ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

AMSOIL COOLANT BOOST 473ml - RDCBCN

Είναι διαμορφωμένο με ιδιόκτητη τεχνολογία κλιμακωτής επιφανειοδραστικής ουσίας, για να παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική μεταφορά θερμότητας μέσα στο ψυγείου και την κεφαλή των κυλίνδρων, με αποτέλεσμα την μειωμένη θερμοκρασία και αποτελεσματικότερη λειτουργία, την αυξημένη ιπποδύναμη και τους σημαντικά μειωμένους χρόνους προθέρμανσης του κινητήρα σε κρύο καιρό. Οι αγωνιζόμενοι απαιτούν χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας του κινητήρα προκειμένου να επιτευχθεί μέγιστη απόδοση και ιπποδύναμη στην πίστα. Πολλοί αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν απλό νερό ως ψυκτικό μέσο, το οποίο προσκαλεί ζημιογόνα θερμοκρασία και διάβρωση της αντλίας νερού. Το AMSOIL DOMINATOR® Coolant Boost (RDCB) παρέχει στους οδηγούς σημαντικά χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας κινητήρα, ταχύτερου..

25,00€ 17,87€

AMSOIL SLIP LOCK DIFFERENTIAL ADDITIVE 118ml - ADATB-CA

Το AMSOIL Slip Lock® Additive (ADA) είναι διατυπωμένο με προηγμένους τροποποιητές τριβής και έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει το κούμπωμα και τον θόρυβο σε αυτοκίνητα, φορτηγά και SUV εξοπλισμένα με διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης. Το AMSOIL Slip Lock Differential Additive είναι σχεδιασμένο για χρήση τόσο σε συνθετικά όσο και σε πετρελαιοειδή λιπαντικά και αντικαθιστά ασφαλώς τους τροποποιητές τριβής που συνιστώνται από τον κατασκευαστή. Η άνετη συσκευασία του σωλήνα συμπίεσης παρέχει γρήγορη και εύκολη εφαρμογή στο περίβλημα του γραναζιού. Ένας σωλήνας τεσσάρων ουγκιών του Slip Lock αντιμετωπίζει ποσότητες δύο έως τεσσάρων quart λιπαντικού. Δεν χρησιμοποιείται σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων ή σε άλλες εφαρμογές που απαιτούν υγρό αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. ΣΗΜΕΙΩΣ..

12,00€ 8,60€

AMSOIL UPPER CYLINDER LUBRICANT ADDITIVE 177ml - UCLCN

Η κορυφή του κινητήρα σας λιπαίνεται αραιά και είναι επιρρεπής στην ανάπτυξη αποθέσεων απόδοσης. Είναι επίσης πολύ επιρρεπής στη διάβρωση, ένα ζήτημα που επιδεινώνεται από την επικράτηση της αιθανόλης στα σημερνά καύσιμα. Το AMSOIL Upper Cylinder Lubricant έχει σχεδιαστεί για την επίλυση αυτών των ζητημάτων. Η αποκλειστική, ισχυρή σύνθεση της AMSOIL συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της ισχύος και των επιδόσεων του κινητήρα ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Και σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά πρόσθετα καυσίμου, το AMSOIL Upper Cylinder Lubricant λειτουργεί. Λιπαίνει τα εξαρτήματα κορυφής Η έντονη θ..

12,00€ 7,85€

AMSOIL ΡΙ PERFORMANCE IMPROVER ADDITIVE 355ml - APICN

Μέγιστος καθαρισμός εναποθέσεων Το AMSOIL P.i. διαθέτει πρόσθετα που επιτίθενται στις πιο κοινές μορφές εναπόθεσης κινητήρων και περιορίζουν τα αποτελέσματά τους. Αφαιρεί τις εναποθεσεις του εγχυτήρα καυσίμου Οι περισσότεροι νέοι κινητήρες διαθέτουν άμεση έγχυση βενζίνης (GDI) για να αυξήσουν την ισχύ και να βελτιώσουν την οικονομία καυσίμου. Αυτά τα μπεκ ψεκασμού βρίσκονται μέσα στο έντονο περιβάλλον θέρμανσης και πίεσης του θαλάμου καύσης, καθιστώντας τα ιδιαίτερα ευάλωτα στις καταθέσεις. Η υπερβολική πίεση σε συνδυασμό με την ατελή καύση καυσίμου μπορεί να οδηγήσει σε δραματικά αυξημένα επίπεδα αιθάλης (σωματιδίων). Η άμεση έγχυση συνήθως δημιουργεί 30 έως 40 φορές περισσότερο αιθάλη από τους κλασικούς εγ..

22,00€ 16,85€

BARDAHL FUEL INJECTOR CLEANER (ΒΕΝΖΙΝΗΣ) 300ml (1210-1300)

Καθαρίζει όλο το σύστημα ψεκασμού. Αποκαθιστά τις επιδόσεις του κινητήρα και μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων. Βελτιώνει την απόκριση και την ιπποδύναμη. Μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα. Αφαιρεί υγρασία που οφείλεται σε συμπύκνωση. ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

17,80€ 13,99€

BARDAHL ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΟΚΤΑΝΙΩΝ - OCTANE BOOSTER 250ml (1040-1800)

Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης έως 5 μονάδες. Η απόδοση του κινητήρα βελτιώνεται και υπάρχει μια πιο ομοιόμορφη καύση. Δεν περιέχει μόλυβδο.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΘανατηφόρο σε επαφή με το δέρμα.Θανατηφόρο σε περίπτωση εισπνοής.Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης.Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις...

18,00€ 12,79€

BARDAHL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ - CONCETRATED FUEL INJECTOR CLEANER 500ml (1210-5500)

Περιέχει ένα μίγμα διαλυτών ώστε να καθαρίζει τις σωληνώσεις από όπου κυκλοφορεί το καύσιμο, την αντλία, το injection και τον θάλαμο καύσης. Έτσι, αποφεύγεται η υπερβολική κατανάλωση καυσίμου, η κρύα εκκίνηση του κινητήρα γίνεται πιο εύκολη και η ισχύς του κινητήρα αποκαθίσταται.Οι εκπομπές των βλαβερών αερίων (HC, CO και NOx) μειώνονται. Αυξάνει τον αριθμό οκτανίου της βενζίνης και βελτιώνει την επιτάχυνση του κινητήρα.Αποτρέπει το κόλλημα των μπεκ.Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, χάρη στις εξαιρετικές του ικανότητες κατά της φθοράς.Μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα.Μειώνει τα καυσαέρια και τις εκπομπές ρύπων.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΥγρό και ατμοί εύφλεκτα.Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές σε επαφή με ..

33,00€ 21,99€

BARDAHL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ - PREVENTIVE DPF CLEANER 300ml (3612-0300)

Συντηρητικό για την αποφυγή φραξίματος του Φίλτρου Σωματιδίων (DPF). Διευκολύνει την καύση σωματιδίων αιθάλης και την αναγέννηση του DPF. Επιμηκύνει την διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων. Συνίσταται ιδιαίτερα σε οχήματα που καλύπτουν μικρές αποστάσεις κυρίως μέσα στην πόλη. Συμβατό με κάθε τύπο οχήματος.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη...

19,00€ 14,99€

FLAMINGO ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΟΚΤΑΝΙΩΝ 250ml - 14372

Κατάλληλο για βενζινοκίνητα  Απορρυπαντικά υψηλής απόδοσης και τροποποιητές τριβής ενώνονται για να σχηματίσουν μια μοναδική λύση για να βοηθήσουν στην: εξοικονόμηση καύσιμου μέσω του βαθύ καθαρισμού ολόκληρου του συστήματος καύσης, αποκατάσταση της μέγιστης απόδοσης, μείωση των τριβών, αποτροπή των κοιτασμάτων αιθανόλης και ελάττωση της διάβρωσης. Το καθαριστικό μπεκ ψεκασμού βενζίνης που χρησιμοποιείται τακτικά βοηθά: ✓Βελτίωση οκτανίων ✓Ανθεκτικότητα κατά της οξείδωσης ✓Σταθερό αέριο γρήγορα ✓Καθαρό αέριο ✓Συμβάλλει στην καύσηΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσθέστε ολόκληρο το περιεχόμενο απευθείας σε γεμάτη δεξαμενή βενζίνης ή πετρελαίου. Μία φιάλη (250ml) σε 50-60 λίτρα βενζίνης ή πετρελαίου. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε κάθε 3000 χιλιόμετρα. Ασφαλής χρήση ..

5,90€ 4,19€

FLAMINGO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 250ml - 14371

Τα απορρυπαντικά υψηλής απόδοσης και οι τροποποιητές τριβής ενώνονται για να σχηματίσουν μια λύση μίας πηγής για να βοηθήσουν: εξοικονόμηση αερίου με βαθύ καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος καυσίμων. αποκατασταθεί η μέγιστη απόδοση. Μειώστε την τριβή. αποτροπή καταθέσεων αιθανόλης · και αναστέλλουν τη διάβρωση. Το καθαριστικό μπεκ ψεκασμού βενζίνης που χρησιμοποιείται τακτικά βοηθά: ✓Επαναφορά ισχύος και επιτάχυνσης ✓Απαλύνει το τραχύ ρελαντί ✓Καθαρίζει και συντηρεί το σύστημα παράδοσης καυσίμου ✓Αύξηση της οικονομίας καυσίμου ✓Μείωση της εκπομπής καυσαερίων. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Προσθέστε ολόκληρο το περιεχόμενο απευθείας σε ένα πλήρες ρεζερβουάρ βενζίνης. Ένα μπουκάλι (250ml) θα θεραπεύσει 50-60 λίτρα. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε κάθε 3000 χλμ.Ασφαλέ..

5,90€ 3,49€

K2 T311 FUEL INJECTOR CLEANER (ΒΕΝΖΙΝΗΣ) 50ml

Αυτό το προϊόν από την πρώτη χρήση, καθαρίζει τέλεια ολόκληρο το σύστημα καυσίμου. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή τοξικών καυσαερίων, καθώς και την αποκατάσταση της πλήρους ισχύος του κινητήρα. Διευκολύνει την εκκίνηση και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Εφαρμόζεται σε βενζινοκινητήρες.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεσηΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

7,80€ 4,99€

K2 T322 Ενισχυτικό – Καθαριστικό Συστήματος Βενζίνης BENZIN GO! 250ml

Το K2 BENZIN GO! είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο καυσίμου για τον καθαρισμό του συστήματος βενζίνης. Τα πρόσθετα που περιέχει το K2 BENZIN GO! προστατεύουν και τα πιο ευαίσθητα συστήματα του κινητήρα και μειώνουν τον κίνδυνο δαπανηρών βλαβών. Είναι ένα εξειδικευμένο πρόσθετο καυσίμου, που προορίζεται για τον καθαρισμό του injection σε βενζινοκινητήρες. Η καινοτόμος και σύγχρονη φόρμουλα του, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση στην απομάκρυνση ακαθαρσιών από τα μπεκ και το σύστημα καυσίμου. Βελτιώνει την αποδοτικότητα του καυσίμου καθαρίζοντας τα μπεκ ψεκασμού και διασφαλίζοντας τον κατάλληλο ψεκασμό. Χρησιμοποιείται κάθε 10 χιλιάδες χιλιόμετρα. Διευκολύνει την εκκίνηση του κινητήρα, αποτρέπει την απώλεια ισχύος, αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία του κινητήρα, μειώνει την καύ..

10,00€ 6,98€

MANNOL 9939 ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΥΣΗΣ 500ML

Ενεργοποιητής καύσης καυσίμου για όλους τους τύπους συστημάτων καυσίμου κινητήρα βενζίνης με βάση συνθετικούς εστέρες. Σχεδιασμένο για να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και να προστατεύει τον κινητήρα από τις συνέπειες της χρήσης βενζίνης χαμηλής ποιότητας.Όταν αναμιγνύεται με βενζίνη, αποδυναμώνει τους διαμοριακούς δεσμούς, περιορίζει τη χωρική δομή των υδρογονανθράκων και το καθιστά πιο ομοιόμορφο, γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση στα μόρια οξυγόνου, αυξάνοντας την πληρότητα της καύσης (οξείδωση) της βενζίνης και μειώνει την κατανάλωσή του.Ιδιότητες προϊόντος:- Αυξάνοντας την απόδοση καύσης, μειώνει την κατανάλωση βενζίνης κατά 3-5% και μειώνει τις εκπομπές CO-CH.- Όλα τα άλλα πράγματα είναι ίδια, αυξάνουν την ισχύ του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένης..

10,00€ 5,89€

MANNOL 9954 ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ ΟΚΤΑΝΙΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 500ml

Ένα ειδικό πρόσθετο βενζίνης που αυξάνει τον αριθμό οκτανίων . Κατάλληλο για όλους τους τύπους βενζίνης και για όλους τους τύπους βενζινοκινητήρων (ατμοσφαιρικός και turbo) Εφαρμογή: Προσθέστε στο ρεζερβουάρ σε αναλογία 1: 100 (500 ml ανά 50 λίτρα καυσίμου). Συνιστάται για τακτική χρήση.Προσοχή με σημάνσεις κινδύνουΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις...

12,00€ 6,99€

MANNOL 9957 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 400ML

Ειδικό προιόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης .Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα.Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων.Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης.Εφαρμογή: Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν από τον ανεφοδιασμό σε αναλογία 400 ml έως 75 λίτρα καυσίμουΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς...

7,00€ 3,47€