ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

MANNOL 9873 ΣΠΡΕΪ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΑΛΒΙΔΑΣ EGR-ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ 400ML

Το καθαριστικό απομακρύνει αποτελεσματικά τις λιπαρές και θρυμματισμένες αποθέσεις από βαλβίδες στην περιοχή εισαγωγής και βαλβίδας πεταλούδας. Κατά την καθημερινή χρήση, οι εναποθέσεις ελαίου και αιθάλης συσσωρεύονται βαθμιαία στις βαλβίδες EGR και IAC και παρεμποδίζουν εντελώς τη ροή του αέρα. Αυτό μειώνει την ισχύ του κινητήρα και την επιτάχυνση, προκαλεί βραδυπορεία και αυξάνει αισθητά την κατανάλωση καυσίμου. Ο ψεκασμός καθαρίζει ακόμη και τα δύσκολα μέρη του οχήματος εισαγωγής χωρίς αποσυναρμολόγηση.Εφαρμογή: Ψεκάστε το γκάζι με τον κινητήρα σε λειτουργία για 30 δευτερόλεπτα στο καρμπυρατέρ ή πίσω από το φίλτρο αέρα / μετρητή ροής αέρα. Οι καταθέσεις καθαρίζονται μέχρι τις βαλβίδες. Μην ψεκάζετε σε βαμμένες επιφάνειες.Μερικοί δείκτες για μια λερωμένη βαλβίδα πεταλούδας ή μια λερωμένη..

9,80€ 6,95€

PROTEC P1911 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ & ΒΑΛΒΙΔΩΝ 400ml

Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη.Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήραΜειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπωνΚατάλληλο για όλους τους τύπους βενζίνηςΕφαρμογή:Το προϊόν (150ml) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, turbo ή καταλυτικώνΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.EUH066 - Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή ..

15,00€ 11,00€

PROTEC P1988 ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΒΑΛΒΙΔΩΝ LPG 1L

– Εξαιρετικά ενεργό πρόσθετο που μειώνει την φθορά και τριβή των βαλβίδων και των εδρών τους στους κινητήρες LPG, προσφέροντας μόνιμη προστασία. – Η ειδική σύνθεση του προϊόντος, καθαρίζει και λιπαίνει το άνω μέρος του θαλάμου καύσης σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα ανάμεσα στις βαλβίδες και τις έδρες τους. – Η ενεργή προστασία ενάντια σε φθορά και τριβή και ο ιδανικός ‘’διασκορπισμός’’ θερμότητας, εξασφαλίζουν βελτιωμένη ψύξη των βαλβίδων και των εδρών τους. – Κατάλληλο και για οχήματα με καταλύτη. Τρόπος Χρήσης: Το LPG Valve Lube χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε αυτόματο διανεμητή οχημάτων με διπλό σύστημα (βενζίνη/υγραέριο). Χρησιμοποιείστε το προϊόν τακτικά στον αυτόματο διανεμητή. Προσοχή: ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επ..

24,00€ 18,45€