K2

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

K2 Υλικά Εφαρμογής Κεραμικής Επίστρωσης G039

Ένα σετ για την εφαρμογή κεραμικών και χαλαζιακών επιχρισμάτων, το οποίο περιλαμβάνει ένα λειτουργικό σφουγγαράκι και 5 υφάσματα μικροϊνών. Το απλικατέρ έχει ένα άνετο σχήμα, το οποίο διευκολύνει το έργο εφαρμογής της επίστρωσης στο βερνίκι. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό σφουγγάρι που μειώνει τον κίνδυνο γρατζουνίσματος της επιφάνειας και βελτιώνει την άνεση της εργασίας. Τα υφάσματα μικροϊνών έχουν σχήμα και μέγεθος για να ταιριάζουν στο σφουγγαράκι. Το κιτ συνιστάται για την εφαρμογή της επίστρωσης K2 Gravon (προστασία κεραμικής βαφής)...

13,00€ 8,00€

ADBLUE NOXY 10L - AB10

Το NOXy AdBlue που παράγεται από τον Όμιλο Azoty - 32,5% διάλυμα νερού ουρίας για χρήση σε αυτοκίνητα με κινητήρες ντίζελ εξοπλισμένο με σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής SCR εξουδετερώνοντας τα οξείδια του αζώτου, μετατρέποντάς τα σε ασφαλές άζωτο και υδρατμούςΤο NOXy είναι ένα χημικό προϊόν γνωστό και με το σήμα κατατεθέν AdBlue®, χρησιμοποιείται κυρίως στις τελευταίες τεχνολογίες καθαρισμού καυσαερίων. Η χρήση του επιτρέπει σημαντική μείωση των οξειδίων του αζώτου (NOx), τα οποία είναι επιβλαβή. Η αναγωγή πραγματοποιείται έως ότου ληφθούν μη τοξικοί υδρατμοί και άζωτο. ..

17,00€ 11,75€

ADBLUE NOXY 18L - EB18

Το NOXy AdBlue που παράγεται από τον Όμιλο Azoty - 32,5% διάλυμα νερού ουρίας για χρήση σε αυτοκίνητα με κινητήρες ντίζελ εξοπλισμένο με σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής SCR εξουδετερώνοντας τα οξείδια του αζώτου, μετατρέποντάς τα σε ασφαλές άζωτο και υδρατμούςΤο NOXy είναι ένα χημικό προϊόν γνωστό και με το σήμα κατατεθέν AdBlue®, χρησιμοποιείται κυρίως στις τελευταίες τεχνολογίες καθαρισμού καυσαερίων. Η χρήση του επιτρέπει σημαντική μείωση των οξειδίων του αζώτου (NOx), τα οποία είναι επιβλαβή. Η αναγωγή πραγματοποιείται έως ότου ληφθούν μη τοξικοί υδρατμοί και άζωτο. ..

26,00€ 18,00€

FERAL ΓΡΑΣΟ ΛΕΥΚΟΥ ΛΙΘΙΟΥ 400ML - 18410

Το γράσο λευκού λιθίου Feral είναι ένα προϊόν μοναδικής σύνθεσης, το οποίο λιπαίνει και συντηρεί κινούμενα μέρη όπως μηχανές, γρανάζια, μεντεσέδες, αλυσίδες, εργαλεία κ.α. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση, επιτυγχάνει ελαχιστοποίηση των τριβών ακόμη και σε μεγάλη φόρτιση. Είναι ιδανικό για εφαρμογές σε μηχανικά κινούμενα μέρη εξαιτίας του προστατευτικού φιλμ που δημιουργεί και χρησιμοποιείται σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Έτσι εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας λίπανση, ενώ παράλληλα απωθεί την υγρασία προστατεύοντας από την σκουριά και την διάβρωση. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό ..

8,90€ 5,30€

K2 W406C ΠΑΡΑΦΛΟΥ KULER -35°C ΚΟΚΚΙΝΟ 20L

Το K2 KULER -35 ° C είναι ένα σύγχρονο, αλλά καθολικό, έτοιμο προς χρήση υγρό που χαρακτηρίζεται από παραμέτρους πολύ υψηλής απόδοσης, που απονέμονται με χρυσά μετάλλια στη Διεθνή Έκθεση Εφευρέσεων στις Βρυξέλλες, τη Γενεύη και τη Σεούλ.ΠΑΡΟΧΕΙ ΒΕΛΤΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣΜια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα το καλοκαίρι προστατεύει τον κινητήρα από υπερθέρμανση και το χειμώνα από την κατάψυξη.ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ή 250.000 χλμΈνα εξαιρετικό πακέτο αναστολέων που αποτελείται από καρβοξυλικά οξέα με την προσθήκη ειδικών αναστολέων διάβρωσης και αντι-αφριστικών παραγόντων προστατεύει τον κινητήρα. Παρέχει πλήρη προστασία κινητήρα για 5 χρόνια ή 250.000 χιλιόμετρα, επίσης όταν το συνδυάζουμε με άλλα ρευστά μεγάλης διάρκειας ζωής.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΚΑΔΑΤΡΩΝK2 KULER -35 ..

48,00€ 34,99€

K2 AZ205 ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΣΤΡΑ ΠΑΓΟΥ 52cm

Η βούρτσα ξύστρα χρησιμοποιείται για την εύκολη αφαίρεση χιονιού, παγετού και πάγου από τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Η ξύστρα είναι κατασκευασμένη από υλικό ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η χρήση εκτεταμένης λαβής επιτρέπει τη χρήση πινέλου και ξύστρου χωρίς να χρειάζεται τα χέρια να έρθουν σε επαφή με το χιόνι. Η ξύστρα έχει μια λαβή κατασκευασμένη από ένα ζεστό σφουγγάρι που αγγίζει, το οποίο αυξάνει επιπλέον την άνεση της χρήσης. Η βούρτσα είναι κατασκευασμένη από τρίχες υψηλής ποιότητας, χάρη στις οποίες δεν θα υπάρχουν γρατσουνιές στο χρώμα. ..

9,70€ 7,90€

K2 B110 ΚΟΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ 6ml

Κόλλα για καθρέφτη. Πολύ ισχυρή και γρήγορη. Πιο αποτελεσματική από τις εποξειδικές και σούπερ κόλλες. Συνδέει μόνιμα τα άκρα των καθρεπτών. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση μετάλλου / μετάλλου, γυαλιού / γυαλιού, κεραμικών, κοσμημάτων και άλλων. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδρασηΤοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

5,00€ 2,15€

K2 B167 ΚΟΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΝΤΕΠΟΖΙΤΩΝ 28g

Εποξική μαστίχη για την επισκευή δεξαμενών καυσίμων, ψυγείων, καλοριφέρ και άλλων εξαρτημάτων χωρίς συγκόλληση, παρέχοντας στιγμιαίο σφράγισμα σε τρύπες και ρωγμές. Σκληραίνει σαν ατσάλι. Μπορεί να τριφτεί και να τρυπηθεί. Ανθεκτικό στο νερό, σε καύσιμα, λάδια, ψυκτικά και άλλα χημικά και θερμοκρασίες έως 121 °C. ..

9,00€ 5,95€

K2 B260 ΡΕΥΣΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ 21g

Εξειδικευμένη "πλωτή" σιλικόνη. Καλύπτει αποτελεσματικά ακόμη και αόρατα και δυσπρόσιτα κενά γύρω από τα παράθυρα, τις αποχρώσεις των λαμπτήρων, τις ηλιοροφές. Επισκευάζει τέλεια τις σφραγίδες των πορτών, των παραθύρων και των κουφωμάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη στεγανοποίηση τμημάτων που έρχονται σε άμεση επαφή με το νερό, π.χ. σκάφη, ενυδρεία, πισίνες. Στεγνώνει μετά από μία ώρα. Δημιουργεί ένα εύκαμπτο, ανθεκτικό, αδιάβροχο σφράγισμα ανθεκτικό σε δονήσεις, ακραίες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες. Συνδέεται με γυαλί, καουτσούκ, πλαστικά, ξύλο, σκυρόδεμα και άλλα. Αντοχή εφελκυσμού 215 psi, ρυθμός παραμόρφωσης 195%. Οδηγίες χρήσης: Καθαρίστε καλά και στεγνώστε τις επιφάνειες. Εφαρμόστε γύρω από το σημείο διαρροής και μετά αφαιρέστε την υπερβολική διαρροή..

6,00€ 3,00€

K2 B3000 Αυτοκόλλητη ταινία

Ενισχυμένη για την επισκευή εύκαμπτων σωλήνων από καουτσούκ. Κολλάει ακόμη και όταν ο σωλήνας είναι υγρός...

6,00€ 4,38€

K2 B305 ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

Ταινία επισκευής συστήματος εξάτμισης. Αυτοκόλλητη ταινία για την επισκευή του συστήματος εξάτμισης. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Εξασφαλίζει επαγγελματική επισκευή. Εξαλείφει τους θορύβους των καυσαερίων. Για όλα τα είδη οχημάτων...

6,00€ 4,95€

K2 B306 ΠΑΣΤΑ - ΚΟΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΡΩΓΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ 140gr

Ιδανικό για χρήση κατά την εγκατάσταση νέας εξάτμισης ή νέων εξαρτημάτων καθώς και για επιδιόρθωση και συντήρηση παλιών εξατμίσεων.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδρασηΤοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

7,95€ 5,25€

K2 B310 ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 400ml

K2 TIRE DOKTOR σφραγίζει επίπεδα ελαστικά - προσωρινή επισκευή χωρίς αποσυναρμολόγηση ή χρήση εργαλείων. Το αεροζόλ αντλεί το ελαστικό και μια ειδική φόρμουλα λατέξ σφραγίζει την οπή. Η προετοιμασία δεν επηρεάζει την ισορροπία των τροχών.Πολύ χρήσιμο σε απρόσμενες καταστάσεις. Αποφεύγει την ανάγκη ενοχλητικής αντικατάστασης ενός κατεστραμμένου τροχού με έναν εφεδρικό τροχό. Το προϊόν είναι απαραίτητο στον κορμό κάθε αυτοκινήτου.ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Το προϊόν δεν καταστρέφει τα ελαστικά και αφαιρείται εύκολα αργότερα σε εργαστήριο βουλκανισμού.ΧΡΗΣΗ:1. Εάν είναι δυνατόν, αφαιρέστε το αντικείμενο που προκάλεσε τη διάτρηση.2. Γυρίστε το ελαστικό μέχρι η βαλβίδα να είναι όρθια.3. Βιδώστε καλά το άκρο του εύκαμπτου σωλήνα στη βαλβίδα του ελαστικού. Κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση, σηκώστε το κα..

9,00€ 6,70€

K2 B400 ΣΠΡΕΥ ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ ΠΟΛΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 140ml

Προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες από τη διάβρωση, συντηρεί και λιπαίνει τα πλαστικά και ελαστικά εξαρτήματα. Προστατεύει τους σφιγκτήρες της μπαταρίας από την οξείδωση. Ο παράγοντας είναι ανθεκτικός στο νερό καθώς και στα ασθενή οξέα. Η βέλτιστη λίπανση επιτυγχάνεται μετά την εξάτμιση του διαλύτη.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Επιβλαβές για τους υδρóβιους οργανισµούς, µε µακροχρóνιες επιπτώσεις...

8,20€ 4,48€

K2 B401 ΓΡΑΣΣΟ ΧΑΛΚΟΥ 20gr

Το γράσο χαλκού υψηλής θερμοκρασίας αποτρέπει μόνιμα την κατάσχεση μεταλλικών επιφανειών και τη διάβρωση για εύκολη αποσυναρμολόγηση. Για ταιριαστά εξαρτήματα που λειτουργούν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, π.χ.: μπουλόνια πολλαπλής εξαγωγής, μπουλόνια κεφαλής,μπουλόνια υπερσυμπιεστή, σπειρώματα μπουζί, συγκροτήματα φρένων. Προειδοποίηση: δεν είναι κατάλληλο για λίπανση κυκλικά εξαρτημάτων εργασίας.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

6,80€ 5,00€