • Πηγή τροφοδοσίας: Μπαταρία • Τάση: 4.5 V • Ισχύς: 1,6 W Ιδιότητες φωτός • Θερμοκρασία χρώματος: Μέχρι 6000 K • Ανθεκτικότητα πηγής φωτός LED: 10.000 ώρες • Φωτεινή ροή: 85 lumen • Ισχύς φωτεινής ροής (ένδειξη): 20 αυλούς Πληροφορίες σχετικά με την εξωτερική συσκευασία • Μικτό βάρος α..

14,80€ 6,99€

PHILIPS LED RCH10 220V (LPL20X1) 1τμχ

Η συμπαγής επαναφορτιζόμενη λυχνία εργασίας είναι ιδανική για γρήγορη επιθεώρηση και μακρύτερη εργασία συντήρησης. Με τη γωνία φωτισμού 70 °, εξαλείφει όλες τις περιοχές σκίασης και το περιστρεφόμενο άγκιστρο 360 ° επιτρέπει την ανοιχτή εργασία. Απόδοση Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 3 ώρες Χρόνος φόρτισης μπαταρίας: 4 ώρες Τύπος μπαταρίας: Li-ion Χωρητικότητα μπαταρίας: 1500 mAh Τάση δικτύου: 100 – 240 V Κατανάλωση ισχύος: 2,5 W. Τύπος βύσματος: ΕΕ Πηγή ισχύος: επαναφορτιζόμενη Ισχυρό Αντοχή σε κρούση (IK): IK07 Βαθμός προστασίας (IP): IP54 Ανθεκτικό στις: λάδι, λίπος, διαλύτες Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ° C έως 40 ° C Υλικά και επεξεργασία: Στερεά πλαστικά και πολυανθρακικά..

44,00€ 33,88€

PHILIPS LED RCH21s 220V (LPL47X1) 1τμχ

Με το RC21S, η Philips προσφέρει μια επαναφορτιζόμενη λάμπα με σταθμό φόρτισης για καλύτερη όραση και καλύτερη εργασία. Η λυχνία ελέγχου LED παρέχει ένα φωτεινό, φυσικό φως που χρειάζεστε στην εργασία σας. Η θερμοκρασία χρώματος των 6000 Kelvin εμποδίζει την κόπωση των ματιών ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η μεγάλη γωνία δέσμης της Philips RCH21S των 90 ° φωτίζει ολόκληρη την περιοχή εργασίας με τη σωστή ποσότητα φωτός, ώστε να μπορείτε να δείτε λεπτομερώς. Επιπλέον, το στιβαρό, πλήρως ελαστικό περίβλημα αυτής της λυχνίας εργαστηρίου LED είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και μπορεί ακόμη και να αντέξει τις πτώσεις από ύψος 1,5 μέτρων. Επιπλέον, το RCH21S της Philips είναι προστατευμένο με σκόνη και σκόνη σύμφωνα με το..

99,00€ 71,80€

PHILIPS Φακός Στυλό Led Philips 6000Κ (LPL19B1)

Φακός στυλό Led Philips για να κάνετε μία γρήγορη εργασία έχοντας φως. Ο φακός παρέχει υψηλή ποιότητα Led με απόδοση φυσικού χρώματος ενώ είναι ανθεκτικός στο νερό και τη σκόνη.  Υψηλή Led ποιότητα   Παρέχει ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη   Χάρη στον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του, ο λαμπτήρας μπορεί να ελιχθεί σε πολύ μικρά σημεία και να τα φωτίσει Υψηλή απόδοση φωτός με απόδοση φυσικού χρώματος για εργασία χωρίς κόπωση Τεχνικά Χαρακτηριστικά  Θερμοκρασία φωτός : 6000Κ Απόδοση : 130 lumens Αποδοση (μύτη) : 20 lumens Ώρες ζωής : 10000 ώρες Διαστάσεις : 172 x 18 x 33 Θερμοκρασία λειτουργίας : 0°C to 40°C Διάρκεια μπαταρίας : ως 11 ώρες Για την λειτουργία απαιτούνται 3 ΑΑΑ μπαταρίες ..

28,00€ 13,90€