ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

K2 D7001 MIXER – ΚΕΝΗ ΦΙΑΛΗ ΜΙΞΗΣ ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ 1L

Ανθεκτικό και γερά κατασκευασμένο άδειο μπουκάλι χωρητικότητας 1 λίτρου. Σχεδιασμένο για κάθε είδος προϊόντος, όξινων και αλκαλικών. Το εργονομικό του σχήμα εξασφαλίζει άνετη εργασία, ενώ μια διαφανές μεζούρα βοηθά στον έλεγχο της ποσότητας του προϊόντος και διευκολύνει την προετοιμασία του διαλύματος. Ο νέος βελτιωμένος ψεκαστήρας διαθέτει δύο λειτουργίες, ψεκασμού σε σπρέι και δέσμης. Λειτουργεί τέλεια με προϊόντα υγρού και τζελ. Επιπλέον, το μπουκάλι έχει μια ετικέτα που σας επιτρέπει να γράψετε το όνομα του προϊόντος και την αραίωση του. ..

4,50€ 1,98€

K2 M415 Αφροποιητής χειρός 2L

Ένας χειροκίνητος ψεκαστήρας αφρού πίεσης για πλύσιμο αυτοκινήτου. Είναι η τέλεια λύση για όταν δεν υπάρχει μηχάνημα υψηλής πίεσης. Ιδανικό την εφαρμογή ενεργού αφρού κατά το πλύσιμο του αυτοκινήτου, όπως και για τη χρήση χημικών. Το MASNER FOMA είναι ένας επαγγελματικός ψεκαστήρας αφρού χειρός πίεσης σχεδιασμένος για εφαρμογή προϊόντων  αφρού. Έχει υψηλή αντοχή στα χημικά, συμπαγή κατασκευή και υψηλή άνεση στη χρήση. Το σετ περιλαμβάνει 3 διαφορετικά άκρα πυκνότητας αφρού.Χαρακτηριστικά:Συνολική χωρητικότητα 2lt, ικανότητα εργασίας 1,8lt, πίεση 2 bar (0,2 MPa).Ανθεκτικό σε διάφορους τύπους χημικών ουσιών.3 ανταλλακτικά άκρα αφρού με διαφορετικές πυκνότητες αφρού – μικρό, μεσαίο, μεγάλο.Ευρεία γωνία ψεκασμού (110 μοίρες).Εργονομικό σχήμα της λαβής που ταιριάζει άνετα στο χέρι.Συ..

39,00€ 29,85€

MEGUIARS ΚΑΔΟΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ - RG206

Πλαστικός Κάδος Πλυσιματος για άριστο πλύσιμο. Πλαστικός Κάδος Πλυσιματος περίπου 22 λίτρωνΓια άριστο πλύσιμο, τοποθετήστε στον πυθμένα του κάδου το πλέγμα συγκράτησης ρύπων Gritt Guard® κωδ. X3003. (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ) ..

20,00€ 14,89€

MEGUIARS ΠΛΕΓΜΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΡΥΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΔΟ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ - X3003

Προστατεύει από την δημιουργία σημαδιών, που προκύπτουν κατά το πλύσιμο λόγω σωματιδίων βρωμιάς και υπολειμμάτων που τρίβονται στην επιφάνεια του χρώματος.Μειώνει σημαντικά το ενδεχόμενο δημιουργίας γρατσουνιών λόγω τριβής σωματιδίων βρωμιάς.Το ανορθωμένο ακτινικό πλέγμα παγιδεύει τους ρύπους στον πυθμένα. Κάθε φορά που βουτάτε το γάντι στο κάδο για να συμπληρώσετε σαπουνάδα, τρίψτε το πάνω στο πλέγμα. Έτσι θα απομακρυνθεί η βρωμιά από το γάντι και θα εγκλωβιστεί στον πάτο του κάδου. Το γάντι και το νερό διατηρούνται καθαρά.Το γάντι και το νερό διατηρούνται καθαρά και το σαμπουάν διαρκεί περισσότερο.Το πλέγμα εφαρμόζει άνετα στον πάτο του κάδου Meguiar’s RG203 ή σε κουβά 3½ - 5 gallons (περίπου 16-23 λίτρα). ..

21,00€ 15,65€