ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

LIQUI MOLY ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ (LM8931) 300ML

Αφαιρεί τη ρύπανση και τις εναποθέσεις στις περιοχές βαλβίδων εισαγωγής και πεταλούδας, στο θάλαμο καύσης και στο καταλυτικό σύστημα, οι οποίες διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του κινητήρα και την αύξηση των εκπομπών καυσαερίων. Κατά τη διάρκεια κάθε επιθεώρησης συνιστάται η χρήση του καθαριστικού για την αποφυγή βαριών εναποθέσεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επίλυση προβλημάτων σε περίπτωση υψηλών εκπομπών ρύπων.Κίνδυνος!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.EUH066 - Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο...

9,80€ 6,85€

MANNOL 9201 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 500ML

Το Καθαριστικό Καταλύτη απομακρύνει την τυπική ρύπανση και τις εναποθέσεις στο σύστημα καύσης: καθαρίζει τις βαλβίδες, τους δακτύλιους του εμβόλου, το σύστημα εξάτμισης και τον καταλυτικό μετατροπέα, εξαλείφοντας τα υπολείμματα άνθρακα και την κλίμακα, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία και βελτιωμένη απόδοση. Αποκαθιστά τον βέλτιστο καθαρισμό των καυσαερίων και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Όλα αυτά παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του καταλυτικού μετατροπέα και του συστήματος καύσης.Συνδέστε τη συσκευή έγχυσης με το δοχείο. Εισαγάγετε τη βελόνα έγχυσης στον σωλήνα κενού εισαγωγής αέρα από τον κινητήρα και κρεμάστε το δοχείο ανάποδα για να ξεκινήσει η έγχυση. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργεί σε σταθερές συνθήκες στις 1.500 rpm περίπου για 30-45 λεπτά. Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σε εξω..

17,00€ 12,00€

PROTEC P1180 KΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ 375ml

– Το OXICAT βασίζεται σε μια νέα τεχνολογία καθαρισμού καταλοίπων άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων. – Διαλύει τις ρητίνες, τα βερνίκια και τα κατάλοιπα άνθρακα από ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, τον αισθητήρα λάμδα, την βαλβίδα EGR και τον καταλύτη. – Κατάλληλο για χρήση σε βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και υβριδικούς κινητήρες. – Ιδανικό για 4χρονους κινητήρες. – Εμποδίζει την υπερβολική μόλυνση όταν χρησιμοποιείται τακτικά. – Βελτιώνει τις ιδιότητες καυσίμου και την απόδοση του κινητήρα. – Εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του καταλύτη/αισθητήρα λάμδα. – Ιδανικό σε περιπτώσεις που το αυτοκίνητο δεν έχει περάσει τον έλεγχο ΚΤΕΟ εξαιτίας των υψηλών εκπομπών καυσαερίων. Τρόπος Χρήσης: Προσθέστε κάθε 3μήν..

19,00€ 14,49€