ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑΣΕΜΙ - 450ml - 14285

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα γιασεμί που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ..

5,00€ 2,79€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΛΕΜΟΝΙ 450ml - 14282

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα λεμόνι που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ..

5,00€ 2,79€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ 450ml - 14284

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα ροδάκινο που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ..

5,00€ 2,79€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΦΡΑΟΥΛΑ 450ml - 14283

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα φράουλα που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ..

5,00€ 2,79€

FLAMINGO ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ - 295ml - 14297

Η μοναδική σύνθεση πολυμερούς σιλικόνης του προστατευτικού και γυαλιστικού επιφανειών Flamingo διεισδύει, προστατεύει και γυαλίζει επιφάνειες πλαστικού, βινυλίου και καουτσούκ. Προστατεύει από την πρόκληση ρωγμών και από την υπεριώδη ακτινοβολία, επαναφέροντας ταυτόχρονα το χρώμα και την λάμψη της επιφάνειας. Προστατεύει από τη φθορά λόγω τριβής. Περιορίζει σημαντικά τον στατικό ηλεκτρισμό με αποτέλεσμα την αποφυγή της συσσώρευσης σκόνης. Εάν επιθυμείτε λιγότερη λάμψη, σκουπίστε ελαφρώς με ένα νοτισμένο πανί. ..

5,00€ 2,70€

FLAMINGO ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ - 500ml - 14298

Το ειδικό καθαριστικό και γυαλιστικό δερμάτινων επιφανειών Flamingo είναι ειδικά σχεδιασμένο όχι μόνο για την επιφανειακή βρωμιά, αλλά και να διεισδύει στο δέρμα για να απομακρύνει τη βρωμιά και της δυσάρεστες οσμές σε βάθος. Εκτός από τον καθαρισμό, το προϊόν αυτό επίσης αποκαθιστά, ενυδατώνει και συντηρεί την απαλή αίσθηση και την φυσική ομορφιά το δέρματος. ..

6,80€ 4,30€

FLAMINGO ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΑΦΡΟΣ 650ml - 14280

Ο αφρός καθαρισμου πολλαπλών χρήσεων Flamingo είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για τον καθαρισμό των υφασμάτινων ταπετσαριών και βινυλίου, μοκετών και δερμάτινων επιφανειών. Ιδανικό για τον καθαρισμό οποιασδήποτε βαμμένης επιφάνειας. Η βαθιά δράση του αφρού καθαρισμού απομακρύνει τη βρωμιά και αποκαθιστά το πραγματικό χρώμα της επιφάνειας. ..

5,00€ 2,59€

MANNOL 6107 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΡΩΜΑ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 220ML

Ένα καθαριστικό με μια ευχάριστη μυρωδιά που έχει σχεδιαστεί για την προστασία του ταμπλό οργάνων από το ράγισμα και το στέγνωμα. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού. ..

3,00€ 2,00€

MANNOL 6117 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΡΩΜΑ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 650ML

Ένα καθαριστικό με μια ευχάριστη μυρωδιά που έχει σχεδιαστεί για την προστασία του ταμπλό οργάνων από το ράγισμα και το στέγνωμα. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού. ..

5,00€ 3,00€

MANNOL 6147 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΡΩΜΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 250ML

Συντηρητικό προστασίας βερνικιών και για τον απαλό καθαρισμό των πλαστικών.Προστατεύει την επιφάνεια από το ράγισμα τη συρρίκνωση και το ξεθώριασμα.Ξαναδίνει την αρχική λάμψη. Έχει αντιστατική δράση, που εμποδίζει τη συσσώρευση σκόνης...

5,00€ 3,50€

MANNOL 6149 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ 250ML

Συντηρητικό προστασίας βερνικιών και για τον απαλό καθαρισμό των πλαστικών.Προστατεύει την επιφάνεια από το ράγισμα τη συρρίκνωση και το ξεθώριασμα.Ξαναδίνει την αρχική λάμψη. Έχει αντιστατική δράση, που εμποδίζει τη συσσώρευση σκόνης...

5,00€ 3,50€

MANNOL 6176 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΑΤ 100ML

Συντηρητικό προστασίας βερνικιών και για τον απαλό καθαρισμό των πλαστικών.Προστατεύει την επιφάνεια από το ράγισμα τη συρρίκνωση και το ξεθώριασμα.Ξαναδίνει την αρχική λάμψη. Έχει αντιστατική δράση, που εμποδίζει τη συσσώρευση σκόνης.Δεν περιέχει αρωματικές ενώσεις.Συνιστάται για την προστασία εξωτερικών και εσωτερικών πλαστικών υλικών, καθώς και γιαεπιφάνειες από καουτσούκ και βινύλιο...

3,50€ 2,50€

MANNOL 9803 ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ (ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ)

Το MANNOL Leather Repair Kit είναι ένα πολύ εύχρηστο και εύκολο στη χρήση εργαλείο που σας βοηθά να επιδιορθώσετε τυχόν ρωγμές, περικοπές, εγκαύματα και δάκρυα σε επιφάνειες από δέρμα και βινύλιο. Μια ποικιλία χρωμάτων και χαρτιών κόκκων που σχεδιάζονται για να ταιριάζουν με τα υλικά γύρω από το περιβάλλον περιλαμβάνονται για να βοηθήσουν τις επισκευές να συνδυαστούν με το βινύλιο ή το δέρμα που περιβάλλει. Ένας οδηγός αντιστοίχισης χρωμάτων βοηθά να προσδιοριστεί το σωστό χρώμα ώστε να ταιριάζει με την κατεστραμμένη επιφάνεια Με ολοκληρωμένες οδηγίες βήμα προς βήμα που περιλαμβάνονται στο κιτ, μπορείτε να επιτύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς το ακριβό κόστος της πρόσληψης ενός εμπειρογνώμονα. Αυτό το κιτ επισκευής είναι κατάλληλο για την επιδιόρθωση οποιωνδήποτε οπών, σχισμών και ..

19,50€ 13,50€