ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

K2 T317 ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ LPG 50ml

Υψηλής συγκέντρωσης πρόσθετο καυσίμου για κινητήρες που τροφοδοτούνται με υγραέριο. Εάν προστεθεί στη βενζίνη, χάρη στα συστατικά κατά της ύφεσης προστατεύουν τις βαλβίδες και τα καθίσματα βαλβίδων κατά τη διάρκεια της περαιτέρω λειτουργίας του LPG. Εάν χρησιμοποιείται τακτικά, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων, παρατείνοντας κατά συνέπεια τη διάρκεια ζωής του καταλύτη. Οδηγίες: Ρίξτε όλο το περιεχόμενο στο ρεζερβουάρ καυσίμου και γεμίστε το με βενζίνη. Χρησιμοποιήστε το κάθε 1500 χλμ...

10,00€ 4,35€

PROTEC P1922 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤ. ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (LPG+βενζίνη) 200ml

– Για χρήση στο ρεζερβουάρ βενζίνης. – Ειδικά σχεδιασμένο για LPG οχήματα. – Διαλύει άμεσα και με μακροπρόθεσμη δράση ακόμα και τα μικρότερα μόρια μόλυνσης και κατάλοιπα ρητινών, στον θάλαμο καύσης. – Περιέχει εξαιρετικά ενεργά λιπαντικά συστατικά που εξασφαλίζουν προστασία των βαλβίδων ενάντια στην φθορά, την τριβή και την διάβρωση. – Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή καυσαερίων, καθώς επίσης επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. – Η τακτική του χρήση εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη ‘’σταθερότητα’’ του καυσίμου. Τρόπος Χρήσης: Χρησιμοποιείστε το στο ρεζερβουάρ βενζίνης οχημάτων με δύο συστήματα (υγραέριο/βενζίνη). Προσθέστε κάθε 3-4μήνες ή κάθε 10.000 χλμ στο σύστημα καυσίμου πριν από το γέμισμα. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν το προϊόν χρησιμοπο..

13,50€ 9,45€

PROTEC P1988 ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΒΑΛΒΙΔΩΝ LPG 1L

– Εξαιρετικά ενεργό πρόσθετο που μειώνει την φθορά και τριβή των βαλβίδων και των εδρών τους στους κινητήρες LPG, προσφέροντας μόνιμη προστασία. – Η ειδική σύνθεση του προϊόντος, καθαρίζει και λιπαίνει το άνω μέρος του θαλάμου καύσης σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα ανάμεσα στις βαλβίδες και τις έδρες τους. – Η ενεργή προστασία ενάντια σε φθορά και τριβή και ο ιδανικός ‘’διασκορπισμός’’ θερμότητας, εξασφαλίζουν βελτιωμένη ψύξη των βαλβίδων και των εδρών τους. – Κατάλληλο και για οχήματα με καταλύτη. Τρόπος Χρήσης: Το LPG Valve Lube χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε αυτόματο διανεμητή οχημάτων με διπλό σύστημα (βενζίνη/υγραέριο). Χρησιμοποιείστε το προϊόν τακτικά στον αυτόματο διανεμητή. Προσοχή: ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επ..

24,00€ 18,45€

STP ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ LPG PETROL TREAT 200ml - 57200

Επαναφέρει ισχύ και επιτάχυνση, εξομαλύνει το ρελαντί, αποκαθιστά το σύστημα τροφοδοσίας και απομακρύνει ξένα σώματα, ξεβουλώνει τα μπεκ και επιτρέπει τον ομοιόμορφο ψεκασμό του καυσί-μου στο θάλαμο καύσης, βελτιώνει την οικονομία στο καύσιμο, ελαττώνει την εκπομπή ρύπωνΗ STP είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα πρόσθετα καυσίμων και προϊόντα φροντίδας κινητήρα, σχεδιασμένα για τη βέλτιστη απόδοση του. Η εταιρεία στηρίζει μεγάλες αγωνιστικές ομάδες όπως αυτές των Graham Hill, Jim Clark και Mario Andretti.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.Μπορεί να προκαλέσει βλάβε..

8,50€ 5,59€

WURTH ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ LPG 120ML (5861202120)

Ειδικά εξελιγμένο προϊόν για την προστασία και τον καθαρισμό του συστήματος υγραεριοκίνησης (LPG). Ιδιότητες Προστατεύει αποτελεσματικά από την οξείδωση και τη διάβρωση ολόκληρο το σύστημα του καυσίμου.  Αποτρέπει από κάθε είδους φθορά και αλλοιώσεις τις βαλβίδες του συστήματος. Δημιουργεί μία προστατευτική επίστρωση μεταξύ της βαλβίδας και της έδρας αυτής,  προλαμβάνοντας τη δημιουργία επικαθίσεων...

19,00€ 11,00€