ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

AREXONS ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ 150ML- 13859

Ημίρευστη αλοιφή  Arexons 150gr Mirage® για φανάρια προβολείς , για την αποκατάσταση της διαφάνειας τους από τα πρώτα στάδια του θαμπώματος. Βελτιώνει την φωτεινότητα κατά την νυκτερινή οδήγηση και χάρη στη σύνθεσή του  αφαιρεί οποιαδήποτε επιφάνεια νωθρότητα από πλαστικό από τους  προβολείς των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Εξαλείφει σημάδια , γρατζουνιές , κατάλοιπα χρωμάτων. Το προιόν είναι κατάλληλο για επαναφορά οξειδωμένου χρώματος. Επίσης είναι κατάλληλη  για γυάλισμα σκούτερ, τα αεροδυναμικά στην μοτοσικλέτα, παράθυρα τροχόσπιτου ή πλαστικά σκάφη. Πολύ εύκολο στη χρήση, χωρίς εργαλεία. Οδηγίες χρήσεως :Καθαρίστε πρώτα την πλαστική επιφάνεια με μαλακό πανί. Αλείψτε την αλοιφή με microfiber πανί και επιμένετε στο σημείο με κυκλικές κινήσεις. Έπειτα βγάλτε την αλοι..

7,00€ 4,35€

ARMOR ALL ΣΕΤ ΠΑΝΑΚΙΑ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ - 18514

Το Armor All Headlight Restoration Kit καθαρίζει και προστατεύει τα φανάρια του αυτοκινήτου σας. Κρατώντας τα καθαρά και διαυγή, παραμένετε ασφαλείς. Εάν παρατηρείτε πως η ισχύ των φαναριών σας δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ήταν κάποτε, τότε πιθανόν το πρόβλημα να είναι η οξείδωση στους φακούς εσωτερικαΑπό το 1962 η Armor All είναι ο ηγέτης στη συνολική περιποίηση αυτοκινήτου. Με την προσφορά ευρείας γκάμας που καλύπτει όλες τις ανάγκες περιποίησης αυτοκινήτου και την εξειδίκευση που κατέχουμε, διατηρούμε όλο σας το αυτοκίνητο σαν καινούριο!..

15,00€ 11,00€

K2 D7900 VAPRON – ΚΙΤ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ +50 ποντους

Το K2 Vapron είναι μια επαναστατική μέθοδος αναγέννησης χαλασμένων προβολέων αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται να τους αποσυναρμολογήσετε. Η λειτουργία του σετ βασίζεται στην ανακατασκευή του διαφανούς πολυανθρακικού στρώματος (το πιο διαφανές πλαστικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή καλυμμάτων των προβολέων), εφαρμόζοντας μια νέα, υγρή επίστρωση πολυανθρακικού που ξαναχτίζει την δομή της σκιάς του προβολέα. Το K2 Vapron είναι ένα επαγγελματικό σετ για την αποκατάσταση και την προστασία των κατεστραμμένων προβολέων αυτοκινήτων από πλαστικό, γνωστό και ως «τσαγιέρα προβολέα» ή «μαγικό λυχνάρι». Είναι ιδανικό για την αποκατάσταση (θαμπωμένων, κιτρινισμένων) προβολέων, ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου και τον βαθμό φθοράς τους. Η αναγέννηση των προβολέων με το κ..

165,00€ 109,00€

K2 D7903 Υγρό αναγέννησης φαναριών 600ml

Το K2 VAPRON REFILL 600ml είναι υγρό αναγέννησης φαναριών ..

58,00€ 40,00€

K2 K530 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΦΑΝΑΡΙΩΝ 10ml

Το K2 LAMP PROTECT είναι μια προστατευτική επίστρωση με μακρόχρονη επίδραση, σχεδιασμένη για προβολείς από πλαστικό και γυαλί. Προστατεύει το κιτρίνισμα και το αμαύρωμα τον λαμπτήρων, καθώς και από τις βλαβερές επιδράσεις των υπεριωδών ακτινών. Προστατεύει τους προβολείς από τις ελαφριές γρατζουνιές. Το K2 Lamp protect είναι η καλύτερη προστασία για τους νέους, αναγεννημένους προβολείς.Οδηγίες χρήσης: Η επιφάνεια του φαναριού πρέπει να είναι καθαρή.Σε περίπτωση φθαρμένων φαναριών, πριν την εφαρμογή, γυαλίστε τους με K2 Lamp doctor και στη συνέχεια καθαρίστε τους με K2 Klinet pro ή με K2 T6 Klinet Ανακινήστε το μπουκάλι και εφαρμόστε K2 Lamp protect σε ένα μαντίλι.Απλώστε το στην επιφάνεια και αφήστε το για 5 – 10 λεπτά.Σκουπίστε την επιφ..

7,50€ 4,50€

K2 L3050 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΑΝΑΡΙΩΝ 60gr

Επαναφέρει τα θαμπά και κιτρινισμένα φανάρια κάνοντας τα να μοιάζουν σαν καινούργια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με το χέρι είτε σε ηλεκτρικό αλοιφαδόρο. Βελτιώνει την ορατότητα κατά την νυχτερινή οδήγηση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τα φώτα ομίχλης, τα πίσω φώτα, το φέρινγκ της μοτοσυκλέτας, τη ζελατίνα του κράνους, τα φώτα ή τα παράθυρα της βάρκας, τα παράθυρα αεροπλάνων κ.α.   Συσκευασία 60g   Οδηγίες εφαρμογής Τοποθετήστε χαρτοταινία για να καλύψετε τις βαμμένες επιφάνειες γύρω από το φανάρι εφαρμογής. Σε πολύ φθαρμένα φανάρια χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτα νερού 1500-2000-3000 (ξεκινώντας από το πιο χοντρό με τη σειρά) τρίβοντας ελαφρά. Καθαρίστε καλά την επιφάνεια και απλώστε μία ..

6,90€ 4,00€

MANNOL 9801 ΣΕΤ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Αφαιρεί την θαμπότητα από τα φανάρια και τους προβολείς αποκαθιστώντας την αρχική διαύγεια και καθαρότητα.Επαγγελματικό κιτ καθαρισμού φαναριών για εύκολο καθαρισμό.Οδηγίες: Καθαρίστε την επιφάνεια με νερό. Χρησιμοποιήστε την ταινία προστασίας για την περιοχή γύρω από το φανάρι. Χρησιμοποιήστε τα γιαλυστικά σε υγρή επιφάνεια  από μικρότερο προς το μεγαλύτερο νούμερο 800>1200>2000. Χρησιμοποιήστε καθέ μέγεθος για αρκετά λεπτά.  Μετά γυαλίστε την επιφάνεια με το γυαλιστικό σφουγγάρι και την αλοιφή. Καθαρίστε την επιφάνεια ώστε να μην έχει υγρασία και εφαρμόστε την προστατευτική αλοιφή UV. Αφήστε το να στεγνώσει για 2 ώρες.Περιέχομενα Κιτ:1 τεμ. δίσκος γυαλίσματος με την βίδα για χρήση με ηλεκτρικό κατσαβίδι. 2 τεμ. τροχός γυαλίσματος Νο 2000 2 τεμ. τροχός γυαλίσματο..

25,00€ 19,70€

PETRONAS Καθαριστικό τζαμιών 400ml

PETRONAS Καθαριστικό τζαμιών 400mlΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

9,80€ 6,80€

TURTLE WAX BUG-TAR REMOVER 500ml - 04487

Αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσμα-τικά κολλημένα έντομα, πίσσα, ρε-τσίνι, γράσο, λάδια και ακαθαρσίες πουλιώνΓια περισσότερα από 75 χρόνια η Turtle Wax συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα για την προστασία και την αναζωογόνηση των αυτοκινήτων με σειρές προϊόντων που καλύπτουν τις συνεχείς εναλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της αυτοκινητοβιομηχανίαςΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

12,50€ 7,49€

TURTLE WAX CARNAUBA CAR WAX 500ml - 05585

Υγρό κερί γυαλίσματος. Μίγμα από τακαλύτερα κεριά carnauba, για μέγιστη προστασία και γυαλάδα που διαρκεί. Το carnauba car wax περιέχει μικροσκοπι-κή σκόνη για να εξαφανίζει αμυχές.Για περισσότερα από 75 χρόνια η Turtle Wax συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα για την προστασία και την αναζωογόνηση των αυτοκινήτων με σειρές προϊόντων που καλύπτουν τις συνεχείς εναλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της αυτοκινητοβιομηχανίαςΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

13,00€ 9,10€

TURTLE WAX CERAMIC 3 ΣΕ 1 DETAILER ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 500ML - 053354117

Εντείνει την λάμψη και προσφέρει προστασία κεριού κεραμικής επίστρωσης.Η φόρμουλα εύκολου ψεκασμού περιέχει ισχυρή υδροφοβική τεχνολογία και πολυμερή SiO2 (διοξειδίου του πυριτίου) που προσφέρουν διαρκή προστασία, έντονη λάμψη και μέγιστη απώθηση του νερού ανάμεσα στα πλυσίματα.Η σύνθεσή του με κεραμικό εγχυμένο κερί αντέχει τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και παραμένει ακόμα και μετά από κανονικό πλύσιμο.Τα υδρογυαλιστικά πολυμερή της σύνθεσής του παγιδεύουν και εγκλωβίζουν τη βρωμιά και τους ρύπους, ώστε να σκουπίζονται εύκολα με ένα πανί μικροϊνών, αφήνοντας μια μεταξένια αίσθηση.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις μη πορώδεις εξωτερικές επιφάνειες συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού και των τροχών.Όλη η συλλογή Hybrid Solutions αναδύει ένα ευχάριστο φρουτώδες άρωμα.ΠΡ..

29,00€ 21,30€

TURTLE WAX CERAMIC ΚΕΡΙ ΣΕ ΣΠΡΕΫ ΓΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 500ML - 053350117

Κερί γυαλίσματος σε σπρέι για βρεγμένες επιφάνειες.H σύνθεσή του επιτρέπει τον ψεκασμό απευθείας στο βρεγμένο όχημα.Η ισχυρή υδροφοβική τεχνολογία και τα πολυμερή SiO2 (διοξειδίου του πυριτίου) απωθεί το νερό στη στιγμή και προστατεύει από χημικές αντιδράσεις.Προσφέρει μέγιστη λάμψη, έντονη γυαλάδα και ενισχύει το βάθος του χρώματος, που διαρκεί, με ένα απλό σκούπισμα και στέγνωμα.Μια μικρή ποσότητα είναι υπεραρκετή για την υψηλής συγκέντρωσης φόρμουλα του προϊόντος.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με όλα τα συμβατικά καθαριστικά αυτοκινήτου.Όλη η συλλογή Hybrid Solutions αναδύει ένα ευχάριστο φρουτώδες άρωμα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό π..

29,00€ 19,69€

TURTLE WAX CERAMIC ΥΓΡΟ ΚΕΡΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 500ML - 053352117

Φόρμουλα όλα σε ένα: Γυαλίζει, κερώνει και προστατεύει το όχημα ενώ παράλληλα αφαιρεί εξογκώματα, γρατζουνιές και οξειδώσεις με την χρήση των παραγόντων γυαλίσματος ακριβείας.Η ισχυρή υδροφοβική τεχνολογία και τα πολυμερή SiO2 (διοξειδίου του πυριτίου) προσφέρουν ασύλληπτη απώθηση του νερού στη στιγμή και προστασία από χημικές αντιδράσεις που διαρκεί για μήνες. Αυξάνει το βάθος του χρώματος, αφήνοντας αστραφτερή λάμψη και γυαλάδα.Μια μικρή ποσότητα είναι υπεραρκετή για την υψηλής δραστικότητας φόρμουλα του προϊόντος.Εφαρμόζεται εύκολα είτε με πανί είτε με αλοιφαδόρο.Όλη η συλλογή Hybrid Solutions αναδύει ένα ευχάριστο φρουτώδες άρωμα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υ..

29,00€ 19,79€

TURTLE WAX ESSENTIAL WHEEL CLEANER 500ML FG7427

ΚΑΘ/ΣΤΙΚΟ ΖΑΝΤΩΝ Για περισσότερα από 75 χρόνια η Turtle Wax συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα για την προστασία και την αναζωογόνηση των αυτοκινήτων με σειρές προϊόντων που καλύπτουν τις συνεχείς εναλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της αυτοκινητοβιομηχανίαςΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις.SDS..

10,00€ 7,80€

TURTLE WAX FRESH SHINE NEW CAR 500ml - 07877

Γυαλιστικό για ταμπλό σε aerosol, περιέχει σιλικόνη η οποία εισχωρεί στην επιφάνεια έτσι ώστε να το προστατεύ-ει και να το γυαλίζει. Αφήνει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί έως και 8 ημέρες.Για περισσότερα από 75 χρόνια η Turtle Wax συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα για την προστασία και την αναζωογόνηση των αυτοκινήτων με σειρές προϊόντων που καλύπτουν τις συνεχείς εναλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της αυτοκινητοβιομηχανίαςΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ε..

7,95€ 5,60€