ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ AIRCONDITION

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ AIRCONDITION


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ARMOR ALL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ AIRCONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 150ML - 23150

Το Armor All A/C Cleaner βοηθά στον καθαρισμό, το φρεσκάρισμα και την ανανέωση ολόκληρου του συστήματος κλιματισμού.Διαθέτει ένα πολύ απλό σύστημα χρήσης «lock and leave» (πατήστε και φύγετε), σχεδιασμένο για την εξάλειψη βακτηριδίων και οσμών στο σύστημα κλιματισμού μέσα σε 10 λεπτά.Δεν απαιτούνται εργαλεία ή μηχανολογική εμπειρία.Από το 1962 η Armor All είναι ο ηγέτης στη συνολική περιποίηση αυτοκινήτου. Με την προσφορά ευρείας γκάμας που καλύπτει όλες τις ανάγκες περιποίησης αυτοκινήτου και την εξειδίκευση που κατέχουμε, διατηρούμε όλο σας το αυτοκίνητο σαν καινούριο!..

9,00€ 5,49€

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AIR CONDITION 500ml 14296

Καθαριστικό κλιματισμού με φιλική προς το περιβάλλον φόρμουλα. Περιέχει φυσικά συστατικά. Το προϊόν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στον κλιματισμό του αυτοκινήτου χωρίς να αφαιρεθεί διότι είναι ακίνδυνο προς το ανθρώπινο σώμα. Γρηγορά και αποτελεσματικά καθαρίζει και απολυμαίνει, εξουδετερώνοντας οσμές και βακτήρια και αποτρέποντας την εμφάνιση τους για πολύ καιρό. Ο ισχυρός αφρός, πλημμυρίζοντας το εσωτερικό του συστήματος κλιματισμού, μπορεί άμεσα να αφαιρέσει τη σκόνη, τους λεκέδες και άλλες ακαθαρσίες. Το προϊόν αυτό συντελεί στην ανάκτηση της ψυκτικής και θερμαντικής δυνατότητας του κλιματισμού εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του. ..

5,70€ 3,05€

Liqui Moly Klima-Fresh Plus (LM2389) 150ml

Απελευθερώνει τον κλιματισμό - το A/C, τους αεραγωγούς και το εσωτερικό του αυτοκινήτου από ενοχλητικές μυρωδιές που προκαλούν τα βακτήρια και οι μύκητες. Καθαρίζει απολυμαίνει και φροντίζει ώστε να υπάρχει καθαρός και υγιής αέρας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.EΦΑΡΜΟΓH Βάλτε τον κινητήρα σε λειτουργία(1) και κλείστε τον κλιματισμό-A/C(2). Γυρίστε τον επιλογέα θερμοκρασίας στο «κρύο»(3). Επιλέξτε την πιο δυνατή σκάλα παροχής αέρα και ανακύκλωση(5). Ανακινήστε καλά(6) και τοποθετήστε το δοχείο στην ειδική υποδοχή της συσκευασίας στο χώρο των ποδιών του συνεπιβάτη(7). Πιέστε το σπρέι ώστε να αρχίσει ο ψεκασμός.Προσοχή: το σπρέι δεν πρέπει να ψεκάζει προς τα εσάς. Κλείστε παράθυρα και πόρτες και αφήστε τον κινητήρα να δουλεύει για 10 λεπτά(8).Στεγνώστε πριν και μετά την εφαρμογή την εβαπορέτα ..

13,50€ 9,45€

MANNOL 9978 AIR-CON FRESH 200ML

Το MANNOL Air-Con Fresh είναι ένας προφυλακτικός παράγοντας εξουδετέρωσης οσμών για όλους τους τύπους συστημάτων κλιματισμού σε οχήματα, αγωγούς εξαερισμού ή αεραγωγούς οχημάτων χωρίς αφαίρεση του εσωτερικού φίλτρου. Απομακρύνει αποτελεσματικά και γρήγορα τις δυσάρεστες μυρωδιές, τα βακτήρια, το μούχλα και εμποδίζει τη διαμόρφωση τους μακροπρόθεσμα. Αφήνει ένα φρέσκο, ευχάριστο άρωμα. Το προϊόν αποτρέπει αλλεργικές ασθένειες...

8,00€ 4,95€

MANNOL ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ AIRCONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 520ML

To καθαριστικό Air Condition Mannol είναι το νέο προϊόν της γερμανικής εταιρίας που προσφέρει το καθαρισμό του κλιματιστικού και   την εξουδετέρωση των δυσαρεστών  οσμών κατά την λειτουργία του Air Condition..

6,00€ 5,45€