AMSOIL

AMSOIL


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

AMSOIL 100% SYNTHETIC DCT FLUID 946ml - DCTQT

Το AMSOIL 100% Synthetic DCT Fluid έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα υψηλής τεχνολογίας κιβώτια διπλού συμπλέκτη κατά τη διάρκεια των πιο έντονων, υψηλής θερμοκρασίας συνθηκών λειτουργίας. Παρέχει τις γρήγορες, ομαλές αλλαγές που αναμένουν οι οδηγοί. Τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη (DCT) είναι αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που βασίζονται στην αρχιτεκτονική των χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων. Το πολύπλοκο αυτό σύστημα αποτελείται ουσιαστικά από δύο χειροκίνητα κιβώτια ταυτοποίησης στο ίδιο περίβλημα. Καθώς ένας συμπλέκτης εμπλέκεται, ο άλλος προετοιμάζει την επόμενη κατάλληλη ταχύτητα, ελαχιστοποιώντας την διακοπή ισχύος και βελτιώνοντας την απόδοση και την αποδοτικότητα. Για την διατήρηση της υψηλής απόδοσης αυτών των προηγμένων μεταδόσεων απαιτείται ένα ειδικά διαμορφ..

27,00€ 22,89€

AMSOIL MANUAL SYNCROMESH TRANSMISION FLUID 5W30 946ml - MTFQT

Σχεδιασμένο για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων με συστήματα συγχρονισμού που απαιτούν ελαφρύ ιξώδες, ενισχυμένο με λιπαντικό μη ακραίων πιέσεων. Η τεχνολογία πρόσθετων παρέχει κατάλληλα χαρακτηριστικά τριβής για ομαλές αλλαγές. Παρέχει απόλυτη προστασία γραναζιών και κουζινέτων ξεπερνώντας τα συμβατικά λιπαντικά ανταγωνισμού για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων.Το AMSOIL Synthetic Manual Synchromesh Transmission Fluid είναι ένα συνθετικό λιπαντικό υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για να ξεπερνάει τις πιο υψηλές απαιτήσεις λίπανσης των χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων και των μονάδων κιβωτίου ταχυτήτων όπου χρησιμοποιούνται ρευστά μη ακραίας πίεσης. Προστατεύει τα γρανάζια και τα έδρανα σε ακραίες θερμοκρασίες. Έχει καλύτερη απόδοση από τα συμβατικά λιπαντικά και προσφέρει εξ..

28,00€ 18,99€

AMSOIL MANUAL TRANSMISSION & TRANSAXLE GEAR LUBE 75W90 946ml - MTGPK

Εξαιρετικά στιβαρά λιπαντικά σχεδιασμένα για την μέγιστη απόδοση σε εφαρμογές με υψηλό φορτίο. Η AMSOIL σχεδίασε τις βαλβολίνες με γνώμονα την ανώτερη προστασίας από γραναζιών και εδράνων, την μείωση τριβών και θερμότητας, καθώς και την αυξημένη απόδοση και εκτεταμένη διάρκεια ζωής. Το νέο easy-pack σας βοηθά να έχετε εύκολη πρόσβαση σε σημεία όπου η πλήρωση ήταν δύσκολη. Απλά ανοίξτε, εισάγετε και πιέστε. Ανώτερη αντοχή λιπαντικού φιλμ Εξαιρετικός έλεγχος θερμικής διαφυγής Προστασία από τη σκουριά και τη διάβρωση Βοηθά στη μείωση των θερμοκρασιών λειτουργίας Μέγιστη απόδοση Μεγάλη διάρκεια ζωής Εύκαμπτη συσκευασία για καθαρή και γρήγορη εγκατάσταση H ρυμούλκηση, η βαριά μεταφορά και η απόδοση οδ..

30,00€ 19,60€

AMSOIL SEVERE GEAR 75W90 946ml - SVGPK

Σχεδιάστηκε για παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης έως και 800.000 χιλιόμετρα όπως καθορίζονται από τους κατασκευαστές εξοπλισμού για οχήματα φορτηγών και βαρέα φορτηγά. Παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής σε επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά. Εξαιρετική καλοκαιρινή και χειμερινή προστασία. Υπερβαίνει όλα τα συμβατικά έλαια γραναζιών. Το AMSOIL Long Life Synthetic Gear Lube είναι ένα λιπαντικό που έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί αρκετές φορές περισσότερο και να προστατεύει τα γρανάζια καλύτερα από τα συμβατικά έλαια γραναζιών. Αυτό το αποκλειστικό σκεύασμα AMSOIL από συνθετικά έλαια συνθετικής βάσης και πρόσθετα υψηλής απόδοσης αντιστέκεται στο σχηματισμό οξέων, άνθρακα και βερνικιού από την οξειδωτική κατανομή. Τα εξαρτήματα λειτουργούν καθαρότερα και διαρκούν περισσότερο..

35,00€ 20,70€

AMSOIL SYNTHETIC CVT FLUID 946ml - CVTQT

Τα CVT απαιτούν ένα μοναδικό ρευστό μετάδοσης με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά τριβής σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν ότι η ζώνη ή η αλυσίδα παραμένει σε επαφή με τις τροχαλίες χωρίς ολίσθηση. Το AMSOIL Synthetic CVT Fluid παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες τριβής από μέταλλο σε μέταλλο και άριστη προστασία και απόδοση για CVTs σε όλα τα διαστήματα αποστράγγισης που συνιστώνται από τον κατασκευαστή του οχήματος.Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες μεταδόσεις (CVTs) δημιουργούν απεριόριστες σχέσεις μετάδοσης χρησιμοποιώντας μια ζώνη ή μια αλυσίδα που κινείται μεταξύ δύο τροχαλιών μεταβλητής διαμέτρου. Τα CVT απαιτούν ένα μοναδικό ρευστό μετάδοσης με εξειδικευμένα χαρακτηριστικά τριβής σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν ότι η ζώνη ή η αλυσίδα παραμένει σε επαφή με τις τροχαλίες χωρίς ολί..

23,78€ 18,89€

AMSOIL SYNTHETIC DIRT BIKE TRANSMISSION FLUID SAE 80 946ml - DBTF-CA

Η σύλληψη του τρυπώματος σε έναν αγώνα ή ο ελιγμός γύρω από τα εμπόδια στο μονοπάτι απαιτεί ένα ρευστό κιβωτίου ταχυτήτων που δεν γλιστράει. Το AMSOIL Synthetic Dirt Bike Transmission Fluid έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει σταθερή αίσθηση συμπλέκτη, παρέχοντας στους οδηγούς την εμπιστοσύνη ότι ο συμπλέκτης τους θα ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θέλουν.Προφυλάσσει επίσης τη φθορά του γραναζιού και του συμπλέκτη, ώστε οι λάτρεις να μπορούν να περάσουν περισσότερο χρόνο οδήγησης και λιγότερη συντήρηση. Το AMSOIL Synthetic Dirt Bike Transmission Fluid είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση υψηλής απόδοσης στα υγρά του κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM).Η AMSOIL INC., Ο πρώτος κατασκευαστής συνθετικών λιπαντικών μοτοσικλετών, επικεντρώνεται στη βελτίωσ..

14,50€ 9,98€