ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

K2 W139 ΣΠΡΕΥ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 250ml

K2 GREASE FOR CHAINS OFF-ROAD 250 ML - είναι ένα πολύ αποδοτικό γράσο, σχεδιασμένο για λίπανση αλυσίδων και γραναζιών σε off-road μοτοσικλέτες και τετράγωνα. Χάρη στις λιπαντικές και διεισδυτικές ιδιότητες, διεισδύει σε όλα τα κενά, προστατεύοντας την αλυσίδα και τα γρανάζια από την πρόωρη φθορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους αλυσίδων, x-ring, o-ring, z-ring κ.λπ.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του K2 GREASE FOR OFF-ROAD CHAIN ​​είναι ότι μετά την εφαρμογή παραμένει σε ημι-υγρή μορφή, αφήνοντας ένα λιπαντικό και προστατευτικό στρώμα. Αυτό το στρώμα δεν κολλά σε λάσπη, άμμο ή άλλα στοιχεία του εδάφους και όλες οι ακαθαρσίες αφαιρούνται μαζί με την περιστροφική κίνηση του σετ κίνησης. Χάρη στο οποίο παραμένει καθαρότερο, γεγονός που μειώνει την τριβή μεταξύ της αλυσίδας και των γρα..

8,75€ 4,90€

MANNOL 7904 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 400ML

Το MANNOL Cleaner αλυσίδας είναι ένας ειδικός παράγοντας για τον γρήγορο και εύκολο καθαρισμό αλυσίδων και ξεχωριστών εξαρτημάτων σε μοτοσυκλέτες. Αυτό το προϊόν έχει καλή διεισδυτική ικανότητα και εξαιρετικές ιδιότητες διάλυσης. Διευκολύνει την απομάκρυνση των κοιτασμάτων πίσσας και του πετρελαίου πίσσας, καθώς και τη διάλυση πετρελαίου και λίπους.Εφαρμογή: Κρατήστε ένα πανί κάτω από την αλυσίδα, ψεκάστε γενναιόδωρα και ξεπεράστε την αλυσίδα αρκετές φορές. Μετά τον καθαρισμό, η αλυσίδα μπορεί να λιπαίνεται με αλυσίδα αλυσίδας MANNOL 7901. Κατάλληλο για δαχτυλίδια O, X, Z.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΠροκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θ..

6,70€ 3,95€

PROTEC ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 200ml - P3011

Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις μοτοσυκλέτες. Αφαιρεί τη μόλυνση, τις ρητίνες, την υγρασία και τα κατάλοιπα άνθρακα από όλο το σύστημα καυσίμου. Προστατεύει και λιπαίνει το άνω μέρος του κυλίνδρου.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΗ225 Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. H304 Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H319 Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. H332 Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής. H335 Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. H373 Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. H412 Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις...

14,00€ 8,65€

WD-40 Σπρέι Λιπαντικό Αλυσίδας 400ml - 206040120

Η σύνθεση του προσφέρει μεγάλης διάρκειας λίπανση και προστασία για την αλυσίδα σας και είναι συμβατή με δακτυλίους και ασφάλειες Ο, Χ, Ζ.Η μακροχρόνια δράση του το καθιστά εξαιρετικά κατάλληλο για ξηρές συνθήκες.Είναι επίσης ταχυστέγνωτο και δεν λερώνει.Η συστηματική χρήση του διατηρεί την απόδοση και παρατείνει την διάρκεια ζωής της αλυσίδας σας Πλεονεκτήματα του προϊόντος: Λίπανση διαρκείαςΠλήρως συνθετικόΠεριέχει πρόσθετα για υψηλές πιέσεις και κατά της φθοράς για βελτιωμένη αντοχή στα φορτία.Δεν λερώνειΨεκασμός ακριβείας που ελαχιστοποιεί τις απώλειες του προϊόντοςΑποτρέπει την διείσδυση του νερούΣυμβατό με δακτυλίους και ασφάλειες Ο, X και Ζ Συνιστάται για: Είναι σχεδιασμένο για χρήση σε αλυσίδες ταχείας περιστροφήςΤα προϊόντα αυτά εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή συντήρηση τ..

11,00€ 8,88€