ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ - 295ml - 14297

Η μοναδική σύνθεση πολυμερούς σιλικόνης του προστατευτικού και γυαλιστικού επιφανειών Flamingo διεισδύει, προστατεύει και γυαλίζει επιφάνειες πλαστικού, βινυλίου και καουτσούκ. Προστατεύει από την πρόκληση ρωγμών και από την υπεριώδη ακτινοβολία, επαναφέροντας ταυτόχρονα το χρώμα και την λάμψη της επιφάνειας. Προστατεύει από τη φθορά λόγω τριβής. Περιορίζει σημαντικά τον στατικό ηλεκτρισμό με αποτέλεσμα την αποφυγή της συσσώρευσης σκόνης. Εάν επιθυμείτε λιγότερη λάμψη, σκουπίστε ελαφρώς με ένα νοτισμένο πανί. ..

5,00€ 2,75€

FLAMINGO ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ - 500ml - 14298

Το ειδικό καθαριστικό και γυαλιστικό δερμάτινων επιφανειών Flamingo είναι ειδικά σχεδιασμένο όχι μόνο για την επιφανειακή βρωμιά, αλλά και να διεισδύει στο δέρμα για να απομακρύνει τη βρωμιά και της δυσάρεστες οσμές σε βάθος. Εκτός από τον καθαρισμό, το προϊόν αυτό επίσης αποκαθιστά, ενυδατώνει και συντηρεί την απαλή αίσθηση και την φυσική ομορφιά το δέρματος. ..

6,80€ 4,35€

FLAMINGO ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΑΦΡΟΣ 650ml - 14280

Ο αφρός καθαρισμου πολλαπλών χρήσεων Flamingo είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για τον καθαρισμό των υφασμάτινων ταπετσαριών και βινυλίου, μοκετών και δερμάτινων επιφανειών. Ιδανικό για τον καθαρισμό οποιασδήποτε βαμμένης επιφάνειας. Η βαθιά δράση του αφρού καθαρισμού απομακρύνει τη βρωμιά και αποκαθιστά το πραγματικό χρώμα της επιφάνειας. ..

5,00€ 2,75€

MANNOL 9803 ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ (ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ-ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ)

Το MANNOL Leather Repair Kit είναι ένα πολύ εύχρηστο και εύκολο στη χρήση εργαλείο που σας βοηθά να επιδιορθώσετε τυχόν ρωγμές, περικοπές, εγκαύματα και δάκρυα σε επιφάνειες από δέρμα και βινύλιο. Μια ποικιλία χρωμάτων και χαρτιών κόκκων που σχεδιάζονται για να ταιριάζουν με τα υλικά γύρω από το περιβάλλον περιλαμβάνονται για να βοηθήσουν τις επισκευές να συνδυαστούν με το βινύλιο ή το δέρμα που περιβάλλει. Ένας οδηγός αντιστοίχισης χρωμάτων βοηθά να προσδιοριστεί το σωστό χρώμα ώστε να ταιριάζει με την κατεστραμμένη επιφάνεια Με ολοκληρωμένες οδηγίες βήμα προς βήμα που περιλαμβάνονται στο κιτ, μπορείτε να επιτύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς το ακριβό κόστος της πρόσληψης ενός εμπειρογνώμονα. Αυτό το κιτ επισκευής είναι κατάλληλο για την επιδιόρθωση οποιωνδήποτε οπών, σχισμών και ..

19,50€ 13,50€

MANNOL TEXTILE FOAM 650ML

Ενα εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό που αφαιρεί διαφορετικές βρωμιές από την ταπετσαρία επίπλων, εσωτερικούς χώρους οχημάτων, χαλιά, υφάσματα...

6,00€ 4,00€

MANNOL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 500ml - Textile Cleaner

Καθαριστικό με μια ευχάριστη μυρωδιά για τον καθαρισμό των καθισμάτων αυτοκινήτου, χαλιά. Κατασκευασμένο από υλικό ανθεκτικό στην υγρασία...

5,00€ 2,50€