Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής

Όσες παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη 13:00 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία την επομένη εργάσιμη.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία Courier θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέχρι τις 16:00 μ.μ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με Courier

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier.

*Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 1.70 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.


Για βαριά αντικείμενα συνίσταται η μεταφορά μέσω μεταφορικής εταιρείας.


Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Η παράδοση στο πρακτορείο γίνετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία. Ο τρόπος πληρωμής σε αυτή την περίπτωση γίνετε αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική είναι κατά προσέγγιση. 

Για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την παραγγελία για τον υπολογισμό των μεταφορικών. Εξαιρούνται τα νησιά: Χίος,Μυτιλήνη,Ρέθυμνο,Χανιά,Ηρ άκλειο,Λήμνος και Κέρκυρα  όπου η αποστολή γίνεται απευθείας. Στα νησιά η πληρωμή γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.  Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που προχωρήσετε στην παραγγελία, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία για τον ακριβή υπολογισμό των μεταφορικών. Οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παραδόσεις Σάββατο.

Στα βαρέλια λιπαντικών η αποστολή γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής .Η πληρωμή των εμπορευμάτων γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής.


- Διαμαρτυρίες  για τυχόν  ζημίες  γίνονται  αποδεκτές  μόνον  και  εφόσον  αυτές  διαπιστώνονται  κατά την  παράδοση-παραλαβή  και  υπάρχει  παρατήρηση του πελάτη στο  Δ/Α.

Ο πελάτης   οφείλει   να  ελέγχει  την αρτιότητα  της  συσκευασίας  κατά την  παραλαβή.

Η χρέωση της μεταφορικής εταιρείας αφορά παραλαβή από το πρακτορείο μόνο και όχι παραδόσεις κατ’ οίκον.


Xρεώσεις:

Μεταφορική εταιρία Εως 20kg 12€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 40kg 15€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 60kg 17€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)
Μεταφορική εταιρία Εως 80kg 20€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή )

Μεταφορική εταιρία Εως 100kg 25€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή )

Μεταφορική εταιρία Εως 150kg 30€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 300kg 40€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 700kg 49€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 1000kg 55€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)Αν επιθυμείτε αποστολή των προϊόντων με δική σας μεταφορική εταιρία γίνεται, μόνο εφόσον ενημερωθούμε τηλεφωνικά στο τηλ. 23140 35335, πρώτα γίνει κατάθεση για την αγορά των προϊόντων σε τραπεζικό μας λογαριασμό και μόνο αν έρθει και παραλάβει τα προϊόντα από την έδρα του καταστήματος μας Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 259 Θεσσαλονίκη (σε καμία περίπτωση δεν αποστέλλουμε δέματα στην έδρα της μεταφορικής της επιλογής σας)Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς χρέωση, Καθημερινά 08:30-19:00 και Σάββατο  08:00 – 16:00
Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά, όταν είναι έτοιμες.
Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 3 ημέρες, ακυρώνονται αυτόματα.

Τρόποι πληρωμής


Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων (έξοδα αντικαταβολής 1,70 €).
  • ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.  Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω  χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Eurobank.
  • Paypal.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.
  • Πληρωμή στο κατάστημα (Χωρίς χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής. Για παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα μας πρέπει να προηγηθεί  επικοινωνία, στο τηλ. 2311822093 ή on line tzambaolla@gmail.com)

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα βήματα για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι:

ΒΗΜΑ 1: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση.

ΒΗΜΑ 2: Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το όνομά σας:

EUROBANK
IBAN  Λογαριασμου: GR9002600940000080200821626
Αρ.Λογαριασμου: 00260094080200821626

ALPHA BANK
IBAN  Λογαριασμου: GR82 0140 7240 7240 0231 0006 473
Αρ.Λογαριασμου: 724.00.2310.006473

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN  Λογαριασμου: GR91 0172 2670 0052 6709 1395 881
Αρ.Λογαριασμου: 5267091395881
 

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN  Λογαριασμου: GR93 0110 8640 0000 8640 0300 231
Αρ.Λογαριασμου: 86400300231


ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: 

  • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το tzambaolla.gr
  • Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις, παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,  EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)              

ΒΗΜΑ 3: Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο  tzambaolla@gmail.com ή καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2311822093

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.


Προστασία συναλλαγών

Πώς προστατεύονται οι συναλλαγές σας στο tzambaolla.gr
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank, σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.

Πληρωμές με ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη

Η υπηρεσία Eurobank e-Commerce υποστηρίζει πλήρως το πρωτόκολλο ασφαλείας 3D Secure που διασφαλίζει τις online πληρωμές με κάρτα.

Για να μειώσει τον κίνδυνο απάτης (fraud) για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, εφαρμόζει την ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη (Strong Customer Authentication – SCA).

Για τη διασφάλιση των συναλλαγών, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις οδηγίες για την πρόληψη απάτης σε συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Από τα τέλη του 2020 υφίσταται το νέο πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3D Secure (αναβαθμισμένο 3D Secure).

Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις μας στις συχνές ερωτήσεις για το νέο πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3DS.

Ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον

Οι πελάτες κάνουν τις πληρωμές τους στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της Eurobank. Η πρόσβαση στα συστήματα της Eurobank προστατεύεται με τεχνολογία Firewall.

Το Firewall επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών και τον αποκλεισμό άλλων. Επιπλέον, εμποδίζει μη αναγνωρισμένους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες.

Δείτε αναλυτικά πώς διασφαλίζουμε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας.

Κρυπτογράφηση δεδομένων

Οι προσωπικές πληροφορίες σας προστατεύονται με το πρωτόκολλο TLS (Transport Layer Security). Μεταφέρονται κρυπτογραφημένες στα 256bit με το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer). Έτσι, το tzambaolla.gr δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, π.χ. αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης, κωδικό CVV2 / CVC2.