ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

AREXONS ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΚΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1L - 13868

• Τώρα βαθύ καθάρισμα, κέρωμα και στέγνωμα του αμαξώματος σε λίγα μόνο λεπτά • Η ειδική φόρμουλα καθαρίζει τις βρώμικες επιφάνειες και τις επικαλύπτει με μια λεπτή στρώση κεριού που αναβαθμίζει το πλύσιμο και προστατεύει το αμάξωμα από τη σκόνη και τη βροχή • Η ειδική φόρμουλα αδιαβροχοποίησης κάνει τα σταγωνίδια να γλιστρούν από την επιφάνεια του αμαξώματος..

6,85€ 4,10€

FLAMINGO ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - 500ml - 14099

• Ισχυρά καθαριστικά απομακρύνουν τη βρωμιά • Φόρμουλα καθαρισμού-ξεπλύματος για αποφυγή κηλίδων • Δεν αφαιρεί το προστατευτικό κερί • Ασφαλές για όλα τα φινιρίσματα αυτοκινήτων Το λεπτό φινίρισμα του αυτοκινήτου σας είναι πολύ σημαντικό για να εμπιστευτείτε τα οικιακά προϊόντα όπως σαπούνια πιάτων, τα οποία μπορεί να περιέχουν σκληρές επιφανειοδραστικές ουσίες που μπορούν να αφαιρέσουν το κερί προστασίας του αυτοκινήτου σας. Ως ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στη φροντίδα αυτοκινήτων, διαμορφώσαμε αυτό το σαμπουάν ειδικά για το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας, ώστε να είναι αρκετά ισχυρό για να απομακρύνει τις πιο επίμονες βρωμιές, αλλά και αρκετά απαλό ώστε να μην απογυμνώνει από το κερί. Καθαρίζει τις πιο δύσκολες βρωμιές αυτοκινήτουΠΡΟΣΟΧΗ!ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ Δ..

5,00€ 2,14€

FLAMINGO ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΚΕΡΙ - 500ml - 14098

Το σαμπουάν με κερί Flamingo κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες διαθέσιμες τεχνολογίες. Το μείγμα καθαριστικών, λιπαντικών και πραγματικού κεριού καρναούμπα ικανοποιεί τα πιο απαιτητικά πρότυπα στην καθαριότητα και συντήρηση βερνικιού του αυτοκινήτου. • Αφήνει λάμψη σαν καθρέφτη • Απομακρύνει τις ακαθαρσίες • Αποκαλύπτει το βαθύ, λαμπερό χρώμα της επιφάνειας • Βοηθάει στη συντήρηση του χρώματοςΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Τηλ. κέντρο δηλητηριάσεων:2107793777Το σαμπουάν με κερί Flamingo κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες διαθέσιμε..

5,00€ 2,09€

K2 K140 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙ 500ml

Σαμπουάν K2 EXPRESS  PLUS υπερσυμπυκνωμένο με κερί 500ml. Καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. Ασφαλές για κάθε είδους χρώμα ακόμη και μεταλλικά. Δεν αφήνει γραμμές ή ίχνη νερού. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κερί CARNAUBA παρέχει ιδανική λάμψη και προστασία από αμυχές.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη. ..

2,95€

K2 K141 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙ 1L

Σαμπουάν K2 EXPRESS  PLUS υπερσυμπυκνωμένο με κερί 1L. Καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. Ασφαλές για κάθε είδους χρώμα ακόμη και μεταλλικά. Δεν αφήνει γραμμές ή ίχνη νερού. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κερί CARNAUBA παρέχει ιδανική λάμψη και προστασία από αμυχές.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη. ..

8,50€ 4,49€

K2 K145 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙ 5L

Εξαιρετικά αποτελεσματικό, συμπυκνωμένο σαμπουάν που απομακρύνει τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες από έντομα και πίσσα. Λόγω της περιεκτικότητας σε φυσικό κερί Carnuba από φοίνικες της Βραζιλίας, το σαμπουάν εξασφαλίζει στιλπνότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε τύπο χρώματος.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη. ..

13,70€ 9,99€

MANNOL 9809 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 1L - AUTO WASH&WAX

Αποτρέπει την χαλάρωση.Ασφαλίζει μεταλλικά εξαρτήματα με σπειρώματα Μ20, Μ36Αντέχει σε ισχυρές δονήσεις.Κατάλληλο για ρουλεμάν, μπουλόνια, καρφιά και πλάκεΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη. ..

5,00€ 2,95€

TURTLE WAX CERAMIC ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΚΕΡΙ 1.42lt - 053351117

Καθαριστικό σαμπουάν με κερί κεραμικής επίστρωσης για όλες τις επιφάνειες χωρίς να αφήνει γρατζουνιές. - Αφήνει αστραφτερή λάμψη με προστασία από χημικές αντιδράσεις που διαρκεί για μήνες. - Η ισχυρή υδροφοβική τεχνολογία και τα πολυμερή SiO2 (διοξειδίου του πυριτίου) δημιουργούν ένα διαρκές προστατευτικό στρώμα για τα αυτοκίνητα με ή χωρίς κεραμική επίστρωση. - Ενισχύει την απώθηση του νερού εξοικονομώντας έτσι χρόνο από το στέγνωμα. - Μια μικρή ποσότητα είναι υπεραρκετή. Για ένα απλό πλύσιμο το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καπάκι ανά λίτρο νερού. - Με συχνές πλύσεις και τακτικό καθαρισμό, προστίθενται επιπλέον στρώματα προστασίας, απώθησης νερού και ρύπων στην επιφάνεια του αμαξώματος. - Βελτιώνει την εμφάνιση και προσθέτει λάμψη στα εξωτερικά πλαστικά και μεταλλικ..

29,00€ 21,99€

WURTH ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙ 750ML - 0893028004

Επαναστατική σύνθεση που προσφέρει υψηλή καθαριστική απόδοση και προστασία στο αμάξωμα.Με μία χρήση χαρίζει λάμψη που διαρκεί και ζωντάνια στο χρώμα, δημιουργώντας -μετά από κάθε πλύσιμο- ένα λεπτό φιλμ που προστατεύει το χρώμα από σκόνη, ήλιο, βροχή.Προσφέρει μεγάλη οικονομία νερού χάρη στον ελεγχόμενο αφρό που δημιουργεί.Ιδανικό για πλύσιμο στο χέρι. Οδηγίες χρήσηςΑραιώστε το προϊόν σε αναλογία 50ml (δύο καπάκια) σε 5 λίτρα νερό. Αποφύγετε την άμεση έκθεση του οχήματος στις ηλιακές ακτίνες κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. ..

9,50€ 6,35€

ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το Σετ περιέχει:-MANNOL 9809 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 1L - AUTO WASH&WAX  Αποτρέπει την χαλάρωση.Ασφαλίζει μεταλλικά εξαρτήματα με σπειρώματα Μ20, Μ36Αντέχει σε ισχυρές δονήσεις.Κατάλληλο για ρουλεμάν, μπουλόνια, καρφιά και πλάκε-MANNOL 9975 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΖΑΝΤΩΝ 500MLΕιδικό σπρέι για το αποτελεσματικό καθαρισμό των ζαντών. Απομακρύνει λεκέδες από λάδια,καύσιμα σκόνης δισκοφρένων κλπ.-MANNOL 9811 SYNTHETIC CHAMOISΤο MANNOL Synthetic Chamois είναι ένα υψηλής ποιότητας ανθεκτικό συνθετικό πανί σουέτ για πλύσιμο και στίλβωση οχημάτων. Αυτό το καινοτόμο προϊόν από μοντέρνα πολυμερή γυαλίζει άριστα, καθαρίζει, απορροφά υγρασία και σκόνη, δεν αφήνει λεκέδες και μαλλιά. Αυτό το προϊόν είναι αξιοσημείωτο για υψηλή αντοχή, αντοχή και αντοχή σε διάφορα χημικά αντιδραστήρια.Μετά τη χρήσ..

59,90€ 45,00€