ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ-ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ-ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

AMSOIL COOLANT BOOST 473ml - RDCBCN

Είναι διαμορφωμένο με ιδιόκτητη τεχνολογία κλιμακωτής επιφανειοδραστικής ουσίας, για να παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική μεταφορά θερμότητας μέσα στο ψυγείου και την κεφαλή των κυλίνδρων, με αποτέλεσμα την μειωμένη θερμοκρασία και αποτελεσματικότερη λειτουργία, την αυξημένη ιπποδύναμη και τους σημαντικά μειωμένους χρόνους προθέρμανσης του κινητήρα σε κρύο καιρό. Οι αγωνιζόμενοι απαιτούν χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας του κινητήρα προκειμένου να επιτευχθεί μέγιστη απόδοση και ιπποδύναμη στην πίστα. Πολλοί αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν απλό νερό ως ψυκτικό μέσο, το οποίο προσκαλεί ζημιογόνα θερμοκρασία και διάβρωση της αντλίας νερού. Το AMSOIL DOMINATOR® Coolant Boost (RDCB) παρέχει στους οδηγούς σημαντικά χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας κινητήρα, ταχύτερου..

25,00€ 17,87€

AMSOIL DIESEL ALL-IN-ONE ADDITIVE 473ml - ADBCN

Το AMSOIL Diesel All-In-One (ADB) συνδυάζει την ανώτερη απορρυπαντικότητα και τη βελτιωμένη λιπαντικότητα του AMSOIL Diesel Injector Clean, τις εξαιρετικές ιδιότητες του AMSOIL Diesel Cold Flow και την αυξημένη ιπποδύναμη και το κετάνιο του AMSOIL Cetane Boost σε ένα βολικό πακέτο. Είναι ασφαλές για χρήση σε όλα τα καύσιμα ντίζελ, συμπεριλαμβανομένου του βιοντίζελ. Το Diesel All-In-One είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετική προστασία για όλες τις εποχές για μια σοβαρή ώθηση στην απόδοση. Μια δόση προσφέρει εξαιρετική απορρυπαντικότητα, βελτιωμένη λιπαντικότητα, καλύτερη ψυχρή ροή και υψηλότερο κετάνιο.     Επαναφέρει την ιπποδύναμη & βελτιώνει την οικονομία καυσίμου..

19,00€ 14,95€

AMSOIL DIESEL CETANE BOOST ADDITIVE 473ml - ACBCN

Το AMSOIL Diesel Cetane Boost (ACB) αυξάνει τον αριθμό κετανίων του πετρελαίου μέχρι οκτώ βαθμούς για μέγιστη ιπποδύναμη, αυξημένη οικονομία και ευκολότερη εκκίνηση σε όλους τους πετρελαιοκινητήρες Οι πετρελαιοκινητήρες λειτουργούν καλύτερα στα καύσιμα με τιμές κετανίου 50 ή υψηλότερες. Τα περισσότερα καύσιμα ντίζελ που πωλούνται στη Βόρεια Αμερική έχουν τιμή κετανίου 40-45. Το Diesel Cetane Boost προσφέρει εμπιστοσύνη στην απόδοση του ντίζελ σας. Η συμπυκνωμένη φόρμουλα χρησιμοποιεί μοναδική χημεία για να στοχεύει και να εξαλείφει συγκεκριμένα προβλήματα απόδοσης, μεγιστοποιώντας τη δύναμη του πετρελαίου. Βελτιώνει την ποιότητα καυσίμου για κορυφαία απόδοση Το καύσιμο με υψηλότερο αριθμό κετανίου παρέχει μια ..

16,50€ 12,89€

AMSOIL DIESEL INJECTOR CLEAN ADDITIVE 473ml - ADFCN

Το AMSOIL Diesel Injector Clean (ADF / ADFP) απομακρύνει τις καταστροφικές αποθέσεις από τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου ντίζελ για την αποκατάσταση της ιπποδύναμης και τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου. Σχεδιάζεται για όλους τους τύπους κινητήρων ντίζελ, συμπεριλαμβανομένων των common rail υψηλής πίεσης Το Diesel Injector Clean έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει τόσο τις δύσκολες προς απομάκρυνση εσωτερικές καταθέσεις εγχυτήρων ντίζελ που εκτείνονται στους σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες common-rail υψηλής πίεσης και τις παραδοσιακές ανθρακούχες εναποθέσεις. Το Diesel Injector Clean παρέχει αξιοπιστία στις επιδόσεις του κινητήρα σας. Η συμπυκνωμένη φόρμουλα χρ..

13,00€ 10,00€

AMSOIL SLIP LOCK DIFFERENTIAL ADDITIVE 118ml - ADATB-CA

Το AMSOIL Slip Lock® Additive (ADA) είναι διατυπωμένο με προηγμένους τροποποιητές τριβής και έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει το κούμπωμα και τον θόρυβο σε αυτοκίνητα, φορτηγά και SUV εξοπλισμένα με διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης. Το AMSOIL Slip Lock Differential Additive είναι σχεδιασμένο για χρήση τόσο σε συνθετικά όσο και σε πετρελαιοειδή λιπαντικά και αντικαθιστά ασφαλώς τους τροποποιητές τριβής που συνιστώνται από τον κατασκευαστή. Η άνετη συσκευασία του σωλήνα συμπίεσης παρέχει γρήγορη και εύκολη εφαρμογή στο περίβλημα του γραναζιού. Ένας σωλήνας τεσσάρων ουγκιών του Slip Lock αντιμετωπίζει ποσότητες δύο έως τεσσάρων quart λιπαντικού. Δεν χρησιμοποιείται σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων ή σε άλλες εφαρμογές που απαιτούν υγρό αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. ΣΗΜΕΙΩΣ..

12,00€ 8,60€

AMSOIL UPPER CYLINDER LUBRICANT ADDITIVE 177ml - UCLCN

Η κορυφή του κινητήρα σας λιπαίνεται αραιά και είναι επιρρεπής στην ανάπτυξη αποθέσεων απόδοσης. Είναι επίσης πολύ επιρρεπής στη διάβρωση, ένα ζήτημα που επιδεινώνεται από την επικράτηση της αιθανόλης στα σημερνά καύσιμα. Το AMSOIL Upper Cylinder Lubricant έχει σχεδιαστεί για την επίλυση αυτών των ζητημάτων. Η αποκλειστική, ισχυρή σύνθεση της AMSOIL συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της ισχύος και των επιδόσεων του κινητήρα ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Και σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά πρόσθετα καυσίμου, το AMSOIL Upper Cylinder Lubricant λειτουργεί. Λιπαίνει τα εξαρτήματα κορυφής Η έντονη θ..

12,00€ 7,85€

AMSOIL ΡΙ PERFORMANCE IMPROVER ADDITIVE 355ml - APICN

Μέγιστος καθαρισμός εναποθέσεων Το AMSOIL P.i. διαθέτει πρόσθετα που επιτίθενται στις πιο κοινές μορφές εναπόθεσης κινητήρων και περιορίζουν τα αποτελέσματά τους. Αφαιρεί τις εναποθεσεις του εγχυτήρα καυσίμου Οι περισσότεροι νέοι κινητήρες διαθέτουν άμεση έγχυση βενζίνης (GDI) για να αυξήσουν την ισχύ και να βελτιώσουν την οικονομία καυσίμου. Αυτά τα μπεκ ψεκασμού βρίσκονται μέσα στο έντονο περιβάλλον θέρμανσης και πίεσης του θαλάμου καύσης, καθιστώντας τα ιδιαίτερα ευάλωτα στις καταθέσεις. Η υπερβολική πίεση σε συνδυασμό με την ατελή καύση καυσίμου μπορεί να οδηγήσει σε δραματικά αυξημένα επίπεδα αιθάλης (σωματιδίων). Η άμεση έγχυση συνήθως δημιουργεί 30 έως 40 φορές περισσότερο αιθάλη από τους κλασικούς εγ..

22,00€ 16,85€

BARDAHL B2 OIL TREATMENT 300ml (0101-3400)

Το Bardahl B2 σταματά την καύση λαδιού σε κινητήρες με ανοχές. Αυξάνει την συμπίεση και την πίεση του λαδιού και μειώνει την τριβή και τη φθορά.ΕφαρμογήΠροσθέστε απευθείας μέσα στον κινητήρα .• Σε κάθε αλλαγή λαδιών, χρησιμοποιήστε 10% BARDAHL B2.Για πιο φθαρμένους κινητήρες, έως και 20%. ΠΡΟΣΟΧΗ: περισσότερο από το 20% μπορεί να εμποδίζει την απόδοση του κινητήρα.• Προσθέστε μεταξύ των αλλαγών λαδιών, αν απαιτείται...

16,00€ 11,28€

BARDAHL FUEL INJECTOR CLEANER (ΒΕΝΖΙΝΗΣ) 300ml (1210-1300)

Καθαρίζει όλο το σύστημα ψεκασμού. Αποκαθιστά τις επιδόσεις του κινητήρα και μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων. Βελτιώνει την απόκριση και την ιπποδύναμη. Μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα. Αφαιρεί υγρασία που οφείλεται σε συμπύκνωση. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

17,80€ 13,99€

BARDAHL MAXI COMPRESSION 475ml (1030-6475)

Απαραίτητο όταν υπάρχει : Απώλεια της συμπίεσης. Απώλεια ισχύος σε υψηλές ταχύτητες.Υψηλή κατανάλωση λαδιού.Διαρροή λαδιού.Θόρυβος και μη φυσιολογική φθορά του κινητήρα.Αποκαθιστά την χαμένη συμπίεση.Σταματά τις διαρροές, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα των φλαντζών.Μειώνει την κατανάλωση λαδιού.Μειώνει το θόρυβο του κινητήρα.Βελτιώνει την ιπποδύναμη και την απόδοση του κινητήρα. Συμβατό με κάθε τύπο λιπαντικού. Όταν ο κινητήρας είναι ζεστός, προσθέστε το μισό μπουκάλι στον κινητήρα όταν αλλάζετε λάδια ή όταν συμπληρώνετε.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος...

35,00€ 24,99€

BARDAHL ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΟΚΤΑΝΙΩΝ - OCTANE BOOSTER 250ml (1040-1800)

Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης έως 5 μονάδες. Η απόδοση του κινητήρα βελτιώνεται και υπάρχει μια πιο ομοιόμορφη καύση. Δεν περιέχει μόλυβδο.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΘανατηφόρο σε επαφή με το δέρμα.Θανατηφόρο σε περίπτωση εισπνοής.Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης.Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις...

18,00€ 12,79€

BARDAHL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ - CONCETRATED FUEL INJECTOR CLEANER 500ml (1210-5500)

Περιέχει ένα μίγμα διαλυτών ώστε να καθαρίζει τις σωληνώσεις από όπου κυκλοφορεί το καύσιμο, την αντλία, το injection και τον θάλαμο καύσης. Έτσι, αποφεύγεται η υπερβολική κατανάλωση καυσίμου, η κρύα εκκίνηση του κινητήρα γίνεται πιο εύκολη και η ισχύς του κινητήρα αποκαθίσταται.Οι εκπομπές των βλαβερών αερίων (HC, CO και NOx) μειώνονται. Αυξάνει τον αριθμό οκτανίου της βενζίνης και βελτιώνει την επιτάχυνση του κινητήρα.Αποτρέπει το κόλλημα των μπεκ.Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, χάρη στις εξαιρετικές του ικανότητες κατά της φθοράς.Μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα.Μειώνει τα καυσαέρια και τις εκπομπές ρύπων.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΥγρό και ατμοί εύφλεκτα.Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές σε επαφή με ..

33,00€ 21,99€

BARDAHL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - DIESEL SYSTEM CLEANER 300ml (1320-1300)

ΕφαρμογήΩς προληπτική θεραπεία: Αδειάστε το περιέχομενο ενός δοχείου κάθε 10,000 χιλιόμετρα μέσα στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Ένα δοχείο αρκεί για 20 λίτρα καυσίμου.Ως διορθωτική θεραπεία: Όσο είναι ζεστός ο κινητήρας αποσυνδέστε το σωλήνα αναρρόφησης και τον σωλήνα επιστροφής και τοποθετείστε τα στο δοχείο.Ξεκινήστε τον κινητήρα.Συνδέστε ξανά την αναρρόφηση και τους σωλήνες επιστροφής. Ξεκινήστε τον κινητήρα.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Τοξικό γι..

19,00€ 14,35€

BARDAHL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ - PREVENTIVE DPF CLEANER 300ml (3612-0300)

Συντηρητικό για την αποφυγή φραξίματος του Φίλτρου Σωματιδίων (DPF). Διευκολύνει την καύση σωματιδίων αιθάλης και την αναγέννηση του DPF. Επιμηκύνει την διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων. Συνίσταται ιδιαίτερα σε οχήματα που καλύπτουν μικρές αποστάσεις κυρίως μέσα στην πόλη. Συμβατό με κάθε τύπο οχήματος.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη...

19,00€ 14,99€

BARDAHL ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ POWER STEERING STOP LEAK 300ml (1755-0300)

Σταματά τις διαρροές και εμποδίζει την αντικατάσταση ακριβών εξαρτημάτων.Επαναφέρει τις αρχικές ιδιότητες των εσωτερικών και εξωτερικών o-rings.Επεκτείνει την διάρκεια ζωής των μηχανικών μερών του κιβωτίου.Δεν επαναφέρει τις ραγισμένες η σπασμένες τσιμούχες και δεν λειτουργεί σε φλάντζες από χαρτί.Συμβατό με οποιοδήποτε τύπο λιπαντικού που χρησιμοποιείτε στο κιβώτιο ταχυτήτων η στο αυτόματο κιβώτιο (DEXRON,LHM κ.λ.π.)ΕφαρμογήΓια υδραυλικό τιμόνι: Αδειάστε το μπουκάλι στο δοχείο μέχρι το ανώτατο σημείο γεμίσματος.Για αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων: Προσθέστε το μπουκάλι στο δοχείο στο 10 % της μέγιστης χωρητικότητας του.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΕπιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις..

27,00€ 21,78€