ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ INJECTION & ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ - 450ml - 14287

Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού και καρμπυρατέρ. Τα καύσιμα χαμηλής ποιότητας και ο μολυσμένος αέρας σχηματίζουν κολλώδεις ουσίες, βερνίκι και κοιτάσματα άνθρακα στο καρμπυρατέρ κατά τη διάρκεια της καύσης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ανώμαλη λειτουργία, σβήσιμο κινητήρα και αυξημένη κατανάλωση βενζίνης. Η ανώτερης ποιότητας φόρμουλα αυτού του προϊόντος θα απομακρύνει αποτελεσματικά αυτές τις ουσίες. Καθαρίζει καρμπυρατέρ, συνδέσμους, τσοκ, βαλβίδες PCV, βάση μπουζί και ολόκληρο το σύστημα, ενώ ταυτόχρονα λιπαίνει και αφαιρεί την υγρασία σε όλα τα μέρη του κινητήρα. Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό για να αποκαταστήσετε την αποτελεσματικότητα, να αυξήστε την ισχύ του κινητήρα και να επαναφέρετε την ομαλή του λειτουργία. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προ..

5,00€ 1,99€

LIQUI MOLY ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ INJECTION (LM1803) 300ML

Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες βενζίνης - ως προληπτικό μέτρο ή για την επίλυση προβλημάτων.Δοκιμασμένο και ασφαλές για οχήματα με καταλυτικούς μετατροπείς και υπερσυμπιεστές.Για προσθήκη απευθείας στη δεξαμενή καυσίμου. 300 ml επαρκούν για καύσιμα μέχρι 70 λίτρων.Η επίδραση διαρκεί μέχρι 2.000 χιλιόμετρα.Αφαιρεί τις εναποθέσεις σε βαλβίδες έγχυσης, βαλβίδες εισαγωγής, μπουζί και στο θάλαμο καύσηςκαι εμποδίζει την αναμόρφωση τους.Εξαλείφει προβλήματα εκκίνησης.Φροντίζει για όλα τα εξαρτήματα του συστήματος ψεκασμού βενζίνης.Κίνδυνος!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.EUH066 - Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκ..

8,50€ 4,35€

LIQUI MOLY ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ LM2970 500ML

Συντελεί στη σωστή ρύθμιση του βενζινοκινητήρα μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO & HC.Είναι ιδανικό για χρήση πριν από τον έλεγχο ΚΤΕΟ για την έκδοση κάρτας καυσαερίων.Έχει δοκιμαστεί επιτυχώς βάσει των διεθνών προδιαγραφών CEC.Επιλύει προβλήματα όπως:•Δυσκολίες εκκίνησης.• Αυξομειώσεις στροφών στο ρελαντί.• Κακή απόκριση στο γκάζι.• Απώλιες απόδοσης του κινητήρα.• Υψηλές τιμές ρύπων.EΦΑΡΜΟΓHΑδειάστε το περιεχόμενο(500 ml) απευθείας στο ρεζερβουάρ καυσίμου, το οποίο πρέπει να είναι τουλάχιστον γεμάτο κατά 3/4.Κατάλληλο για προληπτική χρήση σε κάθε Service και μετά από καθαρισμό με Jet Clean.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.EU..

22,00€ 13,10€

LIQUI MOLY ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (LM2955) 300ML

Απόλυτη προστασία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου κατά της σκουριάς, της οξείδωσης και της φθοράς. Αφαιρεί το νερό και την υγρασία και αποτρέπει τα προβλήματα που δημιουργούνται από το πάγωμα στο σύστημα τροφοδοσίας, ψεκασμού (Injection) ή του καρμπυρατέρ. Ενδείκνυται για κινητήρες βενζίνης και Diesel, με ή χωρίς καταλύτη EΦΑΡΜΟΓH Προστίθεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο δοχείο καυσίμου, συχνότερα τον χειμώνα, όπου η περιεκτικότητα νερού στο καύσιμο είναι μεγαλύτερη (λόγω υγρασίας). Το περιεχόμενο (300 ml) επαρκεί για 60 λίτρα βενζίνης ή Diesel.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΥγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

9,00€ 5,95€

MANNOL 9981 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 300ML

Καθαρίζει αποτελεσματικά βρώμικα συστήματα : αφαιρεί πίσσα, ρύπανση από συσκευές και βαλβίδες.Αυξάνει την απόδοση και τα χαρακτηριστικά του κινητήρα.Βελτιστοποιεί την είσοδο του καυσίμου και βελτιώνει τις παραμέτρους των καυσαερίων.Εξαλείφει τινάγματα κατά την εκκίνηση του κινητήρα που συνδέεται με τον άνισο ψεκασμό καυσίμου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς...

4,35€

PROTEC P2231 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ & ΒΑΛΒΙΔΩΝ 300ml

– Δύναμη και Ενέργεια για όλους τους βενζινοκινητήρες. – Βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα. – Αφαιρεί τα κατάλοιπα άνθρακα από τις βαλβίδες, τον χώρο εισαγωγής και όλο τον χώρο του θαλάμου καύσης. – Αφαιρεί κατάλοιπα από ολόκληρο το σύστημα ψεκασμού. – Εξασφαλίζει καθαρή και δυνατή καύση. – Μειώνει τις τιμές των εκπομπών καυσαερίων. – Εγγυάται την ιδανική ποσότητα ψεκασμού. – Προσφέρει ιδανική προστασία στον κινητήρα, επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του και εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του. – Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια και κατανάλωση καυσίμου. Τρόπος Χρήσης: Προσθέστε το προϊόν κάθε 6 μήνες στο σύστημα καυσίμου πριν το γέμισμα με βενζίνη. Αρκετό για 60lt καυσίμου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευσ..

13,00€ 9,80€

WURTH ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 300ML (5861111303)

Πυκνώνει και εξουδετερώνει τα όξινα συμπυκνώματα Προστατεύει από τη διάβρωση Καθαριστική δράση. • Εξασφαλίζει την ακρίβεια χρονισμού των βαλβίδων ψεκασμού • Εξοικονομεί καύσιμο χάρη στον ακριβή ψεκασμό του καυσίμου Χαρακτηριστικά: Το καθαριστικό απομακρύνει τους ρύπους ρητίνης και χρώματος από τη βαλβίδα ψεκασμού και την περιοχή δοσομέτρησης καυσίμου. Πυκνώνει και εξουδετερώνει τα όξινα συμπυκνώματα. Εφαρμογή: Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Τα 150 ml αρκούν για 25 έως 30 λίτρα καυσίμου, τα 300 ml αρκούν για 50 έως 60 λίτρα καυσίμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά μετά από κάθε επιθεώρηση. Για όλους τους κινητήρες με καρμπυρατέρ και σύστημα ψεκασμού, με ή χωρίς καταλυτικό μετατροπέα. ..

14,00€ 7,40€