ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΑ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

K2 K265 ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ CLAREN -22C 5L

Καθαριστικό-Αντιπαγωτικό Παρμπρίζ 5LΗ ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα.Καθαρό παρμπρίζ χωρίς γραμμώσεις.Κατάλληλο το χειμώνα καθώς απομακρύνει τον πάγο και το καλοκαίρι καθώς απομακρύνει υπολείμματα απο έντομα και ρετσίνι δέντρων.Χρησιμοποιείτε όλες τις εποχές.Μίγμα έτοιμο προς χρήση.Δεν προκαλει καποια ζημια στις λαστιχιενιες εσοχες και τους υαλοκαθαριστηρες.Αφηνει την επιφανεια χωρις καταλοιπα και με ενα ευχαριστο αρωμα.ΚΙΝΔΥΝΟΣΔηλώσεις επικινδυνότητας:Η226:  Εύφλεκτο υγρό και ατμοί Η319: Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη..

11,00€ 8,79€

K2 K603 Αποψυκτικό υγρό -60°C 300ml

ΚΙΝΔΥΝΟΣΔηλώσεις επικινδυνότητας:Η226:  Εύφλεκτο υγρό και ατμοί Η319: Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη..

6,00€ 3,99€

LIQUI MOLY ΥΓΡΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ LM7599 2L

Καθαριστικό παρμπρίζ  έως -20°C. Εμποδίζει το το σύστημα πλύση του παρμπριζ από το πάγωμα εξασφαλίζοντας άριστη ορατότητα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.Αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε βρωμιά και υπολείμματα λίπους, χωρίς να προκαλεί βλάβη στα πλαστικά μέρη ή τους υαλοκαθαριστήρες του αυτο..

7,00€

MANNOL 5024 ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ -70°C 1L MN5024

Αντιπαγωτικό για παρμπρίζ και προβολείς για πλύσιμο το χειμώνα.Αφαιρεί πάγο έως -70 °. Ουδέτερο σε βερνίκια.Δεν περιέχει φωσφορικά και είναι βιολογικά ουδέτερο.Έχει ευχάριστη μυρωδιά εσπεριδοειδών.ΚΙΝΔΥΝΟΣΔηλώσεις επικινδυνότητας:Η226:  Εύφλεκτο υγρό και ατμοί Η319: Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη..

5,80€ 3,75€

MANNOL 9908 ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ 450ML MN9908

Eξασφαλίζει μια αποτελεσματική και γρήγορη απόψυξη πάγου στα παρμπρίζ των οχημάτων, απλοποιεί την απομάκρυνσή του και αποτρέπει την αναμόρφωση του πάγου. Παρέχει σαφή ορατότητα για τον οδηγό και αυξάνει την ασφάλεια της κυκλοφορίας. Η παρατεταμένη θέρμανση του εσωτερικού χώρου για την απόψυξη των παραθύρων αυτοκινήτων δεν είναι πλέον απαραίτητη. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στους προβολείς απόψυξης, τις κλειδαριές, τις πόρτες των αυτοκινήτων, τα καπάκια και τα πτερύγια των υαλοκαθαριστήρων.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλΔοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα  ύστε..

6,90€ 3,50€

MANNOL 9967 ΥΓΡΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ 50ML

ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

3,80€ 2,90€

MANNOL 9982 ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 250ML

Αναπτύχθηκε από μια μοναδική τεχνολογία και χρησιμοποιείται για την πρόληψη του σχηματισμού των κρυστάλλων παραφίνης στο καύσιμο ντήζελ σε χαμηλές θερμοκρασίες.Χάρη στην κατασταλτική δράση των αντιπηκτικών ουσιών, εμποδίζει το φράξιμο των φίλτρων και των σωλήνων καυσίμου.Η ουσία αντιτζελ που περιέχει όχι μόνο μειώνει τη θερμοκρασία ορίου διηθησιμότητας (έως-36 ° C) και τη θερμοκρασία κατάψυξης (έως-47 ° C) του καυσίμου ντίζελ, αλλά βελτιστοποιεί επίσης το σύστημα καυσίμου σε χαμηλές θερμοκρασίες.Καίγεται εντελώς χωρίς τον σχηματισμό υπολειμμάτων τέφρας.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση. κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς.Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδρασηΤοξικό για τους υδρόβιους οργαν..

8,00€ 5,00€