ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ INJECTION & ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ - 450ml - 14287

Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού και καρμπυρατέρ. Τα καύσιμα χαμηλής ποιότητας και ο μολυσμένος αέρας σχηματίζουν κολλώδεις ουσίες, βερνίκι και κοιτάσματα άνθρακα στο καρμπυρατέρ κατά τη διάρκεια της καύσης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ανώμαλη λειτουργία, σβήσιμο κινητήρα και αυξημένη κατανάλωση βενζίνης. Η ανώτερης ποιότητας φόρμουλα αυτού του προϊόντος θα απομακρύνει αποτελεσματικά αυτές τις ουσίες. Καθαρίζει καρμπυρατέρ, συνδέσμους, τσοκ, βαλβίδες PCV, βάση μπουζί και ολόκληρο το σύστημα, ενώ ταυτόχρονα λιπαίνει και αφαιρεί την υγρασία σε όλα τα μέρη του κινητήρα. Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό για να αποκαταστήσετε την αποτελεσματικότητα, να αυξήστε την ισχύ του κινητήρα και να επαναφέρετε την ομαλή του λειτουργία. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προ..

5,80€ 3,89€

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΣΠΡΕΥ - 450ml - 14286

Καθαριστικό καρμπυρατέρ υψηλής ποιότητας. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα λιπαρά απόβλητα, κολλώδεις ουσίες και εναποθέσεις άνθρακα από τη βαλβίδα PVC, τη βαλβίδα ERG, το τσοκ και άλλα μηχανικά μέρη. Μπορεί εύκολα να αφαιρέσει υπολείμματα άνθρακα από το καρμπυρατέρ. Το προϊόν μπορεί να βελτιώσει την απόδοση καύσης, να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε καύσιμα και να μειώσετε τις εκπομπές καυσαερίου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ. Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθεί.Τοξικό σε περίπτωση. εισπνοής.Ύποπτο για πρόκληση καρκίνου.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπο..

5,00€ 2,60€

K2 W128 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ 400ML

Προιόν για γρηγορο και αποτελεσματικο καθαρισμο υπο υψηλη πιεση.Καθαρίζει καρμπιλατερ,πεταλουδες γκαζιου,μπεκ,βαλβιδες καυσαεριων EGR και συστηματα διανομης καυσιμου βενζινοκινητηρων.Το προιον ειναι ασφαλες για αισθητηρες λαμδα και καταλυτες.Παρεχει αντιδιαβρωτικη προστασια.Εξομαλυνει την καυση,αυξανει τη αποδοση του κινητηρα και περιοριζει τις εκπομπες καυσαεριων.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ. Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθεί.Τοξικό σε περίπτωση. εισπνοής.Ύποπτο για πρόκληση καρκίνου.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Προκαλεί..

7,80€ 4,20€

MANNOL 9970 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ 400ML

ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ. Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθεί.Τοξικό σε περίπτωση. εισπνοής.Ύποπτο για πρόκληση καρκίνου.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος...

4,00€ 1,75€

WURTH ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ INJECTION & ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ 500ML - 0893100040

Συμπυκνωμένη σύνθεση για την αποτελεσματική και ασφαλή απομάκρυνση, των επικαθίσεων από κόμμεα και διάφορα άλλα συστατικά που δημιουργούν με την πάροδο του χρόνου μία γυαλιστερή και μερικές φορές σκληρή δύσκολα αφαιρούμενη επικάλυψηΣτις εσωτερικές επιφάνειες των εξαρτημάτων του καρμπιρατέρ και δρουν βλαπτικά στην λειτουργία του. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στον καθαρισμό συστημάτων έκχυσης (injection) ροόμετρων & εξαρτημάτων αέρα. Βάρος: 500ml. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ. Δοχείο υπό πίεση: κίνδυνος έκρηξης αν θερμανθεί.Τοξικό σε περίπτωση. εισπνοής.Ύποπτο για πρόκληση καρκίνου.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΜπορεί να προκαλέσει θ..

9,00€ 6,75€