MEGUIARS

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

MEGUIARS ΑΛΟΙΦΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ "ΑΡΑΧΝΩΝ" 450ml - G17616EU

Για λαμπερή επιφάνεια χωρίς «αράχνες» και ολογράμματα. Ο εύκολος τρόπος να απαλλαγείτε από «αράχνες» & να επιτύχετε λαμπερή επιφάνεια .Αφαιρεί απαλά και χωρίς κόπο ελαφριά σημάδια, ολογράμματα, γρατσουνιές, γραμμές από πετσέτες.Ταυτόχρονα ενισχύει και αναδεικνύει το χρώμα του αυτοκινήτου με κρυστάλλινη αντανακλαστικότητα.Ασφαλής χρήση σε βερνίκι αυτοκινήτου.Εφαρμόζεται με το χέρι ή με DA έκκεντρο αλοιφαδόρο.Συνεχίστε με κερί NXT Tech Wax 2.0 ή Ultimate Wax για προστασία διαρκείας MSDS GR ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. ..

15,90€

MEGUIARS ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΠΑΡΑ ΠΗΛΟΥ 80gr - G1001EU

Η ανταλλακτική μπάρα πηλού (πλαστελίνη) δίνει την δυνατότητα αντικατάστασης στα διαθέσιμα κιτ πηλού της Meguiar’s. Μη αποξεστική δράση που απομακρύνει εύκολα και με ασφάλεια ψεκασμούς χρωμάτων, εκκρίσεις δέντρων και άλλους περιβαλλοντικούς ρύπους.Επαναφέρει γρήγορα και αποτελεσματικά την επιφάνεια λεία σαν γυαλί.Διευκολύνει το κέρωμα και επιμηκύνει την διάρκεια του.Πάντα να ψεκάζετε την επιφάνεια με το σπρέϋ Quik Detailer®, πριν να εργαστείτε με τον πηλό.Περιέχει 1 μπάρα πηλού 80 γραμ. ξεχωριστά τυλιγμένη, μέσα σε πλαστική θήκη. MSDS GR ..

19,98€

MEGUIARS ΓΑΝΤΙ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΪΝΕΣ - X3002EU

Η απόλυτη επιλογή για πλύσιμο αυτοκινήτου με φινίρισμα εκθεσιακού. Με μικροϊνες για ασφαλή χρήση σε βερνίκι και λαμπερό φινίρισμα χωρίς αράχνες. Εξαιρετικά μαλακό, δεν αφήνει χνούδι.Με ιδιαίτερα βελούδινες απορροφητικές μικροϊνες που σηκώνουν και παγιδεύουν την βρωμιά.Ασφαλής χρήση σε βερνίκι και λαμπερό φινίρισμα χωρίς αράχνες.Με βαθύ πέλος που δεν στουπώνει. Απορροφά περισσότερη σαπουνάδα και νερό.Εύκολη συντήρηση με πλύση στο πλυντήριο. Διάσταση περίπου 20x26 cm (8x10) για μεγάλη καλυπτικότητα. ..

15,50€

MEGUIARS ΓΟΥΝΙΝΟ ΓΑΝΤΙ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ - A7301

Απαλός καθαρισμός με αυθεντικό μάλλινο γάντι - πολύ καλύτερο από σφουγγάρια και κοινά γάντια καθαρισμού. Απαλός καθαρισμός με αυθεντικό μάλλινο γάντι-πολύ καλύτερο από σφουγγάρια και κοινά γάντια καθαρισμού.Μαλακό και βαθύ πέλος από τρίχωμα αρνιού για ασφαλές πλύσιμο χωρίς γρατσουνιές.Iδανικό για ευαίσθητα φινιρίσματα που χαράσσουν εύκολα.Ελαφρύ και εύκολο στην χρήση.Στην ανάποδη πλευρά του διαθέτει ειδική μη-αποξεστική γάζα απομάκρυνσης εντόμων.Για να διατηρήσετε το γάντι σε καλή κατάσταση, πλύνετε το διεξοδικά με ζεστό νερό και κατόπιν αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα φυσικά.ΜΗΝ το βάζετε σε πλυντήριο ή στεγνωτήριο. ..

15,50€

MEGUIARS ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΒΗΜΑ 2 473ml - A3116EU

Αμιγώς γυαλιστική αλοιφή ως ενδιάμεσο μέρος συστήματος 3 σταδίων. Αμιγώς γυαλιστική αλοιφή ως ενδιάμεσο μέρος συστήματος Deep Crystal® 3 σταδίων.Δημιουργεί λαμπερό, υψηλής στιλπνότητας φινίρισμα με εκπληκτική «υγρή» όψη.Συντηρεί και τρέφει το χρώμα πριν το κέρωμα, χάρη στην αναπλήρωση με πολύτιμα έλαια.Ειδική σύνθεση για σκουρόχρωμα αυτοκίνητα, που δίνει βαθιές αντανακλάσεις.Ασφαλές στα βερνίκια & στα γυαλιστερά χρώματα.ΟΧΙ για ματ ή σατινέ φινιρίσματα.Εφαρμογή μόνο με το χέρι.Μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει πλήρως.Σκουπίστε με πετσέτα από 100% βαμβάκι, ενόσω είναι ακόμα νωπό.Κρατήστε το μακριά από λάστιχο, βινύλιο και μη βαμμένες επιφάνειες. MSDS GR ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρό οφθαλμι..

21,00€ 14,10€

MEGUIARS ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 710ml - G180224

Πολυχρηστική καθαριστική σύνθεση για το εσωτερικό & εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Επαγγελματική δράση για εύκολη αφαίρεση επίμονης βρωμιάς, γράσου & ρύπων.Πολυχρηστική καθαριστική σύνθεση για το εσωτερικό & εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.Ανανεώνει την εμφάνιση του οχήματος σας.Ισχυρός καθαρισμός χωρίς να λεκιάζει ή ασπρίζει τις επιφάνειες.Ασφαλές & αποτελεσματικό σε βινύλιο, λάστιχο, πλαστικό, ύφασμα, κλπ.Χρήση σε ελαστικά, θόλο ρόδας, χώρο κινητήρα και πλαϊνά σκαλοπάτια, που συνέχεια «βομβαρδίζονται» από ρύπους δρόμου που το πλύσιμο δεν μπορεί να αφαιρέσει.Χρήση και σε ταπέτα & ταπετσαρία που λερώνουν και φθείρονται με την καθημερινή τριβή. Οδηγίες: ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑΚάνετε πρώτα τεστ σε μια μικρή αφανή περιοχή για συμβατότητα και αντοχή χρώματος σε ξ..

21,00€ 14,30€

MEGUIARS ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΖΑΝΤΩΝ 710ml - G180124

Το πιο δυνατό και ταυτόχρονα ασφαλές καθαριστικό μας για όλα τα φινιρίσματα ζάντας.Αλλάζει χρώμα καθώς καθαρίζει! Κάνει την σκόνη φρένων μωβ και την βρωμιά οδοστρώματος καφετί.Χρήση σε στεγνό τροχό.Γρήγορα διαλύει την έντονη σκόνη φρένων χάρη στη ενεργοποιημένη χημεία οξειδίου του σιδήρου.Αποτελεσματικό στους σκληρούς ρύπους του δρόμου.Ασφαλές με ουδέτερο Ph.Σύνθεση χωρίς οξέα διασφαλίζει χρήση σε γυαλισμένες ή μη επιστρωμένες ζάντες αλουμινίου ή σε βαμμένα εξαρτήματα φρένων.Με ενεργή τζελ σύνθεση που προσκολλείται πάνω στους τροχούς και μένει υγρή περισσότερο για καλύτερη καθαριστική δράση από ένα κοινό καθαριστικό.Προηγμένη χημεία συνδυάζει πολύ δραστικές ουσίες με διαλύτες για απομάκρυνση επίμονων ρύπων με λίγο ή καθόλου τρίψιμο. Οδηγίες: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΛΥΣΗ. ΨΕΚΑΣΤΕ ..

26,00€ 19,50€

MEGUIARS ΙΣΧΥΡΟ ΣΠΡΕΫ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΕΝΤΟΜΩΝ & ΠΙΣΣΑΣ 425g - G180515

Με ειδικές δραστικές ουσίες που μαλακώνουν τα επικολλημένα έντομα και την πίσσα κάνοντας την αφαίρεση τους πανεύκολη υπόθεση! Σκληρό για τα μυγάκια-Απαλό για το χρώμα, αλλά και για άλλες επιφάνειες: χρώμιο, τριμ & πλαστικά.Συνδυασμός επαγγελματικής δράσης με ασφαλή τεχνολογία για βερνίκια.Νέα προηγμένη σύνθεση αφαιρεί γρήγορα και τις πιο δύσκολες επικολλήσεις εντόμων, πίσσας και ρύπων δρόμου.Διεισδυτική αφρώδης δράση που χαλαρώνει τα μυγάκια.Δεν χρειάζεται τρίψιμο.Ειδική χημική σύνθεση Xtreme Cling™ με ενεργό αφρό μεγάλης διάρκειας που ενυδατώνει τα επικολλημένα μυγάκια διευκολύνοντας την αφαίρεση τους.Απλά ψεκάστε το και ξεπλύντε με λάστιχο.Χρήση πριν το πλύσιμο ή ανάλογα με τις ανάγκες σας ανάμεσα στα πλυσίματα. ..

19,00€ 13,80€

MEGUIARS ΚΑΔΟΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ - RG206

Πλαστικός Κάδος Πλυσιματος για άριστο πλύσιμο. Πλαστικός Κάδος Πλυσιματος περίπου 22 λίτρωνΓια άριστο πλύσιμο, τοποθετήστε στον πυθμένα του κάδου το πλέγμα συγκράτησης ρύπων Gritt Guard® κωδ. X3003. (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ) ..

20,00€ 14,89€

MEGUIARS ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 473 ml - G16216

Για βαθύ καθαρισμό και ανανέωση με σατινέ φινίρισμα όλων των εσωτερικών του αυτοκινήτου. Μη λιπαρή σύνθεση καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει. Δημιουργεί ένα σατινέ φινίρισμα που διαρκεί.Εξαιρετική προστασία από ακτινοβολία UV.Στεγνώνει γρήγορα και δεν κολλάει.Βελτιωμένη φόρμουλα για βαθύτερο καθαρισμό σε όλες τις επιφάνειες.Επαναφέρει και προστατεύει το τιμόνι, οθόνη στερεοφωνικού και πλοήγησης, ταμπλώ, πάνελ πόρτας και κεντρική κονσόλα.Χρήση με βαμβακερή πετσέτα για περισσότερη γυαλάδα-Για λιγότερη γυαλάδα με πετσέτα από μικροϊνες.ΟΧΙ χρήση σε γυαλί, χρώμα, πέλμα ελαστικού, σέλα & πεντάλ μοτοσυκλέτας ή ποδηλάτου και σε επιφάνειες που δεν επιθυμούμε γυαλιστερό φινίρισμα. ..

17,85€

MEGUIARS ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ 473 ml - G2016EU

Εγγυημένα ασφαλής και αποτελεσματικός καθαρισμός χωρίς να ξηραίνει, σε όλες τις κουκούλες καμπριολέ από καραβόπανο, ύφασμα, μοχαίρ, βινύλιο. Καταπολεμά τους μουχλιασμένους λεκέδες χωρίς να ξηραίνει τα καλύμματα των καμπριολέ.Εγγυημένα ασφαλής & αποτελεσματικός καθαρισμός σε όλες τις κουκούλες καμπριολέ από καραβόπανο, ύφασμα, μοχαίρ και βινύλιο. Εύκολα απομακρύνει επίμονους ρύπους όπως άλατα νερού, κουτσουλιές, σταξίματα, λάδια,κλπ.Βιοδιασπώμενη, διεισδυτική σύνθεση για καθαρισμό χωρίς επίπονο τρίψιμο.Δοκιμάστε πρώτα σε αφανές σημείο για αποχρωματισμό.Ψεκάστε ελεύθερα πάνω στο κάλυμμα και απαλά τρίψτε με μια μαλακή βούρτσα ή γάντι καθαρισμού. Συνεχίστε με πλήρες πλύσιμο αυτοκινήτου.Αφήστε να στεγνώσει και μετά ψεκάστε με Meguiar’s® Convertible & Cabriolet Weathe..

23,00€ 12,80€

MEGUIARS ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΜΕ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ 768ml - G3626

Παραείναι βρώμικο το αυτοκίνητο και δεν έχετε ούτε λάστιχο, ούτε κάδο, ούτε νερό; Μην ανησυχείτε! Aφαιρεί αποτελεσματικά την βρωμιά , ενώ αφήνει μία προστατευτική στρώση υδροφοβικού κεριού. Το τέλειο προϊόν για τους κατοίκους πόλεως χωρίς παροχή νερού. Πλύσιμο και κέρωμα μαζί σε λιγότερο από 15 λεπτά και χωρίς σταγόνα νερού!Προηγμένη χημική σύνθεση με πολυμερή για υψηλής στιπλνότητας προστασία από συνθετικό υδροφοβικό κερί, που διαρκεί εβδομάδες. Καθαρίζει αποτελεσματικά περισσότερη βρωμιά από ένα σπρέϋ συντήρησης, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την επιφάνεια από γρατσουνιές.1 μπουκάλι καθαρίζει και κερώνει 3 - 5 μεσαία αυτοκίνητα.Ασφαλές σε όλα τα γυαλιστερά χρώματα και τα βερνίκια.Επίσης σε γυαλί, χρώμιο, γυαλισμένα μέταλλα & πλαστικά τριμ.ΟΧΙ σε επίπεδα, ματ ή σατινέ φ..

32,00€ 25,00€

MEGUIARS ΚΕΡΙ 3 ΣΕ 1 473ml - G191016

Φροντίδα Βαφής Αυτοκινήτου σε 1 Βήμα: Καθαρίζει, Γυαλίζει, Προστατεύει. Πρωτοποριακή λύση για την ανανέωση της βαφής με μία εύκολη σύνθεση.Αφαιρεί ολογράμματα, στίγματα νερού και ατέλειες χάρη στα στιλβωτικά λειαντικά.Αυξάνει το βάθος της γυαλάδας και την φωτεινότητα του χρώματος με την βοήθεια αναζωογονητικών στιλβωτικών ελαίων.Προσφέρει μεγάλης διάρκειας προστασία και ανθεκτική σταγονοποίηση νερού χάρη στο πλούσιο μίγμα καρνάουμπα και συνθετικών κεριών.Συμπεριλαμβάνεται ένα αφρώδες σφουγγαράκι εφαρμογής 10 x 2 cm.Μπορεί να εφαρμοστεί και με κλασσικό αλοιφαδόρο και με DA έκκεντρο αλοιφαδόρο.Όχι εφαρμογή σε λάστιχο, βινύλιο, ματ βαφή και μη βαμμένη επιφάνεια. ΟΔΗΓΙΕΣ: ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ. Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε σε καθαρή & κρύα επιφάνεια υπό σκιά.Εφαρμόστε μικρή π..

39,00€ 26,00€

MEGUIARS ΚΙΤ ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΗ - YG192000 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για πλυστικά μηχανήματα, με μπουκάλα 1L & 3 αντάπτορες. Η ιδανική επιλογή για τον Ιδιώτη που πλένει με πλυστικό μηχάνημα Για αποτελεσματικό, γρήγορο, εύκολο και ασφαλές πλύσιμο του αυτοκινήτου ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα πρόκλησης ζημιάς στο χρώμα.Ποιοτικό και ανθεκτικό μεταλλικό ακροφύσιο που μεγιστοποιεί την εξαγωγή πλούσιου αφρού.Πλαστική μπουκάλα 1L με αναγραφόμενη κλίμακα της ποσότητας σε ml εξωτερικά.3 μεταλλικούς αντάπτορες για πλυστικά μηχανήματα Bosch, Karcher και Nilfisk.Ταινία στεγανοποίησης (τεφλόν).Συνδυάζεται εξαιρετικά με το σαμπουάν Ultimate Snow Foam, G191532. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ: Για ελαφριούς έως μέτριους ρύπους και χωρίς να αγγίξετε το χρώμα αρχικά πλύνετε το αυτοκίνητο με νερό, στην συνέχεια εφαρμόστε το σαμπουάν με το ακροφύσιο α..

110,00€ 78,00€

MEGUIARS ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ - R3060826

Σφιχτό κέλυφος από εξαιρετικά μαλακό αφρώδες υλικό για απαλή εφαρμογή γυαλιστικών, κεριών και προστατευτικών υλικών. Με σφιχτό κέλυφος από εξαιρετικά μαλακό αφρώδες υλικό για απαλή εφαρμογή γυαλιστικών, κεριών και προστατευτικών υλικών.Χρήση σε όλες τις επιφάνειες, όπως και σε δέρμα, βινύλιο, λάστιχο.Διασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή κεριού χωρίς δημιουργία ολογραμμάτων.Πλένεται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιείται.Διάμετρος 10 εκατοστά (4 ίντσες). ..

2,00€