Πως παραγγέλνω ηλεκτρονικά

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΑΓΟΡΑΣΤΕ", τα προϊόντα που έχετε επιλέξει θα μπούν αυτόματα στο καλάθι αγορών σας.

 

Εφόσον πλέον έχετε επιλέξει τα προϊόντα τα οποία θέλετε να αγοράσετε θα πρέπει να ανοίξετε το "ΚΑΛΑΘΙ" το οποίο βρίσκετε πάνω από τις κατηγορίες προϊόντων. Μέσα στο "ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ" μπορείτε να επεξεργαστείτε τα προϊόντα που επιλέξατε αλλάζοντας τις ποσότητες που θέλετε η διαγράφοντας κάποιο προϊόν που δεν επιθυμείτε να αγοράσετε. Αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία τον προϊόντων θα επιλέξετε το κουμπί "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ".
 
 
Στο επόμενο βήμα θα πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία σας στα οποία περιλαμβάνουν και τον τόπο αποστολής τον προϊόντων.
 
 
Αφού ολοκληρώσετε με τα στοιχεία σας στην συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής και αποστολής τον προϊόντων.
Προσοχή: Αν στην μέθοδο πληρωμής επιλέξετε "Τραπεζική Μεταφορά" τότε θα πρέπει να πληρώσετε το συνολικό ποσό το οποίο θα αναγράφεται στο επόμενο βήμα. Για παράδειγμα, αν το κόστος τον προϊόντων είναι 60€ και τον μεταφορικών είναι 7€ τότε το ποσό που πρέπει να μεταφέρεται είναι 67€.
 
 
Το τελευταίο βήμα είναι η "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" στο οποίο θα δείτε αναλυτικά την παραγγελία σας η οποία για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να επιλέξετε το κουμπί "ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ."