ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΠΛΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΠΛΟ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΓΙΑΣΕΜΙ - 450ml - 14285

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα γιασεμί που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

5,00€ 2,14€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΛΕΜΟΝΙ 450ml - 14282

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα λεμόνι που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. ..

5,00€ 2,69€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ 450ml - 14284

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα ροδάκινο που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

5,00€ 2,69€

FLAMINGO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΦΡΑΟΥΛΑ 450ml - 14283

Γυαλιστικό ταμπλό που περιέχει προστατευτικό κερί στίλβωσης. Αυξάνει την λάμψη της επιφάνειας, αφαιρεί τη βρωμιά και τη σκόνη και προστατεύει από τη διάβρωση. Με άρωμα φράουλα που διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα, συνθετικά δερμάτινα προϊόντα, οικιακές συσκευές, έπιπλα, πλαστικά προϊόντα κλπ. Γυάλισμα, προστασία & καθαρισμός σε ένα βήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

5,00€ 2,39€

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ SPRAY ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 450ml - 14294

Υγρό καθαρισμού εσωτερικού χώρου οχήματος. Εξυπηρετεί να βελτιώσει τη γυαλιστερή επιφάνεια και να αφαιρέσει τη βρωμιά. Το μοναδικό άρωμα σας προσφέρει φυσική άνεση. Επίσης κατάλληλο για οικιακές συσκευές, έπιπλα και πλαστικά προϊόντα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Επιβλαβές για τους υδρóβιους οργανισµούς, µε µακροχρóνιες επιπτώσεις...

5,00€ 2,69€

FLAMINGO ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ - 500ml - 14298

Το ειδικό καθαριστικό και γυαλιστικό δερμάτινων επιφανειών Flamingo είναι ειδικά σχεδιασμένο όχι μόνο για την επιφανειακή βρωμιά, αλλά και να διεισδύει στο δέρμα για να απομακρύνει τη βρωμιά και της δυσάρεστες οσμές σε βάθος. Εκτός από τον καθαρισμό, το προϊόν αυτό επίσης αποκαθιστά, ενυδατώνει και συντηρεί την απαλή αίσθηση και την φυσική ομορφιά το δέρματος. ..

6,80€ 3,59€

K2 G410 ΥΓΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 500ml

Καθαρίζει αποτελεσματικά και βοηθά στην αποκατάσταση του αρχικού χρώματος και της γυαλιστερής εμφάνισης. Η καινοτόμος σύνθεση του προϊόντος και οι παράγοντες αποκλεισμού υπεριωδών ακτινοβολιών,διατηρεί τις επιφάνειες και προστατεύει από σκασίματα,ξεθώριασμα ή ξηρότητα. Εξασφαλίζει επίσης μακροχρόνια προστασία από τη σκόνη και αφήνει ευχάριστο άρωμα.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

16,00€ 12,19€

K2 K217M ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ 770ml

Καθαριζει τα εσωτερικα πλαστικα και δερματινα μερη του αυτοκινητου. Επαναφερει το αρχικο χρωμα ετσι ωστε να δειχνουν σαν καινουρια.Φρεσκαρει το εσωτερικο του αυτοκινητου με την ευχαριστη μυρωδια του.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

6,75€ 3,95€

K2 K404 ΣΠΡΕΥ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 400ml

Το K2 POLO COCKPIT είναι ένα σπρέι για τη φροντίδα και τη συντήρηση του ταμπλό. Περιέχει ειδικά νανοσωματίδια, χάρη στα οποία προστατεύει εύκολα και γρήγορα ολόκληρο το πιλοτήριο, αποκαθιστά το βαθύ χρώμα και την εκφραστική υφή των καθαρισμένων στοιχείων.Το προϊόν διεισδύει στο υλικό που καθαρίζεται, αναδεικνύοντας το έντονο χρώμα και λάμψη του ταμπλό. Η αντιστατική φόρμουλα εμποδίζει την επανεπόθεση σκόνης και προστατεύει από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ακτίνων UV. Απολύτως ασφαλές για καθαρισμένες επιφάνειες. Αποτρέπει την πρόωρη γήρανση υλικών όπως πλαστικό, βινύλιο, καουτσούκ και άλλα πλαστικά.Το K2 POLO COCKPIT καθαρίζει εντατικά, λάμπει και προστατεύει από τη βρωμιά. Αναζωογονεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφήνοντας ένα από τα δεκατέσσερα λεπτά αρώματά του.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ανα..

6,75€ 4,99€

K2 K406LA ΣΠΡΕΥ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΜΠΛΟ 600ml

Τα νανομόρια εισχωρούν πολύ βαθιά στη δομή των υλικών και εξάγουν το αληθινό χρώμα και λάμψη τους, προστατεύοντας ταυτόχρονα την πλακέτα του αυτοκινήτου από τη βρωμιά και τη σκόνη. Συνιστάται ειδικά για πλακέτα αυτοκινήτου, πλαστικά εξαρτήματα, καουτσούκ και έπιπλα, ανεξάρτητα από το χρώμα. Μια μοναδική σύνθεση του αρώματος ανανεώνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

6,50€ 5,00€

K2 K410 ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΤΑΜΠΛΟ ΜΑΤ POLO PROTECTANT 350ml

Γυαλιστικό γαλάκτωμα ταμπλό ματ K2 POLO PROTECTANT 350 ml. Καθαρίζει και προστατεέυει τις πλαστικές επιφάνειες. Επαναφέρει το πραγματικό χρώμα και το ματ. Προστατεύει από τη σκόνη και τη UV ακτινοβολία. Φρεσκάρει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφήνοντας διαρκή ευωδία. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια ή σε μαλακό πανί και γυαλίστε.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

2,99€

K2 K412 ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΜΠΛΟ 250ml

Καθαρίζει και προστατεύει το πλαστικό. Επαναφέρει το πραγματικό χρώμα και το χαλί Δεν περιέχει σιλικόνη. Προστατεύει από τη σκόνη και την υπεριώδη ακτινοβολία. Αναζωογονεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφήνει φρέσκο άρωμα μακράς διαρκείας.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

5,00€ 3,99€

K2 K418 ΣΠΡΕΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΜΠΛΟ 750ml

Γυαλιστικό γαλάκτωμα ταμπλό ματ K2 POLO PROTECTANT 750 ml. Αποδοτικό σπρέυ για καθαρισμό των πλαστικών στοιχείων στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Δεν αντανακλά το φως. Επαναφέρει το αρχικό ματ χρώμα. Τονίζει και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υφή του υλικού. Χάρη στις αντιστατικές του ιδιότητες προλαμβάνει τη μεγάλη συγκέντρωση σκόνης. Περιέχει φίλτρο προστασίας απο τη UV ακτινοβολία. Αναζωογονεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφήνοντας διαρκή ευωδία.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

6,50€ 4,99€

MANNOL 6105 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ 220ML- ΑΡΩΜΑ ΜΗΛΟ

Χρησιμοποιείται για την προστασία του ταμπλό από τις ρηγματώσεις και τις συρρικνώσεις.Έχει άριστες ιδιότητες καθαρισμού.Σχηματίζει ένα πολυμερές στρώμα μορίων σιλικόνης ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, παρέχει αδιάβροχες και αντιστατικές ιδιότητες.ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

3,50€ 2,00€

MANNOL 6106 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙ 220ML

Ένα καθαριστικό με μια ευχάριστη μυρωδιά που έχει σχεδιαστεί για την προστασία του ταμπλό οργάνων από το ράγισμα και το στέγνωμα. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού. ΚΙΝΔΥΝΟΣ Δηλώσεις επικινδυνότητας:Η222: Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Η229: Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθείH319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Η412: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ..

3,00€ 2,00€