MANNOL

MANNOL


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

MANNOL 1021 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 4+1 ΔΩΡΟ

Η μαγνητική βάση είναι τοποθετημένη στις γρίλιες αερισμού στο μπροστινό πλαίσιο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μια συμπαγής θήκη παρέχει εύκολη εγκατάσταση και  εύκολη χρήση χωρίς να διακυβεύεται η ορατότητα μέσω του παρμπρίζ του αυτοκινήτου.Μέθοδος εφαρμογής:Συνδέστε το μαγνητικό βραχίονα στις πλάκες εξαερισμού. Κόψτε το μεταλλικό δίσκο στο κινητό τηλέφωνο ή στην θήκη του κινητού τηλεφώνου.Το κιτ περιλαμβάνει: 1x μαγνητική βάση, 1x μεταλλική πλάκα, 1x μεταλλική πλάκα - αυτοκόλλητο...

27,20€ 16,60€

MANNOL 15W-50 FAVORIT 1L 4+1 ΔΩΡΟ

Είναι ένα ημι-συνθετικό λάδι κινητήρα πολλαπλών χρήσεων ολιγοθέσιο για σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και diesel με και χωρίς turbocharge. Παρέχει ασφαλή λίπανσης του κινητήρα σε ακραίες φορτία. Αποτρέπει τον σχηματισμό ιζημάτων χαμηλής θερμοκρασίας παρέχοντας έτσι τη βέλτιστη τροφοδοσία λαδιού στα εξαρτήματα του κινητήρα. Περιέχει πρόσθετα χαμηλού νατρίου να παρατείνει την αντοχή του καταλύτη.SAE 15W-50API SL/CF/CF-4ACEA A3/B3/E2MB 228.1/229.1VW 501.01/505.00..

25,00€ 18,00€

MANNOL 5022 ΥΓΡΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ 250ML 4+1 ΔΩΡΟ

Προϊόν για το πλύσιμο παρμπρίζ το καλοκαίρι.Υψηλής αποδοτικότητας για γρήγορη απομάκρυνση ακαθαρσιών, όπως τα σημάδιααπό έντομα στο παρμπρίζ. Ευχάριστη μυρωδιά. Δεν περιέχει φωσφορικά και είναι βιολογικά ουδέτερο.ΚΙΝΔΥΝΟΣΔηλώσεις επικινδυνότητας:Η318: Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη..

19,60€ 15,80€

MANNOL 8121 ΓΡΑΣΣΟ ΛΕΥΚΟ ΛΙΘΙΟΥ ΣΠΡΕΙ 450ML 4+1 ΔΩΡΟ

Επαγγελματικό λευκό γράσο λιθίου μειώνει την τριβή, προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση . Απολύτως κατάλληλο για χρήση στην αυτοκινητοβιομηχανία , τη γεωργία και το νοικοκυριό . Κατάλληλο για τη λίπανσηκαι προστασία για μέταλλο με μέταλλο εφαρμογές, υαλοκαθαριστήρες γρύλους παραθύρων, μέρη φρένων , εργαλεία , μεντεσέδες της πόρτας ,κ.λ.π..

27,20€ 17,60€

MANNOL 9900 MOTOR FLUSH 350ML 4+1 ΔΩΡΟ

Είναι ένα μέσο για τον καθαρισμό του κινήτηρα.Διαλύει λάσπες και τα υπολλείματα στις βαλβίδες κυλίνδρους και τα φίλτρα λαδιού και δίνει την δυνατότητα να απομακρυνθούν μαζί με τα παλιά λάδια .Μετά από αυτή την διαδικασία ,το φρέσκο λαδι μπορεί να έχει την μέγιστη απόδοση,αναμείξιμο με όλα τα συνθετικά λάδια και ορυκτέλαια.Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινήτρες και πετρελαιοκινήτηρες με ή χωρίς καταλύτη,με ή χωρίς τούρμπο.350ml για πετρελαιοκινήτηρες έως 6 λίτραΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημ..

20,00€ 11,84€

MANNOL 9929 ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΣΤΕΡΩΝ 500ml 4+1 ΔΩΡΟ

Καινοτόμος παράγοντας προστασίας κινητήρα με βάση συνθετικούς εστέρες (λάδια της Ομάδας V). Οι μεταλλικές επιφάνειες προσελκύουν μόρια εστέρα, σχηματίζοντας ένα πυκνό φιλμ λαδιού που μειώνει την τριβή και τη φθορά. Οι εστέρες ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Χάρη στη χαμηλή εξάτμιση και την υψηλή θερμο-οξειδωτική σταθερότητα, το πρόσθετο παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λαδιού. Οι αυξημένες ιδιότητες πλύσης και διασποράς αποτρέπουν την εναπόθεση πίσσας και λάσπης. Διεισδύει σε παρεμβύσματα και σφραγίδες από καουτσούκ, αποκαθιστά τον παλαιό όγκο και την ελαστικότητά τους, αποτρέποντας τη διαρροή λαδιού. Εγγυάται την ομαλή κρύα εκκίνηση. Συμβατό με όλα τα δομικά υλικά.Εφαρμογή: Αναμείξτε σε αναλογία 500 ml ανά 5 λίτρα λαδιού κινητήρα. Συνιστάτ..

50,00€ 27,48€

MANNOL 9971 ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ AIRCONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 520ML 4+1 ΔΩΡΟ

To καθαριστικό Air Condition Mannol είναι το νέο προϊόν της γερμανικής εταιρίας που προσφέρει το καθαρισμό του κλιματιστικού και   την εξουδετέρωση των δυσαρεστών  οσμών κατά την λειτουργία του Air ConditionΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:Ζεστάνετε τον κινητήρα.Αφαιρέστε το φίλτρο καμπίνας.Για να στεγνώσετε την επιφάνεια του κλιματιστικού, ρυθμίστε τις παρακάτω συνθήκες θέρμανσης και αερισμού για 10 λεπτά:ΑΝΟΙΓΜΑ των παραθύρων, απενεργοποίηση του κινητήρα, απενεργοποίηση του Air condition (OFF), ανακυκλοφορία ON, διανομή αέρα ρυθμισμένη στα πόδια, θερμοκρασία και ταχύτητα ανεμιστήρα στο μέγιστο επίπεδο (MAX)Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ρυθμίστε τον διακόπτη ανακυκλοφορίας του αέρα στο OFF, ρυθμίστε τη διανομή αέρα στο παρμπρίζ.Τοποθετήστε την φυσούνα στο άνοιγμα του φίλτρου..

32,00€ 17,20€