ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FLAMINGO ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 450ml - 14295

Με την ειδική του φόρμουλα, ο αιθέρας εκκίνησης Flamingο βοηθάει στην γρήγορη και σταθερή εκκίνηση του κινητήρα χωρίς ανάγκη προθέρμανσης κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες (κάτω από -40?C και υγρασία). Στα πλεονεκτήματα του προϊόντος περιλαμβάνονται η εύκολη χρήση του, η γρήγορη εκκίνηση, ακίνδυνο και φιλικό προς τον κινητήρα και η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ρεύματος της μπαταρίας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, φορτηγάκια, μηχανοκίνητα σκάφη κ.λπ.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

5,50€ 2,59€

MANNOL 9669 MOTOR STARTER (ΑΙΘΕΡΑΣ) 450ML

Eνα εργαλείο που διευκολύνει και επιταχύνει την ανάφλεξη του κινητήρα. Εφαρμογή: Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα στο φίλτρο αέρα από περίπου 20 εκατοστά μακριά και ξεκινήστε αμέσως τον κινητήρα. Για βενζινοκινητήρες πιέστε ελαφρά το γκάζι. Για κινητήρες ντίζελ, πιέστε πλήρως το γκάζι. Μην ψεκάζετε σε μπουζί και σε μέρη του συστήματος θέρμανσης.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

6,90€ 4,50€

WURTH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΟΚΤΑΝΙΩΝ (ΒΕΝΖΙΝΗ) 300ml (5861103300)

Τομείς εφαρμογής / χρήση • Σε περιπτώσεις που είναι διαθέσιμα μόνο καύσιμα χαμηλής ποιότητας,π.χ. σε ταξίδια σε άλλες χώρες • Όταν διαπιστώνονται θόρυβοι κινητήρα όπως κροτάλισμα ή "πιράκια" • Για την αύξηση της ισχύος σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων Ιδιότητες • Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων κατά 3–8 μονάδες, ανάλογα με την αρχική ποιότητα καυσίμου • Αποτρέπει τις φθορές στις έδρες των βαλβίδων και στις βαλβίδες εξαγωγής και αυξάνει τη διάρκεια ζωής όλου του συστήματος καυσίμου • Προστατεύει τον κινητήρα από την προανάφλεξη, το κροτάλισμα και τα "πιράκια" • Βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα Εφαρμογή / Δοσολογία: Προσθέστε το βελτιωτικό λειτουργίας απευθείας στο καύσιμο. 300ml σε 50-60 Lt. καυσίμου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θ..

12,00€ 8,20€