ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΗΜΙΚΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΗΜΙΚΑ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

BARDAHL SILICONE LUBRICANT SPRAY 100% 400ml (7630-4400)

Αποτελεσματικό λιπαντικό για μηχανικά μέρη κατασκευασμένα απο πλαστικό, καουτσούκ, υφάσματα, ξύλο κλπ.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε μεταλλικές περιοχές που υφίστανται τριβή για να λιπάνεικαι να μειώσει την φθορά. Παρέχει ένα ολισθηρό, μακράς διάρκειας φιλμ που παραμένει καθαρό και δεν αφήνειλεκέδες, ή υπολείμματα. Είναι μη τοξικό και όλα τα συστατικά συμμορφώνονται με τους κανονισμούς FDA.Εφαρμογή :Λειτουργεί ως αντί-αφριστικό, λιπαντικό, σε καλλυντικά και δερματικά παρασκευάσματα, ως γυαλιστικό ειδικώνχημικών προιόντων, σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Δοχείο υπό πίεση. Κατ..

16,80€ 12,49€

BARDAHL ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ BD50 400ML

Ενα μείγμα υψηλής ποιότητας με ειδική φόρμουλα, που παρέχει μακροχρόνια λίπανση και προστασία. Τα μοναδικά πρόσθετα υψηλής πίεσης και πολικές οργανικές ενώσεις προσκολλώνται στο μέταλλο. Αυτό δημιουργεί μια μεμβράνη λαδιού στο μέταλλο που παρέχει λιγότερη τριβή και φθορά. Με τη μοναδική του σύνθεση το Bardahl BD-50 Multi-Spray παραμένει συνδεδεμένο ακόμα και κάτω από το νερό, έτσι ώστε η λιπαντική μεμβράνη να μπορεί να λειτουργήσει και να συνεχίσει να προστατεύει. Με τη μοναδική σύνθεση (ισχυρή) συμπύκνωση και κατάψυξη δεν έχουν καμία πιθανότητα. Επιπλέον, το Bardahl BD-50 Multi-Spray περιέχει ειδικά οργανικά συστατικά ώστε να επιτυγχάνονται τα μικρότερα ανοίγματα. Τέλος, εξασφαλίστε τα συστατικά κατά της σκουριάς και της διάβρωσης που αποφεύγεται η περαιτέρω σκουριά και η διάβρωση. Η δυνα..

11,00€ 8,45€

FERAL ΓΡΑΣΟ ΛΕΥΚΟΥ ΛΙΘΙΟΥ 400ML - 18410

Το γράσο λευκού λιθίου Feral είναι ένα προϊόν μοναδικής σύνθεσης, το οποίο λιπαίνει και συντηρεί κινούμενα μέρη όπως μηχανές, γρανάζια, μεντεσέδες, αλυσίδες, εργαλεία κ.α. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση, επιτυγχάνει ελαχιστοποίηση των τριβών ακόμη και σε μεγάλη φόρτιση. Είναι ιδανικό για εφαρμογές σε μηχανικά κινούμενα μέρη εξαιτίας του προστατευτικού φιλμ που δημιουργεί και χρησιμοποιείται σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Έτσι εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας λίπανση, ενώ παράλληλα απωθεί την υγρασία προστατεύοντας από την σκουριά και την διάβρωση. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό ..

8,90€ 5,30€

FERAL ΣΠΡΕΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 400ML - 18459

To ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ SUPER είναι ένα προϊόν με μοναδική σύνθεση που προστατεύει και επαναφέρει την λάμψη των επιφανειών και την ελαστικότητα των πλαστικών μερών.Ιδανικό για την συντήρηση πλαστικών μερών όπως προφυλακτήρες, αεροτομές, οροφές αυτοκινήτων, ψυγεία, αμορτισέρ κ.α. , αλλά και για σημεία από καουτσούκ όπως τα λάστιχα (στις πόρτες, στο πορτ-μπαγκάζ, στο καπό, στο ψυγείο κλπ). Κατάλληλο για λίπανση μεταλλικών μερών, όπως ράγες καθισμάτων, ζώνες ασφαλείας, πτυσσόμενες οροφές.Απομακρύνει την υγρασία και αφήνει ένα διαρκές προστατευτικό φιλμ σιλικόνης. Κατάλληλο για το εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗΚαθαρίστε καλά το μέρος που θέλετε να προστατεύσετε, απομακρύνοντας χώματα και λάσπες ή άλλες βρωμιές.Ανακινήστε καλά τη φιάλη και έπειτα ψεκάστε ο..

9,90€ 7,00€

FUCHS LUBRIFICANTE TITANIUM DRY LUBE 500ml - 800251596

- Λιπαντικό αλυσίδας ενισχυμένο με PTFE.- Κατάλληλο για χρήση εντός και εκτός δρόμου.- Αυτή η υπερ-ενισχυμένη σύνθεση PTFE εγγυάται εξαιρετική αντοχή ενώ παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες κατά της φθοράς και αντιδιαβρωτικής, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.Το Silkolene Titanium Dri-Gel προστατεύει την αλυσίδα, αφήνοντας ένα «σαν καινούργιο» λευκό φινίρισμα.- Κατάλληλο για όλες τις αλυσίδες συμπεριλαμβανομένου του τύπου "O" και του τύπου "X". Οδηγίες χρήσης:- Απλώστε με φειδώ σε μια ζεστή και καθαρή αλυσίδα.- Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε να δράσει όλη τη νύχτα πριν από τη χρήση.- Η FUCHS συνιστά ιδιαίτερα τη χρήση του FUCHS SILKOLENE BRAKE & CHAIN ​​CLEANER για τον καθαρισμό της αλυσίδας πριν από τη χρήση.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης ..

18,00€ 14,00€

FUCHS ΓΡΑΣΣΟ RENOLIT BFX 400G

Το RENOLIT BFX είναι λιπαντικό βάσης λιθίου / ασβεστίου, πολυμερή και διάφορα πρόσθετα, τα οποία παρέχουν τουλάχιστον πέντε φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά γράσα πολλαπλών χρήσεων. Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων πρόσφυσης, είναι ανθεκτική στις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, στην έκπλυση του νερού και στους ατμούς. Χάρη στα διάφορα αντιδιαβρωτικά συστατικά του, παρέχει βέλτιστη προστασία από τη σκουριά...

7,00€ 5,00€

JOHN DEERE GREASE - GARD PREMIUM 400gr

Συγκολλά άμεσα όλους τους τύπους πλαστικών, κεραμικών, υάλινων ειδών, μετάλλων,δερμάτων, ξύλου, μαρμάρων, χαρτιού κλπ..

7,50€ 5,00€

K2 B110 ΚΟΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ 6ml

Κόλλα για καθρέφτη. Πολύ ισχυρή και γρήγορη. Πιο αποτελεσματική από τις εποξειδικές και σούπερ κόλλες. Συνδέει μόνιμα τα άκρα των καθρεπτών. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση μετάλλου / μετάλλου, γυαλιού / γυαλιού, κεραμικών, κοσμημάτων και άλλων. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδρασηΤοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

5,00€ 2,15€

K2 B167 ΚΟΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΝΤΕΠΟΖΙΤΩΝ 28g

Εποξική μαστίχη για την επισκευή δεξαμενών καυσίμων, ψυγείων, καλοριφέρ και άλλων εξαρτημάτων χωρίς συγκόλληση, παρέχοντας στιγμιαίο σφράγισμα σε τρύπες και ρωγμές. Σκληραίνει σαν ατσάλι. Μπορεί να τριφτεί και να τρυπηθεί. Ανθεκτικό στο νερό, σε καύσιμα, λάδια, ψυκτικά και άλλα χημικά και θερμοκρασίες έως 121 °C. ..

9,00€ 5,95€

K2 B260 ΡΕΥΣΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ 21g

Εξειδικευμένη "πλωτή" σιλικόνη. Καλύπτει αποτελεσματικά ακόμη και αόρατα και δυσπρόσιτα κενά γύρω από τα παράθυρα, τις αποχρώσεις των λαμπτήρων, τις ηλιοροφές. Επισκευάζει τέλεια τις σφραγίδες των πορτών, των παραθύρων και των κουφωμάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη στεγανοποίηση τμημάτων που έρχονται σε άμεση επαφή με το νερό, π.χ. σκάφη, ενυδρεία, πισίνες. Στεγνώνει μετά από μία ώρα. Δημιουργεί ένα εύκαμπτο, ανθεκτικό, αδιάβροχο σφράγισμα ανθεκτικό σε δονήσεις, ακραίες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες. Συνδέεται με γυαλί, καουτσούκ, πλαστικά, ξύλο, σκυρόδεμα και άλλα. Αντοχή εφελκυσμού 215 psi, ρυθμός παραμόρφωσης 195%. Οδηγίες χρήσης: Καθαρίστε καλά και στεγνώστε τις επιφάνειες. Εφαρμόστε γύρω από το σημείο διαρροής και μετά αφαιρέστε την υπερβολική διαρροή..

6,00€ 3,00€

K2 B306 ΠΑΣΤΑ - ΚΟΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΡΩΓΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ 140gr

Ιδανικό για χρήση κατά την εγκατάσταση νέας εξάτμισης ή νέων εξαρτημάτων καθώς και για επιδιόρθωση και συντήρηση παλιών εξατμίσεων.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδρασηΤοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

7,95€ 5,25€

K2 B400 ΣΠΡΕΥ ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ ΠΟΛΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 140ml

Προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες από τη διάβρωση, συντηρεί και λιπαίνει τα πλαστικά και ελαστικά εξαρτήματα. Προστατεύει τους σφιγκτήρες της μπαταρίας από την οξείδωση. Ο παράγοντας είναι ανθεκτικός στο νερό καθώς και στα ασθενή οξέα. Η βέλτιστη λίπανση επιτυγχάνεται μετά την εξάτμιση του διαλύτη.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Επιβλαβές για τους υδρóβιους οργανισµούς, µε µακροχρóνιες επιπτώσεις...

8,20€ 4,48€

K2 B401 ΓΡΑΣΣΟ ΧΑΛΚΟΥ 20gr

Το γράσο χαλκού υψηλής θερμοκρασίας αποτρέπει μόνιμα την κατάσχεση μεταλλικών επιφανειών και τη διάβρωση για εύκολη αποσυναρμολόγηση. Για ταιριαστά εξαρτήματα που λειτουργούν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, π.χ.: μπουλόνια πολλαπλής εξαγωγής, μπουλόνια κεφαλής,μπουλόνια υπερσυμπιεστή, σπειρώματα μπουζί, συγκροτήματα φρένων. Προειδοποίηση: δεν είναι κατάλληλο για λίπανση κυκλικά εξαρτημάτων εργασίας.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

6,80€ 5,00€

K2 D00111 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 1L

Το K2 APC STRONG PRO είναι ο ισχυρός αδελφός του K2 APC Neutral Pro. Εξαιρετικά ισχυρό, καθολικό, ευέλικτο και χαμηλού αφρού προϊόν για τον καθαρισμό όλων των επιφανειών μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Συγκεντρωθείτε, εστιάζοντας στο μέγιστο στον στόχο του. Το επίπεδο αντοχής του αποκαλύπτεται ανάλογα με τον βαθμό αραίωσης.Είναι επίσης τέλειο ως πράκτορας PRE-WASH για το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Δημιουργήθηκε για την καταπολέμηση της βρωμιάς σε πλαστικά και βινυλικά στοιχεία, αμαξώματα αυτοκινήτου, ελαστικά, ζάντες.Είναι ιδανικό για πλύσιμο ταπετσαριών υφασμάτων. Διεισδύει και διεισδύει τέλεια στη βρωμιά. Λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά.Δολοφόνος για βρωμιά. Όπως ένας ninja, δεν αφήνει τα παραμικρά ίχνη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τη μορφή λευκού υπολείμματος.Ακόμα πιο αποτελεσ..

13,00€ 7,95€

K2 D01111 ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΦΡΟΣ SUNSET FRESH 1L

Το K2 BELA PRO καλύπτει το χρώμα σαν κουβέρτα χιονιού με πυκνή και αφράτη λευκή στρώση ενεργού αφρού. Φαίνεται αποτελεσματικό, ασφαλές για κεριά και κεραμικά επιχρίσματα. Αν και το Bela είναι ουδέτερο ως προς το pH, στην πραγματικότητα είναι πραγματικά συμπυκνωμένο και πολύ αποτελεσματικό έναντι της βρωμιάς. Διαλύει την πιο σκληρή βρωμιά, γεγονός που καθιστά εύκολο το πλύσιμο.Φαίνεται αποτελεσματικό, ασφαλές για κεριά και κεραμικά επιχρίσματα. Αν και το Bela είναι ουδέτερο ως προς το pH, στην πραγματικότητα είναι πραγματικά συμπυκνωμένο και πολύ αποτελεσματικό έναντι της βρωμιάς. Διαλύει την πιο σκληρή βρωμιά, γεγονός που καθιστά εύκολο το πλύσιμο.Χρησιμοποιείται για πρόπλυση και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο γρατσουνιών στο χρώμα κατά το πλύσιμο των χεριών, ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοπο..

14,00€ 8,85€