CASTROL SYNTRANS FE 75W 1L

-25% CASTROL SYNTRANS FE 75W 1L

To CASTROL Syntrans FE 75W είναι ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό , ποιοτικής στάθμης API : GL-4 , κατάλληλο για τις μεταδόσεις των περισσότερων οχημάτων με συμβατικά χειροκίνητα κιβώτια ,

τύπου "ξηρού συμπλέκτη".

Το CASTROL Syntrans FE 75W είναι εγκεκριμένο απο την Ford για τα μοντέλα

Focus, C-Max, Mondeo, S-Max,Galaxy, Transit.Επίσης απο την Volvo για τα μοντέλα C30, S40, V50, S60, V70, C70,XC60, XC70.Επιπλέον έγκριση έχει και απο την Toyota για αρκετά νέα μοντέλα της.

 

Πλεονεκτήματα / Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

- Ο χαμηλός δείκτης ιξώδους σε συνδυασμό με την συνθετική φόρμουλα του CASTROL Syntrans FE 75W παρέχει την δυνατότητα για οικονομία στα καύσιμα , ενώ παράλληλα πετυχαίνει εξαιρετική προστασία απέναντι στην φθορά.

- Εξαιρετικά καλές ιδιότητες ρευστότητας κάτω απο δυσμενείς συνθήκες , εδικά στο ψύχος, παρέχουν μια επιπλέον προστασία κατα την εκκίνηση και βελτιώνουν την  ποιότητα και την ευκολία των αλλαγών ταχυτήτων.

- Εξαιρετικά αντιτριβικά χαρακτηριστικά βοηθούν στην επιμήκυνση της ζωής των συγχρονιζέ και βελτιώνουν την αίσθηση των αλλαγών στο κιβώτιο.

- Υψηλή λιπαντική σταθερότητα καθ'όλη την διάρκεια λειτουργίας του .

- Εξαιρετική συμπεριφορά στις υψηλές θεροκρασίες , με ταυτόχρονη διατήρηση καθαρών των κινούμενων μερών , έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια αντοχής του κιβωτίου σε άριστη κατάσταση καθώς και τις αραιότερες ανάγκες αναλίπανσης.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

API GL-4
Ford WSS-M2C200-D2
Λιπαντικά
Ιξώδες Λιπαντικού 75W
Χωρητικότητα 1L

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κατασκευαστής: CASTROL
  • Κωδικός Προϊόντος: CSSFE75W1L
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,00€
  • 12,00€