ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ INJECTION & ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ - 450ml - 14287

Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού και καρμπυρατέρ. Τα καύσιμα χαμηλής ποιότητας και ο μολυσμένος αέρας σχηματίζουν κολλώδεις ουσίες, βερνίκι και κοιτάσματα άνθρακα στο καρμπυρατέρ κατά τη διάρκεια της καύσης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ανώμαλη λειτουργία, σβήσιμο κινητήρα και αυξημένη κατανάλωση βενζίνης. Η ανώτερης ποιότητας φόρμουλα αυτού του προϊόντος θα απομακρύνει αποτελεσματικά αυτές τις ουσίες. Καθαρίζει καρμπυρατέρ, συνδέσμους, τσοκ, βαλβίδες PCV, βάση μπουζί και ολόκληρο το σύστημα, ενώ ταυτόχρονα λιπαίνει και αφαιρεί την υγρασία σε όλα τα μέρη του κινητήρα. Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό για να αποκαταστήσετε την αποτελεσματικότητα, να αυξήστε την ισχύ του κινητήρα και να επαναφέρετε την ομαλή του λειτουργία. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προ..

5,80€ 3,89€

MANNOL 9939 ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΥΣΗΣ 500ML

Ενεργοποιητής καύσης καυσίμου για όλους τους τύπους συστημάτων καυσίμου κινητήρα βενζίνης με βάση συνθετικούς εστέρες. Σχεδιασμένο για να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και να προστατεύει τον κινητήρα από τις συνέπειες της χρήσης βενζίνης χαμηλής ποιότητας.Όταν αναμιγνύεται με βενζίνη, αποδυναμώνει τους διαμοριακούς δεσμούς, περιορίζει τη χωρική δομή των υδρογονανθράκων και το καθιστά πιο ομοιόμορφο, γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση στα μόρια οξυγόνου, αυξάνοντας την πληρότητα της καύσης (οξείδωση) της βενζίνης και μειώνει την κατανάλωσή του.Ιδιότητες προϊόντος:- Αυξάνοντας την απόδοση καύσης, μειώνει την κατανάλωση βενζίνης κατά 3-5% και μειώνει τις εκπομπές CO-CH.- Όλα τα άλλα πράγματα είναι ίδια, αυξάνουν την ισχύ του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένης..

10,00€ 5,89€

MANNOL 9957 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 400ML

Ειδικό προιόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης .Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα.Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων.Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης.Εφαρμογή: Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν από τον ανεφοδιασμό σε αναλογία 400 ml έως 75 λίτρα καυσίμουΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς...

7,00€ 3,47€

MANNOL 9981 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 300ML

Καθαρίζει αποτελεσματικά βρώμικα συστήματα : αφαιρεί πίσσα, ρύπανση από συσκευές και βαλβίδες.Αυξάνει την απόδοση και τα χαρακτηριστικά του κινητήρα.Βελτιστοποιεί την είσοδο του καυσίμου και βελτιώνει τις παραμέτρους των καυσαερίων.Εξαλείφει τινάγματα κατά την εκκίνηση του κινητήρα που συνδέεται με τον άνισο ψεκασμό καυσίμου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς...

6,75€ 3,88€

PROTEC P2231 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ & ΒΑΛΒΙΔΩΝ 300ml

– Δύναμη και Ενέργεια για όλους τους βενζινοκινητήρες. – Βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα. – Αφαιρεί τα κατάλοιπα άνθρακα από τις βαλβίδες, τον χώρο εισαγωγής και όλο τον χώρο του θαλάμου καύσης. – Αφαιρεί κατάλοιπα από ολόκληρο το σύστημα ψεκασμού. – Εξασφαλίζει καθαρή και δυνατή καύση. – Μειώνει τις τιμές των εκπομπών καυσαερίων. – Εγγυάται την ιδανική ποσότητα ψεκασμού. – Προσφέρει ιδανική προστασία στον κινητήρα, επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του και εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του. – Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια και κατανάλωση καυσίμου. Τρόπος Χρήσης: Προσθέστε το προϊόν κάθε 6 μήνες στο σύστημα καυσίμου πριν το γέμισμα με βενζίνη. Αρκετό για 60lt καυσίμου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευσ..

15,00€ 11,50€

WURTH ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 300ML (5861111303)

Πυκνώνει και εξουδετερώνει τα όξινα συμπυκνώματα Προστατεύει από τη διάβρωση Καθαριστική δράση. • Εξασφαλίζει την ακρίβεια χρονισμού των βαλβίδων ψεκασμού • Εξοικονομεί καύσιμο χάρη στον ακριβή ψεκασμό του καυσίμου Χαρακτηριστικά: Το καθαριστικό απομακρύνει τους ρύπους ρητίνης και χρώματος από τη βαλβίδα ψεκασμού και την περιοχή δοσομέτρησης καυσίμου. Πυκνώνει και εξουδετερώνει τα όξινα συμπυκνώματα. Εφαρμογή: Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Τα 150 ml αρκούν για 25 έως 30 λίτρα καυσίμου, τα 300 ml αρκούν για 50 έως 60 λίτρα καυσίμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά μετά από κάθε επιθεώρηση. Για όλους τους κινητήρες με καρμπυρατέρ και σύστημα ψεκασμού, με ή χωρίς καταλυτικό μετατροπέα. ..

12,00€ 6,85€