Πόντοι Ανταμοιβής

Συγκεντρώστε πόντους με την αγορά προϊόντων και κερδίστε  έκπτωση έως και 100%!

Για να μπορέσετε να συγκεντρώσετε πόντους ανταμοιβής θα πρέπει να δημιουργήσετε  λογαριασμό στο eshop μας tzambaolla.gr και στην συνέχεια να ολοκληρώσετε τις παραγγελίες σας μέσου αυτού του λογαριασμού. (Με την αγορά σαν "Επισκέπτης" δεν συγκεντρώνετε πόντους)
Κάθε προϊόν προσφέρει συγκεκριμένους πόντους ανταμοιβής οι οποίοι αναγράφονται στην σελίδα προϊόντος.Οι πόντοι ανταμοιβής γίνονται διαθέσιμοι μόνο όταν μια παραγγελία ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας ή επιστροφή της, οι πόντοι της συγκεκριμένης παραγγελίας αφαιρούνται από τον λογαριασμό σας.


Κάθε προϊόν φέρνει μια τιμή σε πόντους ανταμοιβής το οποίο διακρίνεται στην σελίδα προϊόντος.
Ανάλογα με το ποσοστό πόντων που χρησιμοποιείτε έναντι της τιμής σε πόντων ανταμοιβής, έτσι προκύπτει και το ποσοστό έκπτωσης.

Παράδειγμα: 
Αν ένα προϊόν έχει Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1000 και χρησιμοποιηθούν 500 πόντοι κατά την ολοκλήρωση τότε το ποσοστό έκπτωσης που προκύπτει είναι 50%.
Αντίστοιχα αν καταβληθούν 1000 πόντοι τότε το ποσοστό έκπτωσης θα είναι 100%.


 

Η έκπτωση των πόντων ανταμοιβής είναι ανεξάρτητη και μπορεί να συνδυαστεί με υπάρχων εκπτώσεις και εκπτωτικούς κωδικούς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσου της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσής tzambaolla@gmail.com ή τηλεφωνικός στο 2311822093.