ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ & ATF

ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ & ATF


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

AMSOIL 100% SYNTHETIC DCT FLUID 946ml - DCTQT

Το AMSOIL 100% Synthetic DCT Fluid έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα υψηλής τεχνολογίας κιβώτια διπλού συμπλέκτη κατά τη διάρκεια των πιο έντονων, υψηλής θερμοκρασίας συνθηκών λειτουργίας. Παρέχει τις γρήγορες, ομαλές αλλαγές που αναμένουν οι οδηγοί. Τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη (DCT) είναι αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που βασίζονται στην αρχιτεκτονική των χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων. Το πολύπλοκο αυτό σύστημα αποτελείται ουσιαστικά από δύο χειροκίνητα κιβώτια ταυτοποίησης στο ίδιο περίβλημα. Καθώς ένας συμπλέκτης εμπλέκεται, ο άλλος προετοιμάζει την επόμενη κατάλληλη ταχύτητα, ελαχιστοποιώντας την διακοπή ισχύος και βελτιώνοντας την απόδοση και την αποδοτικότητα. Για την διατήρηση της υψηλής απόδοσης αυτών των προηγμένων μεταδόσεων απαιτείται ένα ειδικά διαμορφ..

27,00€ 22,89€

AMSOIL MANUAL SYNCROMESH TRANSMISION FLUID 5W30 946ml - MTFQT

Σχεδιασμένο για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων με συστήματα συγχρονισμού που απαιτούν ελαφρύ ιξώδες, ενισχυμένο με λιπαντικό μη ακραίων πιέσεων. Η τεχνολογία πρόσθετων παρέχει κατάλληλα χαρακτηριστικά τριβής για ομαλές αλλαγές. Παρέχει απόλυτη προστασία γραναζιών και κουζινέτων ξεπερνώντας τα συμβατικά λιπαντικά ανταγωνισμού για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων.Το AMSOIL Synthetic Manual Synchromesh Transmission Fluid είναι ένα συνθετικό λιπαντικό υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για να ξεπερνάει τις πιο υψηλές απαιτήσεις λίπανσης των χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων και των μονάδων κιβωτίου ταχυτήτων όπου χρησιμοποιούνται ρευστά μη ακραίας πίεσης. Προστατεύει τα γρανάζια και τα έδρανα σε ακραίες θερμοκρασίες. Έχει καλύτερη απόδοση από τα συμβατικά λιπαντικά και προσφέρει εξ..

28,00€ 18,99€

AMSOIL MANUAL TRANSMISSION & TRANSAXLE GEAR LUBE 75W90 946ml - MTGPK

Εξαιρετικά στιβαρά λιπαντικά σχεδιασμένα για την μέγιστη απόδοση σε εφαρμογές με υψηλό φορτίο. Η AMSOIL σχεδίασε τις βαλβολίνες με γνώμονα την ανώτερη προστασίας από γραναζιών και εδράνων, την μείωση τριβών και θερμότητας, καθώς και την αυξημένη απόδοση και εκτεταμένη διάρκεια ζωής. Το νέο easy-pack σας βοηθά να έχετε εύκολη πρόσβαση σε σημεία όπου η πλήρωση ήταν δύσκολη. Απλά ανοίξτε, εισάγετε και πιέστε. Ανώτερη αντοχή λιπαντικού φιλμ Εξαιρετικός έλεγχος θερμικής διαφυγής Προστασία από τη σκουριά και τη διάβρωση Βοηθά στη μείωση των θερμοκρασιών λειτουργίας Μέγιστη απόδοση Μεγάλη διάρκεια ζωής Εύκαμπτη συσκευασία για καθαρή και γρήγορη εγκατάσταση H ρυμούλκηση, η βαριά μεταφορά και η απόδοση οδ..

30,00€ 19,60€

AMSOIL SEVERE GEAR 75W90 946ml - SVGPK

Σχεδιάστηκε για παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης έως και 800.000 χιλιόμετρα όπως καθορίζονται από τους κατασκευαστές εξοπλισμού για οχήματα φορτηγών και βαρέα φορτηγά. Παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής σε επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Εξαιρετική καλοκαιρινή και χειμερινή προστασία. Υπερβαίνει όλα τα συμβατικά έλαια γραναζιών. Το AMSOIL Long Life Synthetic Gear Lube είναι ένα λιπαντικό που έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί αρκετές φορές περισσότερο και να προστατεύει τα γρανάζια καλύτερα από τα συμβατικά έλαια γραναζιών. Αυτό το αποκλειστικό σκεύασμα AMSOIL από συνθετικά έλαια συνθετικής βάσης και πρόσθετα υψηλής απόδοσης αντιστέκεται στο σχηματισμό οξέων, άνθρακα και βερνικιού από την οξειδωτική κατανομή. Τα εξαρτήματα λειτουργούν καθαρότερα και διαρκούν περισσότερο..

35,00€ 20,70€

AMSOIL SYNTHETIC CVT FLUID 946ml - CVTQT

Τα CVT απαιτούν ένα μοναδικό ρευστό μετάδοσης με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά τριβής σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν ότι η ζώνη ή η αλυσίδα παραμένει σε επαφή με τις τροχαλίες χωρίς ολίσθηση. Το AMSOIL Synthetic CVT Fluid παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες τριβής από μέταλλο σε μέταλλο και άριστη προστασία και απόδοση για CVTs σε όλα τα διαστήματα αποστράγγισης που συνιστώνται από τον κατασκευαστή του οχήματος.Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες μεταδόσεις (CVTs) δημιουργούν απεριόριστες σχέσεις μετάδοσης χρησιμοποιώντας μια ζώνη ή μια αλυσίδα που κινείται μεταξύ δύο τροχαλιών μεταβλητής διαμέτρου. Τα CVT απαιτούν ένα μοναδικό ρευστό μετάδοσης με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά τριβής σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν ότι η ζώνη ή η αλυσίδα παραμένει σε επαφή με τις τροχαλίες χωρίς ολί..

23,78€ 18,89€

AMSOIL SYNTHETIC DIRT BIKE TRANSMISSION FLUID SAE 80 946ml - DBTF-CA

Η σύλληψη του τρυπώματος σε έναν αγώνα ή ο ελιγμός γύρω από τα εμπόδια στο μονοπάτι απαιτεί ένα ρευστό κιβωτίου ταχυτήτων που δεν γλιστράει. Το AMSOIL Synthetic Dirt Bike Transmission Fluid έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει σταθερή αίσθηση συμπλέκτη, παρέχοντας στους οδηγούς την εμπιστοσύνη ότι ο συμπλέκτης τους θα ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θέλουν.Προφυλάσσει επίσης τη φθορά του γραναζιού και του συμπλέκτη, ώστε οι λάτρεις να μπορούν να περάσουν περισσότερο χρόνο οδήγησης και λιγότερη συντήρηση. Το AMSOIL Synthetic Dirt Bike Transmission Fluid είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση υψηλής απόδοσης στα υγρά του κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM).Η AMSOIL INC., Ο πρώτος κατασκευαστής συνθετικών λιπαντικών μοτοσικλετών, επικεντρώνεται στη βελτίωσ..

14,50€ 9,98€

ARAL GETRIEBEOL ATF 55 1L - ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Υγρό αυτομάτων κιβωτίων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές.Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:GM-Dextron III, MB 236,1/236.5 ZF TE-ML 11,14, Allison C-4, Ford, Voight..

13,00€ 7,45€

CASTROL ATF DEX II MULTIVEHICLE 1L

Το Castrol ATF Dex II Multivehicle είναι λιπαντικό αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων (ATF) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτόματα κιβώτια και σε υδραυλικά τιμόνια πολλών τύπων οχημάτων, όπου απαιτείται προϊόν επιπέδου ποιότητας Dexron IID ή Mercon. Είναι επίσης εγκεκριμένο για χρήση σε πολλά αυτόματα κιβώτια ευρωπαϊκών βαρέων οχημάτων και ορισμένα χειροκίνητα κιβώτια της Mercedes Benz.Πλεονεκτήματα    Μεγάλος αριθμός εγκρίσεων που προσφέρει μεγάλο εύρος εφαρμογών.    Διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του υδραυλικού τιμονιού σε όλες τις συνθήκες.    Η υψηλή θερμική του σταθερότητα προστατεύει από δημιουργία επικαθίσεων και αύξησης του ιξώδους διατηρώντας την καλή λειτουργία και απόδοση του κιβωτίου και του λιπαντικού.    Προηγμένα τριβολογικά χαρακτηριστι..

9,70€ 7,30€

CASTROL ATF TRANSMAX DEX III MULTIVEHICLE 1L

Πλήρες συνθετικό υγρό αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων προσφέρει ομαλότερες αλλαγές ταχύτητας και βελτιωμένη απόδοση καυσίμουGM DEXRON®-VI (J-60172) / Ford MERCON® LV (MLV141002) / JASO 1A₀₃ / JASO 1A LV₍₁₃₎Recommended for use in Toyota T III, T IV, WS / Mitsubishi SP II, IIM, III, IV, PA, J3 / Mazda ATF M-III, M-V, FZ / Honda/Acura DW 1/Z 1 / Nissan Matic D, J, S / JWS 3314/3317/3309, Suzuki AT Oil 5D06, 2384K / Isuzu / Subaru F6, Red 1 / Daihatsu AMMIX ATF D-III Multi, D3-SP..

10,00€ 6,79€

CASTROL AXLE EPX 90 1L

Υπερενισχυμενο μονότυπο λιπαντικό οδοντωτών τροχών με εξαιρετική συμπεριφορά σε υψηλές πιέσεις και καταπονήσεις. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ API GL-5; MB-Approval 235.0; MAN 342 Typ M1; ZF TE-ML 05A; 16C; 17B; 19B..

13,75€ 9,95€

CASTROL AXLE Z LIMITED SLIP 90 1L

CASTROL AXLE Z LIMITED SLIP 90 1L Λιπαντικό μετάδοσης βάσεως ορυκτελαίου κατάλληλο για χρήση σε διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης (μπλοκέ) επιβατικών αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων για τα οποία απαιτείται λιπαντικό επιπέδου ποιότητας API GL-5 με ειδικά χαρακτηριστικά τριβολογικής απόδοσης περιορισμένης ολίσθησης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε συμβατικά διαφορικά. Είναι εγκεκριμένο από τη ZF για χρήση σε συστήματα πολύδισκων εμβαπτιζόμενων φρένων και διαφορικών αυτόματης εμπλοκής που χρησιμοποιούνται ευρέως σε εφαρμογές βαρέων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αξόνων χωματουργικών και αγροτικών μηχανημάτων.API GL-5ZF TE-ML 05C, 12C, 16E, 21C..

11,00€ 8,49€

CASTROL SYNTRANS B 75W 1L

 CASTROL Syntrans B 75W GL-4    1LTo CASTROL Syntrans B 75W είναι ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό , που πληρεί την προδιαγραφή ZF TE-ML 11, η οποία απαιτείται σε οχήματα της BMW.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - Παρέχει εξαιρετική προστασία στα γρανάζια και ρουλεμάν των χειροκίνητων μεταδόσεων υψηλής απόδοσης.- Ιδιαίτερα καλή συμπεριφορά κάτω απο συνθήκες δυνατού ψύχους ,βοηθά στο ομαλότερο ξεκίνημα του κιβωτίου και στις πιο γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων.- Υψηλή λιπαντική σταθερότητα κάτω απο συνθήκες μεγάλης πίεσης και για όλη την διάρκεια χρήσης.- Με την εξαιρετική θερμική και αντιοξειδωτική της συμπεριφορά βοηθά στην καθαρότητα του συστήματος μετάδοσης και την προστασία των ελαστομερών. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΓΚΡΙΣΕΙΣAPI GL-4ZF TE-ML 11BMW MTF LT-2BMW Special Oil : 83 2..

23,90€ 18,95€

CASTROL SYNTRANS FE 75W 1L

To CASTROL Syntrans FE 75W είναι ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό , ποιοτικής στάθμης API : GL-4 , κατάλληλο για τις μεταδόσεις των περισσότερων οχημάτων με συμβατικά χειροκίνητα κιβώτια , τύπου "ξηρού συμπλέκτη". Το CASTROL Syntrans FE 75W είναι εγκεκριμένο απο την Ford για τα μοντέλα Focus, C-Max, Mondeo, S-Max,Galaxy, Transit.Επίσης απο την Volvo για τα μοντέλα C30, S40, V50, S60, V70, C70,XC60, XC70.Επιπλέον έγκριση έχει και απο την Toyota για αρκετά νέα μοντέλα της.   Πλεονεκτήματα / Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά - Ο χαμηλός δείκτης ιξώδους σε συνδυασμό με την συνθετική φόρμουλα του CASTROL Syntrans FE 75W παρέχει την δυνατότητα για οικονομία στα καύσιμα , ενώ παράλληλα πετυχαίνει εξαιρετική προστασία απέναντι στην φθορά. - Εξαιρετικά καλές ιδιότητες ρευστότητας κάτω απ..

16,00€ 14,00€

CASTROL SYNTRANS MULTIVEHICLE 75W90 1L

100 % συνθετικό λιπαντικό χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων που συνιστάται για τα περισσότερα συστήματα χειροκίνητης μετάδοσης για τα οποία απαιτείται λιπαντικό επιπέδου ποιότητας API GL-4. Έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την επίλυση προβλημάτων κατά την αλλαγή ταχυτήτων σε χαμηλές θερμοκρασίες σε μηχανικά κιβώτια πολλών κατασκευαστών.API GL-4Ford WSD-M2C200-CMB-Approval 235.72..

15,90€ 10,89€