ΠΑΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

MANNOL 9960 PROFESSIONAL POLISHING SET

Η πάστα λείανσης MANNOL Profi Set είναι μια σειρά από επαγγελματικές πάστες λείανσης για χειροκίνητη και μηχανική λείανση βαμμένων επιφανειών. Οι πάστες διαφέρουν στο μέγεθος των κόκκων. MANNOL πάστα λείανσης; 1 αφαιρεί τις βαθιές γρατζουνιές χάρη στα μεγάλα κοκκώδη συστατικά που περιέχει και αφαιρεί τα οξειδωμένα ή τα λερωμένα χρώματα. Επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση της ομίχλης ψεκασμού βαφής και των κηλίδων βαφής στην επισκευή του αμαξώματος και τη διόρθωση των μεταβολών χρώματος σε μερική βαφή. Χάρη στα περιεχόμενα κοκκώδη στοιχεία, το MANNOL Sanding Paste® 2 αφαιρεί ελαφρές γρατζουνιές, ελαφρά ελαττώματα βερνικιού και παλιά υπολείμματα κεριού. Απλά αφαιρεί το χρώμα ψεκασμού μετά τη βαφή του σώματος, επιτρέπει βαθύ καθαρισμό της επιφάνειας, αφαιρεί τη σκουριά και τις επιθετικές ουσίες απ..

15,00€ 7,00€

MANNOL ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ 60ML

Γεμίζει τρύπες, γρατσουνιές, ρωγμές και είναι εύκολο να αναμειγνύεται με τα χέρια λαμβάνοντας οποιοδήποτε σχήμα.  Αναπτύχθηκε για να επισκευάσει όλους τους τύπους μεταλλικων επιφάνειων και είναι κατάλληλο για πλαστικη συγκόλληση, σκυρόδεμα, κεραμικά και ξύλινα προϊόντα. Εξαλείφει τις διαρροές σε δεξαμενές καυσίμων, καλοριφέρ, βαρέλια, σωλήνες κλπ εφαρμόζεται κάτω από το νερό και ειναι θερμικά σταθερό έως 260°C. ..

3,95€

MANNOL ΠΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑΚΑΚΙΑ 50ML

Υψηλής θερμοκρασίας πάστα με αντιθερμική σύνθεση αλουμινίου και χαλκό.Παρέχει ασφαλή λίπανση των εξαρτημάτωνσε ευρείες θερμοκρασίες (-30 ° C-1100 ° C) .Προστατεύει αποτελεσματικά από τη διάβρωση σε διαβρωτικά περιβάλλοντα και αποτρέπει το κόλληματων κινούμενων εξαρτημάτων .Είναι κατάλληλο για την λίπανση των συνδετήρων , όπως βίδες, σύστημα εξάτμισης , κύλινδροιπέδησης , μπουζί , τα στοιχεία καλωδίων , σωλήνων καλοριφέρ κλπ.Δεν είναι κατάλληλο για λίπανση ρουλεμάν...

4,00€ 3,00€