OSRAM

OSRAM


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

OSRAM LED ΚΙΤ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 2 LED 30,5cm (LEDINT201-SEC)

Εσωτερικός φωτισμός LED σε διάφορα χρώματα Το φως των φώτων συντονισμού LED OSAM LED δίνει στο αυτοκίνητό σας ξεχωριστό σχεδιασμό. Η συναρμολόγηση των λωρίδων LED είναι εύκολο να χειριστεί λόγω της αυτοκόλλητης πρόσδεσης και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς διαφορετικούς τύπους οχημάτων. Χάρη στην ατομική ρύθμιση φωτισμού, μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στην ατμόσφαιρα του εσωτερικού του οχήματος και λειτουργεί ως ακρογωνιαίος λίθος ελκυστικού εσωτερικού φωτισμού. Το εφέ μπορεί να ενισχυθεί ή να υποστηριχθεί από το διαθέσιμο κιτ επέκτασης. Χάρη σε μια έκδοση RGB με 16 ελεύθερα επιλέξιμες χρωματικές παραλλαγές και πέντε διαφορετικές λειτουργίες, το βασικό κιτ LEDambient Tuning Lights μπορεί να προσαρμοστεί σε μεμονωμένες επιθυμίες, ανάγκες και διαθέσεις ανά πάσα στιγμή. Η..

90,00€ 48,70€

OSRAM LEDriving® FOG LAMP H8/H11/H16 12V (67219CW) 2τμχ

Με τεχνολογία αιχμής Led και θερμοκρασία χρώματος φωτός 6000K, οι Osram LEDriving Fog Lamp αντιπροσωπεύουν την πιο προηγμένη λύση στην αγορά, για να γίνει η καλύτερη αναβάθμιση στα φανάρια ενός οχήματος-προσφέροντας κομψό, λευκό φως του πάγου και μέγιστη ισχύς φωτός, ώστε να είναι ορατό το κάθε εμπόδιο, προσφέροντας ασφαλή και ξεκούραστη νυχτερινή οδήγηση. Μπορούν να τοποθετηθούν και να αντικαταστήσουν τις H8, H11 ή H16 για εφαρμογή σε προβολείς μεσαίας/μεγάλης σκάλας και ομίχλης. Απαγωγή θερμότητας με ηλεκτρομαγνητικό ανεμιστήρα. Μέγιστη ορατότητα μέρα/νύχτα. Δεν ενοχλείται το επερχόμενο όχημα. Design συμπαγές για καλύτερη και πιο εύκολη εφαρμογή. Ποιότητα Premium Made in Italy. • Ένταση: 8.20W • Τάση: 12V • Μήκος λαμπτήρα: 6.83cm • Διάμετρος λαμπτήρα: 17.2mm • Τύπος:..

88,00€ 59,88€

OSRAM LEDriving® HL HB4 12 & 24V P22d Gen2 (9736CW) 2τμχ

Το χαρτοφυλάκιο ανταλλακτικών λαμπτήρων LEDriving περιλαμβάνει λαμπτήρες LED μεγάλης και χαμηλής σκάλας με εξαιρετική φωτεινότητα και θερμοκρασίες χρώματος έως και 6.000K. Σημείωση: Αυτά τα προϊόντα δεν έχουν έγκριση ECE. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους σε δημόσιους δρόμους. Η χρήση σε δημόσιους δρόμους θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάκληση της άδειας λειτουργίας και την απώλεια της ασφαλιστικής κάλυψης. Πολλές χώρες δεν επιτρέπουν την πώληση ή τη χρήση αυτών των προϊόντων. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας διανομέα για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα στη χώρα σας.Περιοχή εφαρμογής: Χρησιμοποιείται κυρίως για εφαρμογές προβολέων / προβολέων ομίχληςΝομικές πληροφορίες: Αυτά τα προϊόντα δεν διαθέτουν έγκριση ECE και δεν ..

180,00€ 122,98€

OSRAM LEDriving® HLT H1 24V 12W P14.5s 6000K Cool White NO ECE (64155DWS) 2τμχ

Απλώς αντικαταστήστε παλιούς λαμπτήρες φορτηγών με ανταλλακτικές λάμπες LED από την OSRAM για προβολείς και επωφεληθείτε από το εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό, λαμπερό φως LED. Τα LEDriving HLT για μεγάλη και μεσαία σκάλα είναι συμβατά με 24 V και χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλή φωτεινότητα, υψηλή συμβατότητα, εύκολη εγκατάσταση και χωρίς παρεμβολές ραδιοφώνου.Ιδιότητες οικογένειας προϊόντωνΘερμοκρασία ψυχρού λευκού χρώματος 6.000 KΕξαιρετική φωτεινότηταΑντικατάσταση LED για συμβατικούς λαμπτήρες H1Premium ποιότητα OSRAMΜεγάλη διάρκεια ζωήςΜε εξωτερικό πρόγραμμα οδήγησης για περισσότερη απόδοση και στιβαρότηταΠλεονεκτήματα οικογένειας προϊόντωνΚαλύτερη ορατότητα χάρη στο εφέ φωτός της ημέραςΠερισσότερο φως καθιστά δυνατή τη θέαση πιο πέρα ​​και επομένως την αντίδραση νωρίτερα. Τα σημάδια, ..

120,00€ 75,98€

OSRAM LEDriving® HLT H4 24V 13/13W P43t 6000K Cool White NO ECE (64196DWS) 2τμχ

Απλώς αντικαταστήστε παλιούς λαμπτήρες φορτηγών με ανταλλακτικές λάμπες LED από την OSRAM για προβολείς και επωφεληθείτε από το εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό, λαμπερό φως LED. Τα LEDriving HLT για μεγάλη και μεσαία σκάλα είναι συμβατά με 24 V και χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλή φωτεινότητα, υψηλή συμβατότητα, εύκολη εγκατάσταση και χωρίς παρεμβολές ραδιοφώνου.Ιδιότητες οικογένειας προϊόντωνΘερμοκρασία ψυχρού λευκού χρώματος 6.000 KΕξαιρετική φωτεινότηταΑντικατάσταση LED για συμβατικούς λαμπτήρες H4Premium ποιότητα OSRAMΜεγάλη διάρκεια ζωήςΜε εξωτερικό πρόγραμμα οδήγησης για περισσότερη απόδοση και στιβαρότηταΠλεονεκτήματα οικογένειας προϊόντωνΚαλύτερη ορατότητα χάρη στο εφέ φωτός της ημέραςΠερισσότερο φως καθιστά δυνατή τη θέαση πιο πέρα ​​και επομένως την αντίδραση νωρίτερα. Τα σημάδια, ..

125,00€ 65,98€

OSRAM LEDriving® HLT H7 24V 18W PX26d 6000K Cool White NO ECE (64215DWS) 2τμχ

Απλώς αντικαταστήστε παλιούς λαμπτήρες φορτηγών με ανταλλακτικές λάμπες LED από την OSRAM για προβολείς και επωφεληθείτε από το εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό, λαμπερό φως LED. Τα LEDriving HLT για μεγάλη και μεσαία σκάλα είναι συμβατά με 24 V και χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλή φωτεινότητα, υψηλή συμβατότητα, εύκολη εγκατάσταση και χωρίς παρεμβολές ραδιοφώνου.Ιδιότητες οικογένειας προϊόντωνΘερμοκρασία ψυχρού λευκού χρώματος 6.000 KΕξαιρετική φωτεινότηταΑντικατάσταση LED για συμβατικούς λαμπτήρες H7Premium ποιότητα OSRAMΜεγάλη διάρκεια ζωήςΜε εξωτερικό πρόγραμμα οδήγησης για περισσότερη απόδοση και στιβαρότηταΠλεονεκτήματα οικογένειας προϊόντωνΚαλύτερη ορατότητα χάρη στο εφέ φωτός της ημέραςΠερισσότερο φως καθιστά δυνατή τη θέαση πιο πέρα ​​και επομένως την αντίδραση νωρίτερα. Τα σημάδια, ..

120,00€ 74,98€

OSRAM LEDriving® XTR H4 12V 13 / 13W P43t 6000K Cool White (64193DWXTR) 2τμχ

OSRAM LEDriving® XTRΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗΗ τεχνολογία DAYLIGHTeffect προσφέρει μέγιστη άνεση στα μάτια κατά την οδήγηση τη νύχτα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε πιο μακριά και να αντιδράτε πιο γρήγορα. Ο οδηγός μπορεί να αναγνωρίσει σημάδια, εμπόδια και επικίνδυνες καταστάσεις νωρίτερα, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερο χρόνο αντίδρασης.ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΜε την προηγμένη τεχνολογία BeamGuide και τον έξυπνο σχεδιασμό προϊόντων που κατασκευάζεται στη Γερμανία, επιτυγχάνεται βελτιστοποιημένη κατανομή φωτός για εστιασμένη και βελτιωμένη ακτινοβολία.ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΥΠΩΣΗ Ημειωμένη λάμψη αποτρέπει τις παρεμβολές: φωτίστε μόνο όπου είναι σημαντικό!ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ κορυφαία τεχνολογία μας OSRAM διασφαλίζει ότι η θερμική διαχείριση ενισχύεται με ενεργή ψύξη χ..

150,00€ 79,90€

OSRAM LEDriving® XTR H7 12V 18W PX26d 6000K Cool White (64210DWXTR) 2τμχ

OSRAM LEDriving® XTRΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗΗ τεχνολογία DAYLIGHTeffect προσφέρει μέγιστη άνεση στα μάτια κατά την οδήγηση τη νύχτα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε πιο μακριά και να αντιδράτε πιο γρήγορα. Ο οδηγός μπορεί να αναγνωρίσει σημάδια, εμπόδια και επικίνδυνες καταστάσεις νωρίτερα, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερο χρόνο αντίδρασης.ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΜε την προηγμένη τεχνολογία BeamGuide και τον έξυπνο σχεδιασμό προϊόντων που κατασκευάζεται στη Γερμανία, επιτυγχάνεται βελτιστοποιημένη κατανομή φωτός για εστιασμένη και βελτιωμένη ακτινοβολία.ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΥΠΩΣΗ Ημειωμένη λάμψη αποτρέπει τις παρεμβολές: φωτίστε μόνο όπου είναι σημαντικό!ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ κορυφαία τεχνολογία μας OSRAM διασφαλίζει ότι η θερμική διαχείριση ενισχύεται με ενεργή ψύξη χ..

129,00€ 74,45€

OSRAM P21W BA15s 12V Original Line (7506) 10τμχ

Οι λάμπες οχημάτων από το OSRAM ORIGINAL LINE χρησιμοποιούνται σε εκατομμύρια νέα οχήματα από γνωστούς κατασκευαστές. Τόσο ως πρότυπο πρωτότυπο εξοπλισμό όσο και ως γνήσια ανταλλακτικά.Ο ελκυστικός λόγος τιμής / απόδοσης αυτών των στιβαρών λαμπτήρων αυτοκινήτων τις καθιστά ιδανικές για τις περισσότερες τυποποιημένες εφαρμογές.Οι λαμπτήρες της σειράς ORIGINAL εντυπωσιάζουν επίσης με το ευρύ φάσμα των προϊόντων τους.Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ. Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ.*Η εγγύηση παρέχεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή. Πληροφορηθείτε σχετικά ΕΔΩ. ..

13,75€ 10,00€

OSRAM PY21W 12V 21W DIADEM® CHROME (7507DC-02B) 2τμχ

OSRAM Diadem Chrome Chromeεμφάνιση χάρη στην πιο σύγχρονη επίστρωσηΤο OSRAM Diadem Chrome εντυπωσιάζει με τον αποκλειστικό του σχεδιασμό χάρη στην πιο σύγχρονη επίστρωση παρεμβολών και απορροφητή. Όταν σβήνουν, αυτοί οι λαμπτήρες είναι σχεδόν αόρατοι και εκπέμπουν κίτρινο φως όταν χρησιμοποιούνται, καθιστώντας τους ιδανικούς για φώτα που αναβοσβήνουν με διαφανή καλύμματα. Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό, δεν υπάρχουν ενοχλητικά εφέ χρώματος.χαρακτηριστικάΣχεδιασμός φωτός με χρωμιωμένη εμφάνισηΤύποςPY21WβάσηBAU15ονομαστική χωρητικότητα21Wονομαστική τάση12Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ.*Η εγγύηση παρέχεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή. Πληροφορηθείτε σχετικά ΕΔΩ. ..

19,70€ 14,45€

OSRAM PY21W BAU15s ULTRA LIFE (7507ULT-02B) 2τμχ

Μονοπολική λάμπα σε πορτοκαλί χρώμα κατάλληλη για φώτα φλας. H λάμπα ULTRA LIFE μπορει να διαρκέσει έως και τρεις φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες αυτοκινήτων . Κατάλληλες για όλους τους τύπους οχημάτων με μοναδική αξιοπιστία. Εγκεκριμένου τύπου Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ. *Η εγγύηση παρέχεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή. Πληροφορηθείτε σχετικά ΕΔΩ. ..

16,00€ 10,99€

OSRAM R10W BA15s 12V Original Line (5008) 1τμχ

Οι λάμπες οχημάτων από το OSRAM ORIGINAL LINE χρησιμοποιούνται σε εκατομμύρια νέα οχήματα από γνωστούς κατασκευαστές. Τόσο ως πρότυπο πρωτότυπο εξοπλισμό όσο και ως γνήσια ανταλλακτικά. Ο ελκυστικός λόγος τιμής / απόδοσης αυτών των στιβαρών λαμπτήρων αυτοκινήτων τις καθιστά ιδανικές για τις περισσότερες τυποποιημένες εφαρμογές. Οι λαμπτήρες της σειράς ORIGINAL εντυπωσιάζουν επίσης με το ευρύ φάσμα των προϊόντων τους. Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ.     Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ. *Η εγγύηση παρέχεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή. Πληροφορηθείτε σχετικά ΕΔΩ. ..

1,75€ 0,63€

OSRAM W21/5W 12V 3W LEDRIVING® COOL WHITE PREMIUM SL (7915CW-02B) 2τμχ

Αυτοί οι λαμπτήρες είναι σχεδιασμένοι για εσωτερική χρήση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερική εφαρμογή, λόγω τεχνικών διαφορών μεταξύ της τεχνολογίας LED και της τεχνολογίας αλογόνου, μπορεί να ενεργοποιηθεί ένα προειδοποιητικό φως ανάλογα με τη διαμόρφωση του οχήματός σας. Αυτό είναι πιθανότερο να συμβεί αν το αυτοκίνητό σας κατασκευάστηκε μετά το 2005. Σας συνιστούμε να αγοράσετε το OSRAM LEDriving Canbus προειδοποιητικό για ασυμβατότητας σε λαμπτήρες LED.   Το τεχνικό κομμάτι: Αριθμός λαμπτήρων: 2 Μάρκα: OSRAM Συνδυασμός: W21/5W Τύπος λαμπτήρα: Στυλ Τάση: 12V Ισχύς: 3W Οδική Νομική: Όχι (για εσωτερική χρήση) Θερμοκρασία χρώματος: Ψυχρό λευκόΗ σειρά OSRAM LED δεν έχει πιστοποίηση ECE και δεν προορίζεται για ..

44,00€

OSRAM W5W 12V 5W HALOGEN COOL BLUE INTENSE (2825HCBI-02B) 2τμχ

Συνδυασμός: W5W Τύπος λαμπτήρα: LED Τάση: 12V Ισχύς: 5WΒάση: W2,1×9,5dCOOL BLUE INTENSE-λαμπτήρας αλογόνου υψηλής τεχνολογίας. Ισχυρό και φωτεινό φως μέχρι 4200Kelvin. Η λάμπα αυτοκινήτου παρέχει επίσης ένα φωτισμό υψηλής αντίθεσης παρόμοιο με το φως της ημέρας. Σε σύγκριση με τους τυπικούς λαμπτήρες αλογόνου, η σειρά OSRAM COOL BLUE INTENSE είναι έως και 20% φωτεινότερη. Όλα τα προϊόντα Osram διαθέτουν κωδικό γνησιότητας. Για να δείτε κάντε κλίκ εδώ.*Η εγγύηση παρέχεται αποκλειστικά από τον κατασκευαστή. Πληροφορηθείτε σχετικά ΕΔΩ. ..

10,00€ 6,97€

OSRAM W5W LEDriving SL White 6000K 12V (2825DWP-02B) 2τμχ

Οι λάμπες αντικατάστασης LED SL W5W προσφέρουν μοντέρνο και έντονο φως. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι κατάλληλοι για όλες τις συμβατικές βάσεις λαμπτήρων W5W. Σε σύγκριση με τους τυπικούς λαμπτήρες, χρησιμοποιούν έως και 80% λιγότερη ενέργεια. Χαρακτηριστικά & Οφέλη  Καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ενέργεια.Διάρκεια ζωής έως και 4.000 ώρες. Βασικά τεχνικά στοιχεία:  Αριθμός λαμπτήρων: 2 Μάρκα: Osram Τάση: 12.0 V Προσοχή: Αυτοί οι λαμπτήρες δεν έχουν έγκριση ECE και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε δημόσιους δρόμους. Η σειρά LEDriving δεν έχει πιστοποίηση ECE και δεν προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα.Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πίστες αγώνων και rally.Η OSRAM και το tzambaolla..

15,80€ 11,48€