WD

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

WD-40 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ 500ml - 205040120

Προϊόν με βάση διαλύτη, ταχύτατα απομακρύνει γράσο, λάδι, βρωμιές, μουντζούρα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Δρα ακαριαία με την επαφή και ξεπλένεται εύκολα. Ταχείας δράσης καθαριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρύ φάσμα επιφανειών, μέταλλα, μπουριά, δάπεδα,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χωρητικότητα: 500 mlΜε διπλό σύστημα ψεκασμού, ευρύς ψεκασμός και ψεκασμός ακριβείαςΚαθαρίζει μηχανήματα και τα κάνει να δουλεύουν πιο ομαλά και να αντέχουν περισσότεροΔρα ακαριαία με την επαφήΞεπλένεται εύκολα, δεν αφήνει υπολείμματαΕξαφανίζει λιπαρές ουσίες, βρωμιά, μουντζούρα, λίγδαΜπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιφάνειες καθώς και μετάλλωνΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ:ΜηχανέςΕργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλείαΕπιφάνειες εργασίαςΕξοπλισμός σκαφών και ναυτιλίαςΜπουριάΤυπογραφικά πιεστήριαΔάπεδαΒιομηχανικός εξοπ..

9,90€

WD-40 Σπρέι Λιπαντικό Αλυσίδας 400ml - 206040120

Η σύνθεση του προσφέρει μεγάλης διάρκειας λίπανση και προστασία για την αλυσίδα σας και είναι συμβατή με δακτυλίους και ασφάλειες Ο, Χ, Ζ.Η μακροχρόνια δράση του το καθιστά εξαιρετικά κατάλληλο για ξηρές συνθήκες.Είναι επίσης ταχυστέγνωτο και δεν λερώνει.Η συστηματική χρήση του διατηρεί την απόδοση και παρατείνει την διάρκεια ζωής της αλυσίδας σας Πλεονεκτήματα του προϊόντος: Λίπανση διαρκείαςΠλήρως συνθετικόΠεριέχει πρόσθετα για υψηλές πιέσεις και κατά της φθοράς για βελτιωμένη αντοχή στα φορτία.Δεν λερώνειΨεκασμός ακριβείας που ελαχιστοποιεί τις απώλειες του προϊόντοςΑποτρέπει την διείσδυση του νερούΣυμβατό με δακτυλίους και ασφάλειες Ο, X και Ζ Συνιστάται για: Είναι σχεδιασμένο για χρήση σε αλυσίδες ταχείας περιστροφήςΤα προϊόντα αυτά εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή συντήρηση τ..

8,90€

WD-40 ΣΠΡΕΪ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 400ml - 201040120

Σπρέι σιλικόνης υψηλής απόδοσης. Λιπαίνει, αδιαβροχοποιεί & προστατέυει από την υγρασία. Κατάλληλο για χρήση σε μέταλλα, πλαστικά λάστιχο & ξύλο.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χωρητικότητα: 400 mlΑντέχει σε θερμοκρασίες από -35°C έως +200°C.Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την παράταση της διάρκειας ζωής των εξαρτημάτων από καουτσούκ.Σχεδιασμένο για βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες υψηλής πίεσης.Παρέχει εξαιρετική λίπανση.Δεν ελκύει τις ακαθαρσίες.Προστατεύει τα εξαρτήματα από την υγρασία.Το σύστημα Smart Straw επιτρέπει τον ψεκασμό σε μεγάλη έκταση και με ακρίβεια, παρέχοντας ευελιξία.Η βαλβίδα 360° επιτρέπει την εφαρμογή σε όρθια ή ανάποδη θέση, κάνοντας έτσι κάθε εργασία δυνατή.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ:Μηχανισμούς ασφάλισης παραθύρων και θυρών UPVCΡάβδους κύλισης θυρών γκαράζΚαρούλια ψαρέματοςΕξαρτήματα υδ..

7,90€

WD-40 200ml - 50322

Αντισκωριακό με  1000 και 1 χρήσεις.Καθαρίζει και λιπαίνει τα εργαλεία κήπου,ξεμπερδεύει τις μπετονιές του ψαρέματος,ξεκολλά ετικέττες,ξεμπλοκάρει κολλημένους μηχανισμούς,εκτοπίζει την υγρασία,προστατεύει απο την σκουριά και την διάβρωση.ΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

3,95€

WD-40 FLEXIBLE ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ 600ml - 002600120

Το WD-40 Flexible προστατεύει προστατεύει τα μέταλλα απο την σκουριά και την διάβρωση, διεισδύει σε μπλοκαρισμένους μηχανισμούς, απομακρύνει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα.Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τον χρήστη, το WD-40 Flexible είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό εύκαμπτο σωληνάκι 18cm το οποίο διατηρεί το σχήμα που του δίνεται. Με τον τρόπο αυτό, όταν το σωληνάκι είναι ανασηκωμένο, μπορείτε να ψεκάσετε σε πολύ δύσκολα προσβάσιμα σημεία που απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή. Όταν το σωληνάκι είναι κατεβασμένο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ευρύ ψεκασμό. Προσοχή: Υπερβολικό λύγισμα μπορεί σπάσει το σωληνάκι.ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Σταματά τα τριξίματαΑπομακρύνει την υγρασίαΚαθαρίζει και προστατεύειΧαλαρώνει σκουριασμένα μέρηΕλευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμού..

16,00€ 12,90€

WD-40 SMART STRAW 250ml - 002250120

Σταματά τα τριξίματαΑπομακρύνει την υγρασίαΚαθαρίζει και προστατεύειΧαλαρώνει σκουριασμένα μέρηΕλευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούςΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

5,50€

WD-40 SMART STRAW 450ml - 05170

Σταματά τα τριξίματαΑπομακρύνει την υγρασίαΚαθαρίζει και προστατεύειΧαλαρώνει σκουριασμένα μέρηΕλευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούςΠΡΟΣΟΧΗ!Δηλώσεις επικινδυνότηταςΜπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. ..

7,80€

WD-40 SPECIALIST DRY PTFE ΞΗΡΟΥ ΤΕΦΛΟΝ 400ml - 207040120

Περιέχει PTFE το οποίο παρέχει ενισχυμένη λίπανση που δημιουργεί ένα λευκό ξηρό φιλμ το οποίο απωθεί τη βρωμιά, τη σκόνη ή τις λιπαρές ουσίες. Είναι ταχυστέγνωτο και ιδανικό για χρήση σαν αντικολλητικό για καλούπια. Κατάλληλο για χρήση σε μέταλλα, πλαστικά, γυαλί.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χωρητικότητα: 400 mlΗ βαλβίδα 360° επιτρέπει τη χρήση ακόμα και ανάποδα, κάνοντας έτσι εφικτές όλες τις δουλειέςΜε διπλό σύστημα ψεκασμού, ευρύς ψεκασμός και ψεκασμός ακριβείαςΙδανικό για χρήση σε μέταλλα, πλαστικά και γυαλίΕνισχυμένη λίπανση και προστασίαΔημιουργεί ένα λευκό ξηρό φιλμ το οποίο δεν απωθεί τη βρωμιά, τη σκόνη και τις λιπαρές ουσίεςΜειώνει την τριβή και τις φθορέςΒελτιωμένη σύνθεση που λειτουργεί σαν αντί κολλητικό για καλούπιαΕξαιρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίας από -45ο C έως +260oΣΥΝΙΣΤ..

8,90€

WD-40 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ 100ml - 001000120

Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί ακόμη και τις λιπαρές ουσίες, τη βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από τις περισσότερες επιφάνειες.ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Σταματά τα τριξίματαΑπομακρύνει την υγρασίαΚαθαρίζει και προστατεύειΧαλαρώνει σκουριασμένα μέρηΕλευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούςΔε περιέχει σιλικόνηΧωρητικότητα: 100 mlΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Εκτοπίζει την υγρασία ώστε να αποτρέψει τη σκουριά και να στεγνώσει τα ηλεκτρικά συστήματαΔιεισδύει σε λασκαρισμένα εξαρτήματα που έχουν κολλήσειΛιπαίνει ώστε να επιτρέψει την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμούΑφαιρεί το λάδι, τις ακαθαρσίες, το γράσο και τη βρωμιάΠροστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειε..

3,10€

WD-40 ΓΡΑΣΣΟ ΛΙΘΙΟΥ 400ml - 202040120

Αυτό το λευκό λιθιούχο γράσο υψηλής απόδοσης είναι ένα παχύτερο διάλυμα που παρέχει μακροχρόνια λίπανση χωρίς να στάξει ούτε να τρέξει. Είναι κατάλληλο για εφαρμογές μετάλλου σε μέταλλο, μειώνοντας την τριβή ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη κίνηση των εργαλείων και του εξοπλισμού σας.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χωρητικότητα: 400 mlΑντέχει σε θερμοκρασίες από -25°C έως +30°C.Το διάλυμα δεν στάζει ούτε τρέχει κατά την εφαρμογή.Παρέχει μακροχρόνια λίπανση.Λειτουργεί καλά κάτω από ακραίες πιέσεις, ιδιαίτερα σε συνδέσεις που φέρουν φορτίο.Βοηθά τα εργαλεία και τον εξοπλισμό να διαρκούν περισσότερο.Ιδανικό για εφαρμογές μετάλλου σε μέταλλο σε εξαρτήματα που δεν μπορούν να λιπαίνονται τακτικά, ιδίως σε εξωτερικό χώρο.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ:Ράβδους ρυμούλκησης (τρέιλερ/τροχόσπιτα)Αντλίες νερούΜεντεσέδες θυρώ..

8,90€

WD-40 ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ 400ml - 204040120

Δρα ταχύτατα και ελευθερώνει σκουριασμένες βίδες και κολλημένα μέρη. Χάρη στην τριχοειδή δράση του, διεισδύει γρήγορα σε μικρορωγμές, σπειρώματα, ενώσεις, ξεμπλοκάροντας τα κολλημένα μέρη. Επίσης αποτρέπει τη σκουριά και τη διάβρωση.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χωρητικότητα: 400 mlΗ βαλβίδα 360° επιτρέπει τη χρήση ακόμα και ανάποδα, κάνοντας έτσι εφικτές όλες τις δουλειέςΜε διπλό σύστημα ψεκασμού, ευρύς ψεκασμός και ψεκασμός ακριβείαςΔιεισδύει ταχύτατα σε σκουριασμένα και διαβρωμένα μέρηΕλευθερώνει κολλημένα μέρηΛιπαίνει και αποτρέπει τη σκουριά και τη διάβρωσηΕξαιρετικά υδροαπωθητικόΠολύ χαμηλή επιφανειακή τάση για να διεισδύει στη σκουριάΑσφαλές σε μέταλλα, κράματα, λάστιχο, πλαστικά και στα περισσότερα χρώματαΑντέχει σε θερμοκρασίας από -20ο C έως +90o CΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ:ΠαξιμάδιαΜπουλόνιαΚλειδαρι..

8,90€