ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ AIRCONDITION

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ AIRCONDITION


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ARMOR ALL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ AIRCONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 150ML - 23150

Το Armor All A/C Cleaner βοηθά στον καθαρισμό, το φρεσκάρισμα και την ανανέωση ολόκληρου του συστήματος κλιματισμού.Διαθέτει ένα πολύ απλό σύστημα χρήσης «lock and leave» (πατήστε και φύγετε), σχεδιασμένο για την εξάλειψη βακτηριδίων και οσμών στο σύστημα κλιματισμού μέσα σε 10 λεπτά.Δεν απαιτούνται εργαλεία ή μηχανολογική εμπειρία.Από το 1962 η Armor All είναι ο ηγέτης στη συνολική περιποίηση αυτοκινήτου. Με την προσφορά ευρείας γκάμας που καλύπτει όλες τις ανάγκες περιποίησης αυτοκινήτου και την εξειδίκευση που κατέχουμε, διατηρούμε όλο σας το αυτοκίνητο σαν καινούριο!ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες ..

9,00€ 5,65€

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AIR CONDITION 500ml 14296

Καθαριστικό κλιματισμού με φιλική προς το περιβάλλον φόρμουλα. Περιέχει φυσικά συστατικά. Το προϊόν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στον κλιματισμό του αυτοκινήτου χωρίς να αφαιρεθεί διότι είναι ακίνδυνο προς το ανθρώπινο σώμα. Γρηγορά και αποτελεσματικά καθαρίζει και απολυμαίνει, εξουδετερώνοντας οσμές και βακτήρια και αποτρέποντας την εμφάνιση τους για πολύ καιρό. Ο ισχυρός αφρός, πλημμυρίζοντας το εσωτερικό του συστήματος κλιματισμού, μπορεί άμεσα να αφαιρέσει τη σκόνη, τους λεκέδες και άλλες ακαθαρσίες. Το προϊόν αυτό συντελεί στην ανάκτηση της ψυκτικής και θερμαντικής δυνατότητας του κλιματισμού εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ. Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμ..

5,70€ 4,20€

K2 K222BB ΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ AIR CONDITION BLUEBERRY 150ML

Το K2 KLIMA FRESH είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση κλιματιστικό. Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα βρωμιάς και υγρασίας στο σύστημα εξαερισμού. Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά λεπτά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους κλιματισμού. Αφήνει ένα φρέσκο ​​άρωμα μετά τη χρήση.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Κλείστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. Ρυθμίστε τη ροή αέρα στη μέγιστη ισχύ, ανακυκλοφορία σε κλειστό κύκλωμα, κρύο κλιματισμό. Μετακινήστε το κάθισμα του οδηγού όσο το δυνατόν πιο μπροστά και τοποθετήστε την πλάτη του καθίσματος. Ανακινήστε την προετοιμασία και αφήστε την πίσω από το κάθισμα του οδηγού. Πατήστε το κουμπί ψεκασμού μέχρι να ασφαλίσει. Βγες από το αμάξι. Μετά από περίπου 10 λεπτά, το αναψυκτικό πρέπει να τελε..

11,90€ 7,00€

K2 K222FL ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ AIR CONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 150ML

Το K2 KLIMA FRESH είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση κλιματιστικό. Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα βρωμιάς και υγρασίας στο σύστημα εξαερισμού. Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά λεπτά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους κλιματισμού. Αφήνει ένα φρέσκο ​​άρωμα μετά τη χρήση.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Κλείστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. Ρυθμίστε τη ροή αέρα στη μέγιστη ισχύ, ανακυκλοφορία σε κλειστό κύκλωμα, κρύο κλιματισμό. Μετακινήστε το κάθισμα του οδηγού όσο το δυνατόν πιο μπροστά και τοποθετήστε την πλάτη του καθίσματος. Ανακινήστε την προετοιμασία και αφήστε την πίσω από το κάθισμα του οδηγού. Πατήστε το κουμπί ψεκασμού μέχρι να ασφαλίσει. Βγες από το αμάξι. Μετά από περίπου 10 λεπτά, το αναψυκτικό πρέπει να τελε..

9,00€ 6,75€

K2 K222LM ΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ AIR CONDITION LEMON 150ML

Οδηγίες χρήσης : 1.Κλείστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. 2.Ξεκινήστε τη μηχανή και ανοίξτε τον κλιματισμό στην μέγιστη ένταση στην ελάχιστη θερμοκρασία και στην ανακύκλωση του αέρα μόνο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. 3.Βάλτε το κάθισμα του οδηγού όσο το δυνατόν πιο μπροστά. 4.Ανακινήστε καλά το δοχείο και τοποθετήστε το πίσω από το κάθισμα του οδηγού (όπως στην φωτογραφία ). 5.Προσεκτικά ενεργοποιήστε το σπρέι αποφεύγοντας να ψεκάσετε τα μάτια σας. 6.Βγείτε από το αυτοκίνητο και περιμένετε – η ανανέωση του κλιματισμού διαρκεί 15 λεπτά. 7.Επιστρέψτε στο αυτοκίνητο. Απορρίψτε το άδειο δοχείο και αερίστε καλά το αυτοκίνητο πριν οδηγήσετε. 8.Ξανανοίξτε τον κλιματισμό όπως στο 2ο βήμα αλλα αυτή τη φορά χωρίς την ανακύκλωση του αέρα μόνο στο εσωτερικό. Για βέλτιστα αποτελέσμ..

8,00€ 3,40€

K2 W100 ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ AIR CONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 500ML

Υψηλής ποιότητας αφρός καθαρισμού αεραγωγών A/C για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών από τους αεραγωγούς. Σκοτώνει αποτελεσματικά μύκητες, βακτήρια και απομακρύνει την μούχλα, αφήνοντας μία ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο κλιματιστικού. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ. Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθεί. Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο...

11,00€ 7,00€

MANNOL 9971 ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ AIRCONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 520ML

To καθαριστικό Air Condition Mannol είναι το νέο προϊόν της γερμανικής εταιρίας που προσφέρει το καθαρισμό του κλιματιστικού και   την εξουδετέρωση των δυσαρεστών  οσμών κατά την λειτουργία του Air ConditionΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:Ζεστάνετε τον κινητήρα.Αφαιρέστε το φίλτρο καμπίνας.Για να στεγνώσετε την επιφάνεια του κλιματιστικού, ρυθμίστε τις παρακάτω συνθήκες θέρμανσης και αερισμού για 10 λεπτά:ΑΝΟΙΓΜΑ των παραθύρων, απενεργοποίηση του κινητήρα, απενεργοποίηση του Air condition (OFF), ανακυκλοφορία ON, διανομή αέρα ρυθμισμένη στα πόδια, θερμοκρασία και ταχύτητα ανεμιστήρα στο μέγιστο επίπεδο (MAX)Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ρυθμίστε τον διακόπτη ανακυκλοφορίας του αέρα στο OFF, ρυθμίστε τη διανομή αέρα στο παρμπρίζ.Τοποθετήστε την φυσούνα στο άνοιγμα του φίλτρου..

9,00€ 6,48€

MANNOL 9978 AIR-CON FRESH 200ML

Σπρέι ολοκληρωμένης  απολύμανσης κλιματιστικού αυτοκινήτου.Λόγω της υγρασίας που δημιουργείται στο κλιματιστικό σύστημα, συσσωρεύονται με το χρόνο διάφοροι μικροοργανισμοί (βακτήρια) σε διάφορα σημεία και προκαλούν από δυσοσμίες μέχρι και πονοκεφάλους.  Με αυτό το ειδικό σπρέι καθαρισμού και απολύμανσης κλιματιστικών αυτοκινήτου μπορείτε μόνοι σας και δίχως κόπο να καθαρίσετε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας με άριστα αποτελέσματα!! Ακόμη και  για αυτοκίνητα χωρίς κλιματιστικό, χρησιμοποιήστε το και καθαρίστε και το κανονικό κύκλωμα αερισμού του αυτοκινήτου σας!!!   Είναι γεγονός ότι τα βακτήρια έχουν την δυνατότητα να επιβιώσουν και να πολλαπλασιαστούν σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αν δεν καταπολεμηθούν, έχουν την δυνατότητα να διπλασι..

7,00€ 4,48€

WURTH QUICK FRESH ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ 100ML (0893764652)

To Quick Fresh Pure χωρίς βιοκτόνο, προσφέρει ένα άρωμα φρεσκάδας και αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, οι οποίες δημιουργούνται στους αεραγωγούς του κλιματισμού και τους εσωτερικούς χώρους των οχημάτων. Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν τη χρήση. Απενεργοποιήστε το σύστημα κλιματισμού, επιλέξτε τη λειτουργία ανακυκλοφορίας αέρα, ρυθμίστε τον ανεμιστήρα στη μεγαλύτερη σκάλα και επιλέξτε τη χαμηλότερη κρύα θερμοκρασία. Τοποθετήστε τη φιάλη στη μέση της καμπίνας (μεταξύ των καθισμάτων) και ενεργοποιήστε την κεφαλή ψεκασμού. Κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά κατά τη διάρκεια της χρήσης (περίπου 10 λεπτά) και φροντίστε να μην υπάρχουν άτομα μέσα στο όχημα κατά την εφαρμογή.  Αερίστε καλά το όχημα μετά τη χρήση και αφαιρέστε αμέσως τυχόν υπόλοιπα ..

13,75€ 8,85€

WURTH ΑΦΡΟΣ FRESH & KILLER BACT 100ml 0893764115

-Εξολοθρεύει άμεσα τα βακτήρια και εξασφαλίζει την υγιεινή του συστήματος κλιματισμού και την εισαγωγή καθαρού αέρα στο χώρο της καμπίνας.-Όταν ενεργοποιείται το A/C του αυτοκινήτου σε πλήρη ισχύ, βακτηρίδια, μύκητες και άλλοι μικροοργανισμοί μπορούν να εισρεύσουν στην καμπίνα του αυτοκινήτου μέσω του συστήματος εξαερισμού. Χαρακτηριστικά συμπτώματα της παρουσίας τους στον εισπνεόμενο αέρα, είναι ο ερεθισμός των ματιών και του λαιμού, το φτέρνισμα, οι δυσάρεστες μυρωδιές κ.λπ.-Το προϊόν αυτό, χάρις στη σύστασή του και το πρακτικό λάστιχο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του, μπορεί να ψεκαστεί στον εξατμιστήρα (βαπορέτα) και στους αεραγωγούς εξολοθρεύοντας άμεσα τα βακτηρίδια και άλλους ανεπιθύμητους επισκέπτες, που βρίσκουν στη θερμότητα, το σκοτάδι και την υγρασία ..

11,00€ 7,59€

WURTH ΣΠΡΕΪ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ AIR CONDITION 300ML (089376410)

Ειδικό καθαριστικό για τον καθαρισμό και την απολύμανση κλιματιστικών αυτοκινήτων.Απολυμαίνει, καθαρίζει και προστατεύει. Καταπολεμά τους μύκητες, τα βακτήρια και τους ιούς με ασφάλεια. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές. Αποτρέπει τις αλλεργικές αντιδράσεις, οι οποίες προκαλούνται από βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς.Απευθείας χρήση στον εναλλάκτη θερμότητας του κλιματιστικού με πολύ μεγάλο λάστιχο και το ειδικό ακροφύσιο. Δρα μακρόχρονα, απολυμαίνει και καθαρίζει απευθείας στο „σημείο δημιουργίας“. Με τον ψεκασμό το καθαριστικό διεισδύει ακόμη και από λιπαρά στρώματα μεγάλου πάχους.Χρήση: Απενεργοποιήστε το κλιματιστικό και τον αερισμό. Εισάγετε το λάστιχο ψεκασμού στην εκροή των συμπυκνωμάτων (βλέπε εικόνα). Ψεκάστε το μισό περιεχόμενο της φιάλης (περ. 30 δευτερόλεπτα..

23,00€ 16,00€