ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

BARDAHL SILICONE LUBRICANT SPRAY 100% 400ml (7630-4400)

Αποτελεσματικό λιπαντικό για μηχανικά μέρη κατασκευασμένα απο πλαστικό, καουτσούκ, υφάσματα, ξύλο κλπ.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε μεταλλικές περιοχές που υφίστανται τριβή για να λιπάνεικαι να μειώσει την φθορά. Παρέχει ένα ολισθηρό, μακράς διάρκειας φιλμ που παραμένει καθαρό και δεν αφήνειλεκέδες, ή υπολείμματα. Είναι μη τοξικό και όλα τα συστατικά συμμορφώνονται με τους κανονισμούς FDA.Εφαρμογή :Λειτουργεί ως αντί-αφριστικό, λιπαντικό, σε καλλυντικά και δερματικά παρασκευάσματα, ως γυαλιστικό ειδικώνχημικών προιόντων, σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Δοχείο υπό πίεση. Κατ..

16,80€ 12,49€

FERAL ΣΠΡΕΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 400ML - 18459

To ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ SUPER είναι ένα προϊόν με μοναδική σύνθεση που προστατεύει και επαναφέρει την λάμψη των επιφανειών και την ελαστικότητα των πλαστικών μερών.Ιδανικό για την συντήρηση πλαστικών μερών όπως προφυλακτήρες, αεροτομές, οροφές αυτοκινήτων, ψυγεία, αμορτισέρ κ.α. , αλλά και για σημεία από καουτσούκ όπως τα λάστιχα (στις πόρτες, στο πορτ-μπαγκάζ, στο καπό, στο ψυγείο κλπ). Κατάλληλο για λίπανση μεταλλικών μερών, όπως ράγες καθισμάτων, ζώνες ασφαλείας, πτυσσόμενες οροφές.Απομακρύνει την υγρασία και αφήνει ένα διαρκές προστατευτικό φιλμ σιλικόνης. Κατάλληλο για το εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗΚαθαρίστε καλά το μέρος που θέλετε να προστατεύσετε, απομακρύνοντας χώματα και λάσπες ή άλλες βρωμιές.Ανακινήστε καλά τη φιάλη και έπειτα ψεκάστε ο..

9,90€ 7,00€

FUCHS LUBRIFICANTE TITANIUM DRY LUBE 500ml - 800251596

- Λιπαντικό αλυσίδας ενισχυμένο με PTFE.- Κατάλληλο για χρήση εντός και εκτός δρόμου.- Αυτή η υπερ-ενισχυμένη σύνθεση PTFE εγγυάται εξαιρετική αντοχή ενώ παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες κατά της φθοράς και αντιδιαβρωτικής, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.Το Silkolene Titanium Dri-Gel προστατεύει την αλυσίδα, αφήνοντας ένα «σαν καινούργιο» λευκό φινίρισμα.- Κατάλληλο για όλες τις αλυσίδες συμπεριλαμβανομένου του τύπου "O" και του τύπου "X". Οδηγίες χρήσης:- Απλώστε με φειδώ σε μια ζεστή και καθαρή αλυσίδα.- Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε να δράσει όλη τη νύχτα πριν από τη χρήση.- Η FUCHS συνιστά ιδιαίτερα τη χρήση του FUCHS SILKOLENE BRAKE & CHAIN ​​CLEANER για τον καθαρισμό της αλυσίδας πριν από τη χρήση.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης ..

18,00€ 14,00€

K2 B260 ΡΕΥΣΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ 21g

Εξειδικευμένη "πλωτή" σιλικόνη. Καλύπτει αποτελεσματικά ακόμη και αόρατα και δυσπρόσιτα κενά γύρω από τα παράθυρα, τις αποχρώσεις των λαμπτήρων, τις ηλιοροφές. Επισκευάζει τέλεια τις σφραγίδες των πορτών, των παραθύρων και των κουφωμάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη στεγανοποίηση τμημάτων που έρχονται σε άμεση επαφή με το νερό, π.χ. σκάφη, ενυδρεία, πισίνες. Στεγνώνει μετά από μία ώρα. Δημιουργεί ένα εύκαμπτο, ανθεκτικό, αδιάβροχο σφράγισμα ανθεκτικό σε δονήσεις, ακραίες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες. Συνδέεται με γυαλί, καουτσούκ, πλαστικά, ξύλο, σκυρόδεμα και άλλα. Αντοχή εφελκυσμού 215 psi, ρυθμός παραμόρφωσης 195%. Οδηγίες χρήσης: Καθαρίστε καλά και στεγνώστε τις επιφάνειες. Εφαρμόστε γύρω από το σημείο διαρροής και μετά αφαιρέστε την υπερβολική διαρροή..

6,00€ 3,00€

K2 B400 ΣΠΡΕΥ ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ ΠΟΛΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 140ml

Προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες από τη διάβρωση, συντηρεί και λιπαίνει τα πλαστικά και ελαστικά εξαρτήματα. Προστατεύει τους σφιγκτήρες της μπαταρίας από την οξείδωση. Ο παράγοντας είναι ανθεκτικός στο νερό καθώς και στα ασθενή οξέα. Η βέλτιστη λίπανση επιτυγχάνεται μετά την εξάτμιση του διαλύτη.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Επιβλαβές για τους υδρóβιους οργανισµούς, µε µακροχρóνιες επιπτώσεις...

8,20€ 4,48€

K2 K633 ΣΠΡΕΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 300ml

K2 SIL - Το 100% SILICONE SPRAY είναι ένα πλήρως επαγγελματικό προϊόν για τη συντήρηση στοιχείων κατασκευασμένα από καουτσούκ και πλαστικό. Προστατεύει τέλεια τις λαστιχένιες σφραγίδες σε πόρτες, κορμούς και άλλα στοιχεία. Είναι άοσμο και ανθεκτικό στο νερό.Προστατεύει από τη διάβρωση. Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα στην αγορά, περιέχει έως και 250% πιο ενεργή σιλικόνη. Δεν περιέχει γράσο ή ορυκτέλαιο. Ανθεκτική στη θερμοκρασία από -50 ° C έως + 250 ° C.ΕΦΑΡΜΟΓΗ:Μηχανοκίνητα: Σφραγίδες πόρτας και παραθύρου και άλλα ελαστικά στοιχεία του εξοπλισμού αυτοκινήτου.Σπίτι: περσίδες, μεντεσέδες πόρτας, συρτάρια, εξοπλισμός γυμναστικής.Βιομηχανία: μορφές παραγωγής συσκευασιών - μη κολλητική.ΧΡΗΣΗ:1. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος στην επιφάνεια.2. Εάν είναι απαραίτητο, σκουπίστε την περίσσεια..

6,80€ 3,48€

MANNOL 9910 ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ 310ml

Η ρευστή σιλικόνη σχηματίζει ένα σκληρό, αδιάβροχο, ανθεκτικό στρώμα που είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ακραίες θερμοκρασίες, κραδασμούς. Γεμίζει κενές επιφάνειες και παρατυπίες.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει αλλεργία ή συμπτώματα άσθματος ή δύσπνοια σε περίπτωση εισπνοής.Ύποπτο για πρόκληση καρκίνου.Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμότης αναπνευστικής οδού.Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

9,00€ 5,90€

MANNOL 9963 ΣΠΡΕΪ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 450ML

Το σπρέι σιλικόνης είναι ένα υλικό με αντιτριβικές και συγχρόνως προστατευτικές ιδιότητες που δεν περιέχει ορυκτά έλαια και λίπη.Η εφαρμογή της σιλικόνης δημιουργεί μία αδιάβροχη επιφάνεια, προφυλάσσει από σκόνες και έχει αντιστατικές ιδιότητες.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με. μακροχρόνιες επιπτώσεις...

6,90€ 4,45€

WURTH ΣΠΡΕΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 500ml - 0893221

Προστατεύει, συντηρεί και μονώνει μόνιμα με καλά εξομαλισμένη επιφάνεια πλαστικών, καουτσούκ και μετάλλων στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.Πλαστικά τεμάχια (π.χ. αμορτισέρ, μάσκες ψυγείου, αεροτομές, προστατευτικές λωρίδες, οροφές αυτοκινήτων από βινύλιο κ.λπ.) αποκτούν τέλεια στιλπνότητα και διατηρούν την ελαστικότητά τους.Τεμάχια από καουτσούκ (π.χ. λάστιχα θυρών και καπό, λάστιχα προφυλακτήρων, ψυγείων, ελαστκά τροχών κ.λπ.) συντηρούνται, διατηρούν την ελαστικότητά τους, δεν παγώνουν και δεν κoλλούν.Εμποτίζει τις πτυσσόμενες οροφές και καλύμματα.Δε δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό (απομακρύνει τη σκόνη)Προφυλάσει ηλεκτρικές επαφές από την υγρασία.Διατηρεί την εύκολη λειτουργία οδηγών συρόμενης οροφής και καθισμάτων,ράουλων, ζωνών ασφαλείας κ.λπ.Αντιμετωπίζε..

7,80€ 5,65€