ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑΣΕΜΙ - 450ml - 14285

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα γιασεμί που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

5,00€ 2,14€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΛΕΜΟΝΙ 450ml - 14282

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα λεμόνι που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. ..

5,00€ 2,69€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ 450ml - 14284

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα ροδάκινο που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

5,00€ 2,69€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΦΡΑΟΥΛΑ 450ml - 14283

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα φράουλα που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

5,00€ 2,39€

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ SPRAY ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 450ml - 14294

Υγρό καθαρισμού εσωτερικού χώρου οχήματος. Εξυπηρετεί να βελτιώσει τη γυαλιστερή επιφάνεια και να αφαιρέσει τη βρωμιά. Το μοναδικό άρωμα σας προσφέρει φυσική άνεση. Επίσης κατάλληλο για οικιακές συσκευές, έπιπλα και πλαστικά προϊόντα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Επιβλαβές για τους υδρóβιους οργανισµούς, µε µακροχρóνιες επιπτώσεις...

5,00€ 2,69€

FLAMINGO ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ - 295ml - 14297

Η μοναδική σύνθεση πολυμερούς σιλικόνης του προστατευτικού και γυαλιστικού επιφανειών Flamingo διεισδύει, προστατεύει και γυαλίζει επιφάνειες πλαστικού, βινυλίου και καουτσούκ. Προστατεύει από την πρόκληση ρωγμών και από την υπεριώδη ακτινοβολία, επαναφέροντας ταυτόχρονα το χρώμα και την λάμψη της επιφάνειας. Προστατεύει από τη φθορά λόγω τριβής. Περιορίζει σημαντικά τον στατικό ηλεκτρισμό με αποτέλεσμα την αποφυγή της συσσώρευσης σκόνης. Εάν επιθυμείτε λιγότερη λάμψη, σκουπίστε ελαφρώς με ένα νοτισμένο πανί. ..

5,00€ 2,14€

FLAMINGO ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ - 500ml - 14298

Το ειδικό καθαριστικό και γυαλιστικό δερμάτινων επιφανειών Flamingo είναι ειδικά σχεδιασμένο όχι μόνο για την επιφανειακή βρωμιά, αλλά και να διεισδύει στο δέρμα για να απομακρύνει τη βρωμιά και της δυσάρεστες οσμές σε βάθος. Εκτός από τον καθαρισμό, το προϊόν αυτό επίσης αποκαθιστά, ενυδατώνει και συντηρεί την απαλή αίσθηση και την φυσική ομορφιά το δέρματος. ..

6,80€ 3,59€

FLAMINGO ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΑΦΡΟΣ 650ml - 14280

Ο αφρός καθαρισμου πολλαπλών χρήσεων Flamingo είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για τον καθαρισμό των υφασμάτινων ταπετσαριών και βινυλίου, μοκετών και δερμάτινων επιφανειών. Ιδανικό για τον καθαρισμό οποιασδήποτε βαμμένης επιφάνειας. Η βαθιά δράση του αφρού καθαρισμού απομακρύνει τη βρωμιά και αποκαθιστά το πραγματικό χρώμα της επιφάνειας. ..

5,00€ 2,14€

K2 G410 ΥΓΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 500ml

Καθαρίζει αποτελεσματικά και βοηθά στην αποκατάσταση του αρχικού χρώματος και της γυαλιστερής εμφάνισης. Η καινοτόμος σύνθεση του προϊόντος και οι παράγοντες αποκλεισμού υπεριωδών ακτινοβολιών,διατηρεί τις επιφάνειες και προστατεύει από σκασίματα,ξεθώριασμα ή ξηρότητα. Εξασφαλίζει επίσης μακροχρόνια προστασία από τη σκόνη και αφήνει ευχάριστο άρωμα.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

16,00€ 12,19€

K2 K202 ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 200ml

Συντηρητικό δέρματος K2 LETAN  200 ml. Κατάλληλο για ταπετσαρίες αυτοκινήτων,υποδήματακαι άλλα είδη δέρματος. Αφαιρεί και τους πιο επίμονους λεκέδες. Προσδίδει ελαστικότητα και φυσική όψη. Κατάλληλο για όλα τα χρώματα δέρματος. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΔοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

3,99€

K2 K207M ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ 770ml

Προϊόν για καθαρισμό οποιουδήποτε είδους υφασμάτων (βινύλιο, βελούδο, έπιπλα που καλύπτουν υφάσματα, χαλιά και άλλα). Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν λεκέδες λιπών, λαδιών και οργανικών ουσιών. Εύκολο και αποτελεσματικό στη χρήση. Εξαλείφει δυσάρεστες οσμές. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΔοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

6,00€ 4,20€

K2 K217M ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ 770ml

Καθαριζει τα εσωτερικα πλαστικα και δερματινα μερη του αυτοκινητου. Επαναφερει το αρχικο χρωμα ετσι ωστε να δειχνουν σαν καινουρια.Φρεσκαρει το εσωτερικο του αυτοκινητου με την ευχαριστη μυρωδια του.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

6,75€ 3,95€

K2 K404 ΣΠΡΕΥ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 400ml

Το K2 POLO COCKPIT είναι ένα σπρέι για τη φροντίδα και τη συντήρηση του ταμπλό. Περιέχει ειδικά νανοσωματίδια, χάρη στα οποία προστατεύει εύκολα και γρήγορα ολόκληρο το πιλοτήριο, αποκαθιστά το βαθύ χρώμα και την εκφραστική υφή των καθαρισμένων στοιχείων.Το προϊόν διεισδύει στο υλικό που καθαρίζεται, αναδεικνύοντας το έντονο χρώμα και λάμψη του ταμπλό. Η αντιστατική φόρμουλα εμποδίζει την επανεπόθεση σκόνης και προστατεύει από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ακτίνων UV. Απολύτως ασφαλές για καθαρισμένες επιφάνειες. Αποτρέπει την πρόωρη γήρανση υλικών όπως πλαστικό, βινύλιο, καουτσούκ και άλλα πλαστικά.Το K2 POLO COCKPIT καθαρίζει εντατικά, λάμπει και προστατεύει από τη βρωμιά. Αναζωογονεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφήνοντας ένα από τα δεκατέσσερα λεπτά αρώματά του.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ανα..

6,75€ 4,99€

K2 K406LA ΣΠΡΕΥ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΜΠΛΟ 600ml

Τα νανομόρια εισχωρούν πολύ βαθιά στη δομή των υλικών και εξάγουν το αληθινό χρώμα και λάμψη τους, προστατεύοντας ταυτόχρονα την πλακέτα του αυτοκινήτου από τη βρωμιά και τη σκόνη. Συνιστάται ειδικά για πλακέτα αυτοκινήτου, πλαστικά εξαρτήματα, καουτσούκ και έπιπλα, ανεξάρτητα από το χρώμα. Μια μοναδική σύνθεση του αρώματος ανανεώνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

6,50€ 5,00€

K2 K410 ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΤΑΜΠΛΟ ΜΑΤ POLO PROTECTANT 350ml

Γυαλιστικό γαλάκτωμα ταμπλό ματ K2 POLO PROTECTANT 350 ml. Καθαρίζει και προστατεέυει τις πλαστικές επιφάνειες. Επαναφέρει το πραγματικό χρώμα και το ματ. Προστατεύει από τη σκόνη και τη UV ακτινοβολία. Φρεσκάρει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφήνοντας διαρκή ευωδία. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια ή σε μαλακό πανί και γυαλίστε.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

2,99€