ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΡΕΝΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΡΕΝΩΝ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ - 450ml - 14094

Το σύστημα καθαρισμού φρένων Flamingo μπορεί να διεισδύσει, να διαλύσει και να αφαιρέσει τη σκόνη, το λάδι και άλλες ακαθαρσίες από το σύστημα πέδησης, ώστε να διατηρηθεί υψηλή η απόδοση των φρένων και να εξαλειφθεί η ηχορύπανση, εξασφαλίζοντας έτσι την οδική σας ασφάλεια.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

5,00€ 2,09€

K2 W105 ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΡΕΝΩΝ 600ML

Το K2 BRAKE CLEANER είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό καθαριστικό για εξαρτήματα συστήματος φρένων. Καθαρίζει και απολιπαίνει τα δισκόφρενα και τα ταμπούρα, συμπλέκτες, μεταλλικές επιφάνειες, ανταλλακτικά και εργαλεία. Αφαιρεί τη βρωμιά, το λάδι, το υγρό φρένων και το γράσο χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Δεν περιέχει επιβλαβείς χλωριωμένους διαλύτες. Μειώνει το σφύριγμα και τον θόρυβο. Έχει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού.ΧΡΗΣΗ:1. Ψεκάστε λερωμένα μέρη από περίπου. 20 εκ.2. Αφήστε να εξατμιστεί πλήρως ή σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία αρκετές φορές εάν είναι απαραίτητο.Προειδοποίηση: Μην το χρησιμοποιείτε σε πολυανθρακικά πλαστικά, μην πλένετε εξαρτήματα από καουτσούκ. Δεν περιέχει συστατικά που γενικά περιγράφονται ως επιβλαβή για την υγεία.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις ε..

7,90€ 4,75€

MANNOL 8025 ΓΡΑΣΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΩΝ 20gr

Θερμο- και αδιάβροχο γράσο προστασίας από τη διάβρωση από πολυαλκυλενογλυκόλη για οδηγούς και έμβολα δαγκάνας φρένων. Αποτρέπει τα μέρη να κολλήσουν, να οξυνίσουν και να στεγνώσουν. Μειώνει την τριβή και τη φθορά στις επενδύσεις. Ουδέτερο έναντι καουτσούκ και υγρού φρένων. Συμβατό με DOT 3, DOT 4, DOT 5.1. Θερμοκρασία λειτουργίας: -50 ° C / + 1000 ° C. Εφαρμογή: Καθαρίστε σχολαστικά τις επεξεργασμένες επιφάνειες και απλώστε ένα λεπτό στρώμα λίπους.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταMSDS..

5,70€ 4,00€

MANNOL 9672 ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΥΣΤ. ΦΡΕΝΩΝ-ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 600ML

Καθαρίζει αποτελεσματικά δίσκους ,τακάκια, συμπλέκτες, όργανα, μεταλλικά μέρη από λάσπες,λάδια υγρά φρένων καμένα λάδια κλπΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

5,00€ 3,90€

MOLYSLIDE MS 633 HAFTSCHMIERSTOFF 500ml

Συνθετικό λιπαντικό υψηλής προσθετικότητας με εξαιρετικά υψηλή προσροφητικότητα και εξαιρετική αντίσταση στο νερό. Τα ειδικά πρόσθετα δίνουν τη δυνατότητα απορρόφησης υψηλής πίεσης του λιπαντικού, η οποία μειώνει την τριβή και ως εκ τούτου μειώνει τη φθορά. Ειδικοί παράγοντες εμποδίζουν τη διάβρωση. Ολόκληρος ο συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά σταθερή, μακράς διαρκείας λιπαντική μεμβράνη που δεν αποβάλλεται.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματ..

6,00€ 3,50€

WURTH ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ STANDARD LINE 500ML (08901087)

Για τον καθαρισμό και την απολίπανση κατά τις εργασίες συντήρησης και επισκευής.Γρήγορο στέγνωμα και υψηλή καθαριστική δράση: • Γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση της κάπνας, του γράσου, της σκόνης φρένων και των ελαιωδών υπολειμμάτων. • Καθαρισμός χωρίς υπολείμματα.Δεν περιέχει ασετόν.Μεγάλη συμβατότητα υλικού με βερνίκια, πλαστικά, φλάντζες και ελαστικά.Δεν περιέχει προσροφήσιμες οργανικές αλογονούχες ενώσεις (ΑΟΧ) και σιλικόνης Προσοχή! Δεν είναι κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών σημείων συγκολλήσεων.Πεδία χρήσης: Για την γρήγορη αφαίρεση των λιπαρών/ ελαιωδών κατάλοιπων, της κάπνας, της σκόνης φρένων σε οχήματα, δισκόφρενα, ταμπούρα, περιβλήματα κινητήρα και κιβωτίου μετάδοσης, κ.λ.π.Υποδείξεις: Μην ψεκάζετε επάνω σε θερμά εξαρτήματα. Πριν από τη χρήση σε ελαστικά ή πλ..

5,00€ 2,89€