ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΑ

ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΑ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

BARDAHL ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ BD50 400ML

Ενα μείγμα υψηλής ποιότητας με ειδική φόρμουλα, που παρέχει μακροχρόνια λίπανση και προστασία. Τα μοναδικά πρόσθετα υψηλής πίεσης και πολικές οργανικές ενώσεις προσκολλώνται στο μέταλλο. Αυτό δημιουργεί μια μεμβράνη λαδιού στο μέταλλο που παρέχει λιγότερη τριβή και φθορά. Με τη μοναδική του σύνθεση το Bardahl BD-50 Multi-Spray παραμένει συνδεδεμένο ακόμα και κάτω από το νερό, έτσι ώστε η λιπαντική μεμβράνη να μπορεί να λειτουργήσει και να συνεχίσει να προστατεύει. Με τη μοναδική σύνθεση (ισχυρή) συμπύκνωση και κατάψυξη δεν έχουν καμία πιθανότητα. Επιπλέον, το Bardahl BD-50 Multi-Spray περιέχει ειδικά οργανικά συστατικά ώστε να επιτυγχάνονται τα μικρότερα ανοίγματα. Τέλος, εξασφαλίστε τα συστατικά κατά της σκουριάς και της διάβρωσης που αποφεύγεται η περαιτέρω σκουριά και η διάβρωση. Η δυνα..

10,00€ 8,45€

FLAMINGO ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ/ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ - 450ml - 14288

Το αντισκωριακό & λιπαντικό Flamingo περιέχει ειδικά συστατικά σιλικόνης, οπού με την εφαρμογή του δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στη μεταλλική επιφάνεια εμποδίζοντας την επαφή της με την υγρασία και τον αέρα, αποφεύγοντας έτσι την οξείδωση. Εφαρμόζεται ευρέως στην προστασία εξαρτημάτων ακριβείας, επαφών ηλεκτρικών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων σιδήρου και χάλυβα κλπ. Διεισδύει εις βάθος, χρησιμοποιείται για τη συντήρηση μηχανημάτων, εξοπλισμού, ηλεκτρικών εργαλείων και οργάνων ακριβείας. Μπορεί να σταματήσει το τρίξιμο από καρέκλες, τους μεντεσέδες των πορτών κλπ. προστατεύοντας ταυτόχρονα από την υγρασία, ώστε να αποφευχθεί η διάβρωση της επιφάνειας και να διασφαλιστεί η καλή απόδοση του λιπαντικού για μεγάλο χρονικό διάστημα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕξαιρετι..

5,00€ 2,09€

K2 L375 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΤΖΕΛ 250ml

Επαγγελματικη, αποτελεσματικη, ταχειας δρασης φορμουλα για την αποκατασταση και απαλλαγη μεταλλων απο τη σκουρια.Αφαιρει σκουρια απο ολα τα ειδη των μεταλλων.Δεν ρεει απο καθετες επιφανειες, μπορει να αραιωθει με νερο για αφαιρεσετε δυσκολους λεκεδες και στιγματα απο πλακακια και εξαρτηματα μπανιου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

3,95€ 1,99€

MANNOL 9892 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ M40 400ML

Ειδικό λάδι με μεγάλη διεισδυτικότητα.Ελευθερώνει βίδες, μεντεσέδες, παξιμάδια.Εξαλείφει τα τριξίματα.Παράλληλα διαλύει τα λίπη, πίσσα και σκόνη.Ιδανικό για το αυτοκίνητο, οικία και χόμπι.Αντιστοιχεί στο WD40..

5,00€ 4,00€

MANNOL 9895 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ M40 100ML

Ειδικό λάδι με μεγάλη διεισδυτικότητα.Ελευθερώνει βίδες, μεντεσέδες, παξιμάδια.Εξαλείφει τα τριξίματα.Παράλληλα διαλύει τα λίπη, πίσσα και σκόνη.Ιδανικό για το αυτοκίνητο, οικία και χόμπι.Αντιστοιχεί στο WD40..

3,00€ 2,00€

MANNOL 9899 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ M40 450ML

Ειδικό λάδι με μεγάλη διεισδυτικότητα.Ελευθερώνει βίδες, μεντεσέδες, παξιμάδια.Εξαλείφει τα τριξίματα.Παράλληλα διαλύει τα λίπη, πίσσα και σκόνη.Ιδανικό για το αυτοκίνητο, οικία και χόμπι.Αντιστοιχεί στο WD40..

3,40€

MOLYSLIDE 636 ZINKSPRAY 500ml

Ψεκασμός ψευδαργύρου παρέχει καθοδική προστασία από τη σκουριά με καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και αλμυρό νερό. Είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς καικαλά προσκολλημένο. Έχει υψηλή επίδραση καθοδικής προστασίας και καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Αντοχή θερμοκρασίας μέχρι +350°C. Κατάλληλο για επισκευή κατεστραμμένων στρώσεων ψευδαργύρου Μην δημιουργείτε φυσαλίδες κατά τη συγκόλληση.ΧΡΗΣΗΓια την επιδιόρθωση κατεστραμμένων βάσεων. Ιδανικό ως υπόστρωμα για ζωγραφική. Για επισκευές στην παραγωγή μετάλλων, επισκευή αυτοκινήτων, παραγωγή δεξαμενών. Προστασία από σκόνη μετά από περίπου 5 λεπτά, τριβή μετά από περίπου 2 ώρες, επικάλυψη μετά από 6 ώρες. Όλα τα δεδομένα σε θερμοκρασία δωματίου...

8,50€ 4,00€

WD-40 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ 500ml - 205040120

Προϊόν με βάση διαλύτη, ταχύτατα απομακρύνει γράσο, λάδι, βρωμιές, μουντζούρα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Δρα ακαριαία με την επαφή και ξεπλένεται εύκολα. Ταχείας δράσης καθαριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρύ φάσμα επιφανειών, μέταλλα, μπουριά, δάπεδα,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χωρητικότητα: 500 mlΜε διπλό σύστημα ψεκασμού, ευρύς ψεκασμός και ψεκασμός ακριβείαςΚαθαρίζει μηχανήματα και τα κάνει να δουλεύουν πιο ομαλά και να αντέχουν περισσότεροΔρα ακαριαία με την επαφήΞεπλένεται εύκολα, δεν αφήνει υπολείμματαΕξαφανίζει λιπαρές ουσίες, βρωμιά, μουντζούρα, λίγδαΜπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιφάνειες καθώς και μετάλλωνΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ:ΜηχανέςΕργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλείαΕπιφάνειες εργασίαςΕξοπλισμός σκαφών και ναυτιλίαςΜπουριάΤυπογραφικά πιεστήριαΔάπεδαΒιομηχανικός εξοπ..

9,90€

WD-40 200ml - 50322

Αντισκωριακό με  1000 και 1 χρήσεις.Καθαρίζει και λιπαίνει τα εργαλεία κήπου,ξεμπερδεύει τις μπετονιές του ψαρέματος,ξεκολλά ετικέττες,ξεμπλοκάρει κολλημένους μηχανισμούς,εκτοπίζει την υγρασία,προστατεύει απο την σκουριά και την διάβρωση.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

3,95€

WD-40 FLEXIBLE ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ 600ml - 002600120

Το WD-40 Flexible προστατεύει προστατεύει τα μέταλλα απο την σκουριά και την διάβρωση, διεισδύει σε μπλοκαρισμένους μηχανισμούς, απομακρύνει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα.Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τον χρήστη, το WD-40 Flexible είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι 18cm το οποίο διατηρεί το σχήμα που του δίνεται. Με τον τρόπο αυτό, όταν το σωληνάκι είναι ανασηκωμένο, μπορείτε να ψεκάσετε σε πολύ δύσκολα προσβάσιμα σημεία που απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή. Όταν το σωληνάκι είναι κατεβασμένο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ευρύ ψεκασμό. Προσοχή: Υπερβολικό λύγισμα μπορεί σπάσει το σωληνάκι.ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Σταματά τα τριξίματαΑπομακρύνει την υγρασίαΚαθαρίζει και προστατεύειΧαλαρώνει σκουριασμένα μέρηΕλευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμού..

16,00€ 12,90€

WD-40 SMART STRAW 250ml - 002250120

Σταματά τα τριξίματαΑπομακρύνει την υγρασίαΚαθαρίζει και προστατεύειΧαλαρώνει σκουριασμένα μέρηΕλευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούςΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

5,50€

WD-40 SMART STRAW 450ml - 05170

Σταματά τα τριξίματαΑπομακρύνει την υγρασίαΚαθαρίζει και προστατεύειΧαλαρώνει σκουριασμένα μέρηΕλευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούςΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

7,80€

WD-40 SPECIALIST DRY PTFE ΞΗΡΟΥ ΤΕΦΛΟΝ 400ml - 207040120

Περιέχει PTFE το οποίο παρέχει ενισχυμένη λίπανση που δημιουργεί ένα λευκό ξηρό φιλμ το οποίο απωθεί τη βρωμιά, τη σκόνη ή τις λιπαρές ουσίες. Είναι ταχυστέγνωτο και ιδανικό για χρήση σαν αντικολλητικό για καλούπια. Κατάλληλο για χρήση σε μέταλλα, πλαστικά, γυαλί.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χωρητικότητα: 400 mlΗ βαλβίδα 360° επιτρέπει τη χρήση ακόμα και ανάποδα, κάνοντας έτσι εφικτές όλες τις δουλειέςΜε διπλό σύστημα ψεκασμού, ευρύς ψεκασμός και ψεκασμός ακριβείαςΙδανικό για χρήση σε μέταλλα, πλαστικά και γυαλίΕνισχυμένη λίπανση και προστασίαΔημιουργεί ένα λευκό ξηρό φιλμ το οποίο δεν απωθεί τη βρωμιά, τη σκόνη και τις λιπαρές ουσίεςΜειώνει την τριβή και τις φθορέςΒελτιωμένη σύνθεση που λειτουργεί σαν αντί κολλητικό για καλούπιαΕξαιρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίας από -45ο C έως +260oΣΥΝΙΣΤ..

8,90€

WD-40 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ 100ml - 001000120

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τις λιπαρές ουσίες, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Σταματά τα τριξίματαΑπομακρύνει την υγρασίαΚαθαρίζει και προστατεύειΧαλαρώνει σκουριασμένα μέρηΕλευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούςΔε περιέχει σιλικόνηΧωρητικότητα: 100 mlΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Εκτοπίζει την υγρασία ώστε να αποτρέψει τη σκουριά και να στεγνώσει τα ηλεκτρικά συστήματαΔιεισδύει σε λασκαρισμένα εξαρτήματα που έχουν κολλήσειΛιπαίνει ώστε να επιτρέψει την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμούΑφαιρεί το λάδι, τις ακαθαρσίες, το γράσο και τη βρωμιάΠροστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειε..

3,10€

WD-40 ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ 400ml - 204040120

Δρα ταχύτατα και ελευθερώνει σκουριασμένες βίδες και κολλημένα μέρη. Χάρη στην τριχοειδή δράση του, διεισδύει γρήγορα σε μικρορωγμές, σπειρώματα, ενώσεις, ξεμπλοκάροντας τα κολλημένα μέρη. Επίσης αποτρέπει τη σκουριά και τη διάβρωση.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χωρητικότητα: 400 mlΗ βαλβίδα 360° επιτρέπει τη χρήση ακόμα και ανάποδα, κάνοντας έτσι εφικτές όλες τις δουλειέςΜε διπλό σύστημα ψεκασμού, ευρύς ψεκασμός και ψεκασμός ακριβείαςΔιεισδύει ταχύτατα σε σκουριασμένα και διαβρωμένα μέρηΕλευθερώνει κολλημένα μέρηΛιπαίνει και αποτρέπει τη σκουριά και τη διάβρωσηΕξαιρετικά υδροαπωθητικόΠολύ χαμηλή επιφανειακή τάση για να διεισδύει στη σκουριάΑσφαλές σε μέταλλα, κράματα, λάστιχο, πλαστικά και στα περισσότερα χρώματαΑντέχει σε θερμοκρασίας από -20ο C έως +90o CΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ:ΠαξιμάδιαΜπουλόνιαΚλειδαρι..

8,90€