Τρόποι αποστολής

Όσες παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη 13:00 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία την επομένη εργάσιμη.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία Courier θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέχρι τις 16:00 μ.μ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με Courier

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier.

*Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 1.80 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.


Για βαριά αντικείμενα συνίσταται η μεταφορά μέσω μεταφορικής εταιρείας.


Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Η παράδοση στο πρακτορείο γίνετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία. Ο τρόπος πληρωμής σε αυτή την περίπτωση γίνετε αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική είναι κατά προσέγγιση. 

Για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την παραγγελία για τον υπολογισμό των μεταφορικών. Εξαιρούνται τα νησιά: Χίος,Μυτιλήνη,Ρέθυμνο,Χανιά,Ηρ άκλειο,Λήμνος και Κέρκυρα  όπου η αποστολή γίνεται απευθείας. Στα νησιά η πληρωμή γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.  Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που προχωρήσετε στην παραγγελία, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία για τον ακριβή υπολογισμό των μεταφορικών. Οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παραδόσεις Σάββατο.

Στα βαρέλια λιπαντικών η αποστολή γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής .Η πληρωμή των εμπορευμάτων γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής.


- Διαμαρτυρίες  για τυχόν  ζημίες  γίνονται  αποδεκτές  μόνον  και  εφόσον  αυτές  διαπιστώνονται  κατά την  παράδοση-παραλαβή  και  υπάρχει  παρατήρηση του πελάτη στο  Δ/Α.

Ο πελάτης   οφείλει   να  ελέγχει  την αρτιότητα  της  συσκευασίας  κατά την  παραλαβή.

Η χρέωση της μεταφορικής εταιρείας αφορά παραλαβή από το πρακτορείο μόνο και όχι παραδόσεις κατ’ οίκον.


Xρεώσεις:

Μεταφορική εταιρία Εως 20kg 12€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 40kg 15€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 60kg 17€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)
Μεταφορική εταιρία Εως 80kg 20€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή )

Μεταφορική εταιρία Εως 100kg 25€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή )

Μεταφορική εταιρία Εως 150kg 30€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 300kg 40€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 700kg 49€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 1000kg 55€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)Αν επιθυμείτε αποστολή των προϊόντων με δική σας μεταφορική εταιρία γίνεται, μόνο εφόσον ενημερωθούμε τηλεφωνικά στο τηλ. 23140 35335, πρώτα γίνει κατάθεση για την αγορά των προϊόντων σε τραπεζικό μας λογαριασμό και μόνο αν έρθει και παραλάβει τα προϊόντα από την έδρα του καταστήματος μας Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 259 Θεσσαλονίκη (σε καμία περίπτωση δεν αποστέλλουμε δέματα στην έδρα της μεταφορικής της επιλογής σας)Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς χρέωση, Καθημερινά 08:30-19:00 και Σάββατο  08:00 – 16:00
Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά, όταν είναι έτοιμες.
Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 3 ημέρες, ακυρώνονται αυτόματα.